![]() |
#901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Świat: Morgana
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Uriza tz. "Miszczupefalpe" powiedz mi tylko jedno, dlaczego tak postępujesz??
Rajcuje cię to( robienie z siebie kretyna, debila, osła)????? Idz sobie rozsyp klocki Lego, zapros swoj "DRIMTIM" i pobudujcie sobie, a nie do KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] @Topic Jak sephi wbił tego skulla, bo z tego co czytałem nikt tego nie napisał. Pozdro Hawan~ |
![]() |
|
![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Elo Hawan ;] jak mozesz wejdz na gg albo venta.
Pozdro ;p |
![]() |
![]() |
#903 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Manis Slayer
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 77/75
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zbanowany
|
![]() http://www.***********.com/279200645.html
spee dyshare mialem lagi i nie moglem dogonic crissa xdd ,a potem mialem kicka i nie widac jak ubilismy tego 2 typa ![]() ![]() Btw. Dzisiaj wpadli do nas Vic,Gebh,Maxlta i Shaikon ;d Z czewy bylem ja (ale chwile),shejq,czokapik,stary owner knobika i 2 ziomkow naszych jeszcze ![]() btw. Obydwa fragi sie licza ,a wiec teraz jest 31:30 dla RISE ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz sie nie chwal ze pozwolilem wam ze mna piwo wypic i zjesc longera w KFC xDDDDDDDD Przez was kurwa musialem znowu na waksy isc!!!
Fragi smieszne ale sa ![]()
#907 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#909 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ojjj Maciej ty chultaju... Xdddd w sumie ja tez byłem na jednej lekcji Xd Victeron Demoralizujesz Młodziez................. Ale Śmisznie było ;pp
![]() |
#910 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze, że po wspólnej degustacji napojów "wyskokowych" morale w RISE są coraz lepsze.
![]() ![]() I oto chodzi GZ;p @ Topic NIce Rise znów na czele ![]() Tak trzymać Pozdro Hawan~~ |
![]() |
![]() |
#911 |
Zbanowany
|
![]() Cris liczy sie i nie ma nawet co o tym dysktuowac ,a tamten typ bil cinka,marlewa,azreala i feya wtedy gdy ubili jessie ,a wiec byl na akcji.Nie bylo to jakis przypadkowy incydent ,ze biegli sobie ,a ten ich zaczol bic.Frag sie liczy tak samo jak sie licza fragi na kobylu i beda sie liczyc np. na zikssie jak padnie i innych ludziach ktorzy maja 70 lvl + i latwo bedzie mozna udowodnic ,ze byli na jakiejs akcji/ob .
|
![]() |
![]() |
#912 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
|
![]() Cytuj:
![]() dobra juz nie bede xD ale wieksza beka z takich co odp na takie posty niz je pisza;p zdjecie z avatara to lavia brat dizt cold jak byl maly ![]() Ostatnio edytowany przez MiszczuPefalpe - 04-02-2008 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Manis _/ xD
Zingery sa lepsze ![]() nom gz wygrywacie ;] offtop. http://www.maxior.pl/film/72366/Pios...w_Radiu_Maryja OWNED Ostatnio edytowany przez Xig-ennon - 04-02-2008 o 16:50. |
![]() |
![]() |
#914 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Manis Slayer
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 77/75
|
![]() Proponuje nie odpisywac na posty mr. urizy. Powstaja glupie rozmowy, a jak ten barszcz jeszcze cos pitolnie ( podobne do apelu) no to wybacz.
Pytanko: Czemu Russel pisze o paymentach a sie nie leje? ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zbanowany
|
![]() fakt faktem wygrywamy ale tylko we fagach.Ale to oni wiecej expia i to oni chca wyjsc na OB
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() A piosenka z radia maryja ROXANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#918 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli pomagał to frag powinien być zaliczony bez żadnego ALE. Btw. Co ci do tego?? -.- Zabijaja tych, którzy im przeszkadzaja i BASTA. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 89/88
|
![]() Moze ja mam Ci przypomniec jakie byly powody dla ktorych ludzie mieli hunta z Twojego powodu ? Nie mozna napisac ze Ty ich zabijales bo zawsze komus lizales dupe i to Ci ludzie odwalali za Ciebie robote ;] Ty tylko placiles. Stul pysk i nie osmieszaj sie wiecej.
|
![]() |