![]() |
#9141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() mi sie wydaje czy gro tez zmienil ?? btw chyba zaczne ogladac Full Metal Panic =P cholera ja przez to anime nie zdam, a mam tyle materialu do nauczenia sie na wtorek ze nei wyrobie.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9142 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Mam pytanie. Jaki tytul nosilo to anime/manga gdzie mala dziewczynka z maczuga ciagle zabijala i wskrzeszala tego chlopaka? Ona byla aniolem chyba czy cos.
![]() |
![]() |
#9143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9144 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i to anime jest genialne, jak to można radości nabyć sporo zabijając kogoś i potem go wskrzeszając =) i to taką maczugą xD tez się chyba za to zabiorę, oj dzisiaj mi chyba cały dzień pójdzie w cholerę.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Kołbaś
Cały dzień ci nie zejdzie bo licząć 2-gą serie Bokusatsu ma w sumie 6 pełnych epów. Może mało, ale humor jest tak skondensowany że praktycznie cały czas będziesz z czegoś polewał. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9146 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale ja jeszczze Full Metal Panic chce obejzec i lucky stara(jeszcze 20epow)
@down ale nikt nie pwoiedzial ze ja nie musze xD jezeli chce zdac musze wykuc 2miesiace nauki do wtorku xD ale mi sie tak nieeeeeeeeeeeeeeechce
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 19-04-2009 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9147 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A to co innego ;p Ja muszę jeszcze się uczyć, więc niestety nie mogę oglądać tyle anime. Ale poczekajmy do 14 maja, wtedy te męki wreszcie się skończą ^^
Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() czemu mi sie avek nie porusza a jest w gifie. to jest beton. pomoze ktos ? ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9149 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Milano
Zobacz sobie właściwości swojego obrazka. Składa się tylko z 1 ramki. Jeśli sam go robiłeś to musiałeś coś źle zrobić. Tak samo jeśli go edytowałeś. Najlepiej wrzuć obrazek na jakis serwer, to zabaczy się co jest nie tak. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9150 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() Takie małe pytanko do tych co oglądali Naruto. Oglądałem kiedyś, zrobiłem sobie przerwę a teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć na czym skończyłem -.- Czy wie ktoś który do odcinek w którym Naruto & Team poszli do wioski ukrytej gwiazdy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Robin
Net pisze, że 178 ; )
![]() |
#9152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() A moglby mi ktos doradzic jakies anime podobne do Slayers? Jestem newb jezeli chodzi o anime, gdyz "Slayersi" to pierwszy tytul jaki ogladam(ta, nie skonczylem jeszcze), a 9k+ postow nie chce mi sie wertowac. Probowalem ogladac Bleach, Hellsingha (dobrze?
![]() ![]() @edit Z ta magia i mieczem to mi chodzilo o to, ze nie moze byc miejsca na samochody/pistolety itp i nie lubie "takich czasow w anime" bo niby jest technika, a i tak sie mieczami siekaja. Tak czy inaczej - dziekuje Ostatnio edytowany przez Ametystowec - 19-04-2009 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magia i Miecz , tzn . fantasy ?
W takim razie polece : - Scrapped Princess - Seirei no Moribito(aktualnie oglądam i dochodze do wniąsku że kawał dobrego fantasy ,chociaż tu świat jest "tak japoński" ;P) A z takich walki /akcja : - Fate Stay/Night - Busou Renkin ;] @UP W takim razie te dwie pierwsze serie są dla ciebie ;d Ostatnio edytowany przez Kmati - 19-04-2009 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9154 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Może Claymore Ci podpasuje?
![]() |
#9155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Amestysowiec
prawda,Bleach jest brutalny.. może Soul Eater? Katekyo Hitman reborn?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 19-04-2009 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9156 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9157 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Może nie A&M ale związane nijako.
Obejrzałem sobie Dragonball Evolution, nie warte czasu. Brak czasu na anime ostatnio przez tydzień obejrzałem tylko 14 ep Kuroshitsuji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9158 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9159 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ametystowiec
A może Berserk do tego? Imo idealnie pasuje w twoje wymagania. Może troche brutalne, ale bardzo dobre anime. Tengen Toppa Gurren-Lagann skończone. To jest chyba najlepsze anime jakie do tej pory widziałem. Dosłownie niszczy każdego shounena i mecha jakie miałem przyjemność oglądać. A nawet odważyłbym się powiedzieć że jest lepsze od mojego Top1 anime : Neon Genesis Evangelion. Świetna fabuła, jeszcze lepsze postacie, a dylematy przed którymi stawiani są bohaterowie są naprawdę ciężkiego kalibru. Jest jeszcze jedna rzecz która bardzo mi się spodobała, ale nie powiem bo nie chce niszczyć innym przyjemności. Po prostu obowiązkowa pozycja. EDIT. Topic Dragon Ball Ewolucje, zamienil się na pole bitwy m&a kontra ignoranci.... aż strach powiedzieć coś złego o m&a ;p Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-04-2009 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9160 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obejrzałem 3 odc nowego FMA. Już teraz wiem, że pierwszej serii nie przebije. QED.
|
![]() |
![]() |