|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#902 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Tutor
Imię: Ratillt
Świat: Furora
Poziom: 116
Skille: 102/84
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
![]() |
#905 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Co ima, nie zapomna ? A katrila juz placi... Zalosni jestescie. A ten bug/polepszenie/czy co to tam qwa jest z exani hur to jest zwykle lamerstwo, ale nie martw sie, next time zlurujemy gma ;] A co do taifuna to muahahah, chlopczyku, jestescie najbardziej zalosna ekipa jaka widzialem, co chwila m walle przed swoich, a taifun jeszcze was z sdkow ***al, ale looz, gz TEGO AZ 1 sdka ktorego wasz team w niego rzucil ale bardziej gratz tego ktory dostales od laaco (o ile dobrze pamietam) w kazdym razie to byl smiech na sali, tai moglby wam 1000x s*******ic a bwail sie z wami jak z noobami, ale tlmuasz se to jak chcesz. Co ima, fajnie jest byc zdrajca ? Proud to be brazilian xD Ostatnio edytowany przez xarxid - 06-02-2006 o 15:13. |
|
![]() |
![]() |
#906 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
btw same mistrze pvp sie wypowiadaja o tych m wallach itp ciekawe jaka bylaby wasza celnosc m walli przy 170+ MS z utani granem wg. mnie chodz Imarg i Katrila do Noobsharerzy zrobili calkiem niezla akcje przynajmniej nastraszyli tego pana ;] Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 06-02-2006 o 15:40. |
|
![]() |
![]() |
#907 |
Guest
|
![]() *******e ze dostane bana ale tego korwa nie mozna nei poweidziec ja peirdole trapowanie sie noob charami i wbijanie na dach zebysmy cie nei mogli za***ac to korwa
ZAL.ORG.PL.PRV.COM.C***CIWDUPE.DE ale trudno nie udalo sie btw przez was wbilem rs x] imargam mi love you ![]() |
![]() |
#908 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@edit raaful ty masz rsa? o.OOO Ostatnio edytowany przez Kapucha - 06-02-2006 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
#909 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jak nie umiesz uzywaz m walli, to ich nie uzywaj, bo zdaje mi sie, ze bralem udzial w wiekszej ilosci wojen niz ty i mam pojecie jak sie strzela m wallami przed 150+ lvle... A teraz mi powiedz, czym go nastraszili ? Tym 1 sdkiem ? Jak juz mowilem smiech na sali. on im wiecej dmg zadal niz oni jemu, ale pewnie zaraz powiesz, ze prawie zdechl... leszczyq ty ;] |
|
![]() |
![]() |
#910 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw nie zapomnij dodac ze SKROMNOSC to twoje II imie ![]() aha nie pobij mnie next time ok? |
|
![]() |
![]() |
#911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Dzisiaj mial miejsce "HAK" mauahhah
22:17 Nordmark Oblivion: Dalem passy Ratilltowi na gg i hak 22:18 Nordmark Oblivion: caly eq poszedl sie je**c 22:18 Nordmark Oblivion: boh ,dsm , aol , rh mms c legi f axe d lance A co do Placenia Katrili to popieram ze to lamus niewiem jak mozna placic 800k za nic ladny payment co najsmieszniejsze zaplacil i gra ( ciekawe jak dlugo pozyje) GRATZ DLA TEGO PANA MUHAUHUAH Btw. Dusk~ to dopiero poczatek ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Im~
Ta Hail BB... "Btw. Dusk~ to dopiero poczatek"A to text do hackowania..??Widac ze macie juz w glowkach cos nie tak niemozecie zabic trza schakowac masaxra:/;/:/Zycze powodzenia i tego samego na swojej skorze..:/ O.o Fajnie fajnie 11:28 Imargam: 11:27 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe. ( 2kk)11:27 You see a demon helmet (Arm:10).It weighs 29.50oz.You hear an evil whispering from inside.(600K)
====....==== Ostatnio edytowany przez Anjja - 07-02-2006 o 11:32. |
![]() |
![]() |
#913 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hakowanie sie zaczelo jak imargama nie bylo na Furorze Rahim itp.. pozaym zapytaj sie bylych czlonkow Duskiness kto rozsylal linki na Guild Chacie.. >.< |
|
![]() |
![]() |
#914 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Szkoda ze ty jestes calkiem normalny;/ popatrz na wypowiedz imrg jego cieszy ze ktosik kogos schakowal... i zycze mu tego samego na tym czy na innym servie ![]()
#915 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
22:18 Nordmark Oblivion: caly eq poszedl sie je**c 22:18 Nordmark Oblivion: boh ,dsm , aol , rh mms c legi f axe d lance" Jakbyś nie zauważył to Imargam śmial się z tego, że Nodmark dał pasy Ratilltowi i został shackowany ;d;d Pozatym na Furorze prawie wszyscy są żałośni ;d;d Mestor, Shel, Rousen, Laaco, Draverik, Katrilla (Chociaż, że sie wypłacił),Imargam i wiele innych ludzi wyżuconych z serwa mogliby zrobić jakieś ciekawe akcje ;d;d Może nawet jakąś ciekawą wojne... Nierozumie tego dlaczego nic nie robicie bo i tak nie macie nic do stracenia ;d;d A co do Taifuna to narazie po kolei wszystkich w ciekawy sposób eliminuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() @up
To chyba oczywiste dlaczego nie wszyscy chca sie zjednoczyc i pomagac, Imargam gdy jeszcze byl w dusk~ narobil sobie sporo wrogow. Ciekawe jest to ze Ima~ i Katrila znaja sie z RL.... Byla tez kiedys ciekawa wojna ze Smerfami i to chyba Smerfy zdzialaly do tej pory najwiecej. Chuck Norris wie gdzie jest Nemo ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Użytkownik forum
|
![]() Ima, ja wiem jaki jest cel wykupienia sie katrili, bo to nie 1sza ani ostatnia wojna w jakiej bylem. Co wiecej, wiem, ze ty bedziesz gral teraz z nim, bo to dla mnie oczywiste, juz nie raz tak robili, ale uwierz mi nic wam to nie da ;]
|
![]() |
![]() |
#918 |
Zbanowany
|
![]() co do hakow przez gg to podobno skrypty sa z***ane w nowej wersji i bardzo latwo mozna shakowac posiadajaqc jedynie numer :/ moj ziomek to zaliczyl i tez haker chcial odemnie pasy na postac ;P (ale nie daqlem ...
![]() [edit] @up ej to by sie zgadzalo ... imagram sprzedaje swoje eq, splacaja po polowie katrile z katrliem i maja jeszcze sporo sianka i se graja ^^ Ostatnio edytowany przez Kapucha - 07-02-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() @up
ej to by sie zgadzalo ... imagram sprzedaje swoje eq, splacaja po polowie katrile z katrliem i maja jeszcze sporo sianka i se graja ^^[/quote] Ta jasne graja a po tygodniu znowu ded. Mysle ze Katrila nie jest taki glupi i spodziewa sie ze nie dadza mu joz pograc na furorze. W mojej opini zaplacil bo chce sprzedac postac. Film "rambo-pierwsza krew" byl oparty na wydarzeniach z obozu harcerskiego na ktorym w dziecinstwie byl Chuck Norris Ostatnio edytowany przez Protarus - 07-02-2006 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#920 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lolx ma teraz ze spoxem taka przewage na innymi ze masaxra i trudno go teraz bedzie doginic ![]() Proste i logiczne... Hail bb