![]() |
#901 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe Nadrill jak tyle osob o pozyczke prosi to moze kase pozyczkowa załóż(albo cos w tym stylu nie znam sie) ;]]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() To zacznij kasa nie bieze się z nikąd masz teraz maple itemka to sobie go sprzedaj i wydawaj juz wlasną kase i oddaj dlugi
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Taa fajnie fajnie 10% gloves 800k, gorzej będzie jak TY będziesz to kupował na wysokim levelu, kiedy cena wzrośnie jeszcze bardziej
![]()
![]() |
![]() |
#904 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I spójrz na edita w moim poprzednim poście, już nie będę tego pisał drugi raz. Bo napisałem, a dopiero po chwili zobaczyłem, że jest następna strona już zaczęta.
![]() |
![]() |
#905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ha, wy lootujecie coś fajnego, a ja wczoraj tylko czapę dla maga na 50. Życie jest okrutne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Płock
Świat: Furora
![]() |
![]() Gra ktoś na Europe Maple Story ?? Niedawno zaczelem grac i troche nudno samemu expic, nie ma z kim pogadac xD
Moj nick to Slodo jak ktos bedzie gral to pisac !!
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja gram: Nick - PrinceHutas i Hutas
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hie hie a znalazlem jak szlem po poty tez na 50 lvl buty tylko dla thiefa ;p nad chcesz kupic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Użytkownik forum
|
![]() W Maple lipne jest to, że na każdym kroku spotyka się czitujących lamerów :/
Znalezienie i włączenie cheata np. na nieśmiertelność średnie rozgarniętemu zajmuje mniej niż 5 minut (wiem bo sam sprawdzałem, jak kończyłem grać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, hmm, albo miasz farta, albo, bez obrazy, albo coś ze wzrokiem*.
![]() *90% żartem, 10% serio... 10% oznacza: "chyba coś przeoczyłeś" ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 22-05-2007 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() to tak żeby dobić kołbasia: od jakiegoś czasu nie grałem i dziś jakoś tak wbiłem na mapla żeby poexpić wojownikiem i po pierwszych 10 minutach wypadło mi takie cuś :F
![]()
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() morwi masz na sumieniu kolejnego nieszczęśliwego gracza w mapla. Wale będę kupywal odk umpla 30-dniówkę do wow'a i będę normalnei placil co miecha ot co. Tam przynajmniej nie ma tyle cheaterów.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zaden nie jest zbyt dobze zaludniony. Btw jak na taki server jak ems to jest bardzo duze cheaterów z etgo prostego powodu że na stronach z czitami do gms sa tez do ems. Tak przy okazji. Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ja też gram, ale niedługo zakupię(pod koniec miesiąca) Test Drive'a: Unlimited i będę miał problem... ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: tak. Ja w ciągu całej mojej Maplowej kariery spotkałem góra 20. Szkoda, że część bardzo wkurzała, zostając w czitmiejscu. Bo lubię tych, którzy znikają, widząc kogoś na mapie (czy raczej czit ich znika na inny channel/wylogowuje), bo można obłowić się lootem i zabić to co jeszcze biega, a jest tego zazwyczaj sporo.
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to jest jak współudział* w cheatowaniu. ;] Ja tam wolę tych co zostają, spokojnie można
wysadzić raport. ![]() *banana mu!! ;p
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 23-05-2007 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Oczywiście że dużo, zwłaszcza jak na ogół 10 - 12 osób spotkanych w grze 3 - 4 to cheaterzy -.- (nowe ich postacie albo jeszcze te niezbanowane).
|
![]() |
![]() |