![]() |
#901 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: Oryginalnie napisane przez MeChU Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>. Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwagę . Cytuj: Oryginalnie napisane przez YeaP Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles Demi na co czekasz? Na zebranie kaski na runy, ringi, stone skiny Cytuj:
Cytuj:
enought? |
||||
![]() |
|
![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów
![]() ![]() ![]() ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats. Demiemu się marzyła polska gildia i pisał sobie po prostu co sądzi o tym wszystkim. Masz rację szkodi wojny nie planuje się na takim forum więc w czym problem?? Czemu niektórzy nie potrafią rozróżnić słów subiektywnej krytyki + odrobiny marzeń o dobrej polskiej gildii na tym serwie od podrzegania czy planowania wojny. Po to w końcu jest to forum żeby sobie popisać o tym serwie. Nie będę się już nawet rozpisywał że posty tutaj nie powinny być dowodem (np jutro sobie stworze profil o niku Konda zacznę zaciągać szwedzkim "polskim" i rozpocznę podrzeganie do wielkiej bitwy ![]() Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. Np (jak jeszcze grałem na galanie) lognełem się jestem nad depo w veno nie zdąrzyłem się na ekranie pojawić i od razu Maloki i zazek zaczęli mnie jechać (ja ~~30 sorc oni "trochę" większe lvle nic w końcu panowie z Pats mogą się "bawić" im wolno(2 vity poszły parę granów na szczęście nie dedłem ) lub coś z nowszych zdarzeń ide sobie do depo w Ankh raptem zaczynają we mnie lecieć bolty hmmmmm 1 gran poszedł kto tym razem oczywiście którz by inny pan z pats Kardear czemu zaatakował ??? oczywiście napisałem mu why ale on nie będzie się zniżał do poziomu 40 lvla oczywiście nie odpisał. Pomyślałem sobie po co się męczyć (obejrzałem filmik jak Kardear razem z soul~~ "wymuszają" dragon shielda od 37 sorca normalnie żeby upaść do ich poziomu musiałbym zacząć się czołgać. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 13-04-2006 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#903 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
sraty taty. ja nie mam 5 lat zeby wciskac mi ze slowa "TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze." w kontekscie wczesniejszych postow byly tylko narzekaniem. Nie rob z ludzi idiotow. Jezeli ciagle masz ochote na obrone to dlaczego Demi mowiac "No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-" tak bardzo sie bal? O to ze ktos narzeka? Raczej nie - chodzilo o przygotowania na wojny ktora wcale tajna nie byla ![]() I prosze nie przytaczaj kolejnych dziwnych i wyssanych argumentow ze Demi i kilka innych osob nic nie mowila o wojnie bo to nie jest prawda. |
||
![]() |
![]() |
#904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Konda jest raczej retired
![]() Maffers i Patriots = sojusz?? |
![]() |
![]() |
#905 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nigdy nie pisałem że masz 5 lat
Qr#a kiedy zaczniesz odróżniać 2 ważne rzeczy planowanie-wojna planowanie-czyn. Planowałem kiedyś jak by tu napaść na bank i jakoś do pierdla za to nie poszedłem. Jak można huntować kogoś za to czego nie zrobił myślałeś kiedyś nad tym?? Kiedy patrzysz się na sexi laskę (przepraszam dziewczynę) i myślisz sobie co byś z nią zrobił (o ile masz więcej niż 10 lat) to co idziesz do więzienia siedzieć za gwałt?? Nie oszukujmy się część ludzi na forum zaczęła ukrywać niki swoich postaci przez takich ludzi jak ty To jest forum tu się pisze i nie zawsze po to żeby to wprowadzić w czyn czemu nie zacytujesz jego poprzednich wypowiedzi kiedy to razem z Cat~~ rozmawiali o bezsensie wojny czemu nie zacytujesz wypowiedzi wielu innych którzy podrzegali do wojny ale mieli "za niski" lvl żeby się nimi interesować?? Tak bo jeżeli masz lvl wyższy niż >>80 to musisz dokładnie ważyć swoje słowa bo jeszcze ktoś da ci za to hunta. Jeszcze jeden fakt nikogo nie bronie sądze jedynie że nie należy kogoś huntować za to co napisał na forum (no chyba że jest to insulting i masz 100% pewność że napisała to ta osoba)No i teraz coś odemnie walczcie o wolność Galany walczcie i mogę mieć hunta bo mam to w głębokim poważaniu (na szczęście mam za niski lvl żeby się mną zainteresować ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrozum tez to ze za udokumentowane plany zabojstwa (jak juz jedziemy na kryminalnych) lecz nie wykonane, sa przestepstwem. Co do nizszych lvli to hunty tez leca (patrz Mirzo, czlowiek ktory mial problemy Xulorin) czy inni uczestniczacy w wojnie i podrzegajacy do niej ktorych dokaldnie widac na tym forum
![]() to tak jak mowilbys Policji ze to ze trzymasz aktualnie noz przed gardlem jakiegos tam typa to nie przestepstwo bo jeszcze nic nie zrobiles. |
![]() |
![]() |
#907 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#908 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#909 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#910 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm ty wiesz swoje ja wiem swoje. Wskaż mi chociażby 1 przypadek gdzie skazano osobę za to że planowała kogoś zabić chociaż 1 (pamiętaj nie próbowała tylko planowała)Z planami jest tak że dopółki nie wprowadzi się ich w życie (w tym przypadku w czyn/w grę) nie ma żadnego sposobu by je udowodnić ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 14-04-2006 o 10:34. |
|
![]() |
![]() |
#911 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#912 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#913 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ![]() Cytuj:
![]() gratuluje wiedzy historycznej ![]() ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~123 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ?? hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez _PiteroS_ - 14-04-2006 o 22:11. |
|
![]() |
![]() |
#914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+