![]() |
#902 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
/Lotress Ostatnio edytowany przez Lotress_1337 - 17-09-2009 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#903 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Polecam gorąco wszystkich bo tych co podałem mają naprawdę ciekawy materiał do przesłuchania. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#905 |
Guest
|
![]() Po pierwszym przesłuchaniu "Dwuznacznie" napisałem, że lepiej niech wraca do freestyle. Cofam te słowa ; >
Czym więcej słucham tej płyty, tym lepsza mi się wydaje. "Autorytet", "Tam i z powrotem" <3 Edit: Widział ktoś teledysk do "Jestem Dżonson" od alkopoligami? Dawno nie słyszałem tak słabego rapu. Ostatnio edytowany przez Kele - 17-09-2009 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP:
Chyba zrobili teledysk do najgorszego kawałka z płyty ;d. Ogólnie płyta sporo lepsza, ale chyba głównie dzięki gościom bo Łysonżi jednak nie powala. Ale najgorszy też nie jest.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2009
|
![]() Btw, wracając do tematu zagranicznych raperów- to biały koleś, emigrant rosyjski, sieka w chuj mocne kawałki. Przejebane flow, ogólnie daje zajebiste rapsy- Ivan Ives.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zarzuć jakimś ciekawym liniaczem
![]() |
#909 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakoś się nie zdziwiłem :c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@piramjida no, z tym kanye to beeeeeeeka : D szkoda ze nie widzialem tego w tv ; // dopiero pozniej przeczytalem na necie : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a mi się średnio podoba, takie ni jakie wg mnie.
![]() |
#917 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, wrociles? ; //////
zauwaz, ze na nikogo twoje prowokacje juz nie robia wrazenia. ; @topic ostatnio wkrecily mi sie kawalki Brudnych Serc, czekam na plytke ; p a fajne jest jeszcze Note2, dalej oczywiscie mecze Lavorame i jeszcze wkrecil mi sie strasznie jeden kawalek Teta - Bez wazeliny, Ostry ma tam dobra zwrote ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest prowokacja; to stwierdzenie faktu. Teledysk denny, rymy denne, poziom iście klozetowy.
![]() |
#920 |
Guest
|
![]() Właśnie zwrotka ostrego jest uznawana za jedną z najgorszych jakie skleił i prawdę mówiąc, też myślę, że w tym kawałku tet > ostr
![]() Ad. Stopro, słabe jak zwykle ![]() Ostatnio edytowany przez Kele - 18-09-2009 o 22:06. |
![]() |