![]() |
#9201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() No wiec tak, jezeli jestescie zaprawieni w bojach(picie etc) to jak przyjedziecie do mnei na EGU to nocleg moze byc z battlowcami ale to wiaze sie z piciem. I to bezwarunkowym(inaczej dostaniecie po ryju i tyle sie skonczy zabawy), Białystok tez wcale nie jest zapyziałą dziurą komunikacyjną, wszyscy pociągi mają a te pare h w pociagu zleci wam na sluchaniu muzyki, czytaniu mangi ewentualnie ogladaniu anime na psp(tak kumpel raz cale serie ogladal xD), ogolnie chodzi o to ze termin jest w miare wczesnie i wcale nie eliminuje innych terminow imprez animcowatych, przy czym lizniecie nie tylko animca ale tez karcianek, bitewniakow jak i profesjonalnych meczy w starcrafta jak i cs(moze cos jeszcze bedzie). Jezeli zdecydujeciesiena białystok, juz powoli bede sie starał załatwic zozszezenie działu manga&anime, bo zagwarantowane są sale wykładowe na ktorych są wykłady na temat anime i mangi, puszczane anime etc
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9202 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#9203 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A ja mam jeszcze lepszy pomysł: sami zróbmy funekaia xD A tak na serio to ja bym pojechał gdziekolwiek, byleby ktoś jeszcze jechał ![]()
![]() |
![]() |
#9204 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A tak się z lekka wyrwę - kiedy będzie Piernicon? Bo mam stosunkowo blisko do Torunia i możliwe, że bym się zjawił chociaż na jeden dzień. ;d
![]() |
#9205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Piernic odpada, Grocek nie może. Ja nie mogę na natcona. Więc jeżeli już to będziemy musieli skombinować zwykłe bezkonwentowe spotkanie chyba, że znajdziemy jakiś konwent, który przypasi nam wszystkim.
![]() |
#9206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Szczecin zaprasza, ja zalatwiam nocleg... 16 zl za dobe (room wieloosobowy) a koszyk lub ktos inny ze szczecina reszte ;]
@anajme dziwie sie ze w tym miesiacu takie zaje*** anime powychodzily. Po 07 ghost, zachwycil mnie tez pandora hearts ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Kwiecien - pocz. sezonu wiosennego,pytania?
spoko pozwolisz za darmo...
![]() |
![]() |
#9208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Gro
Dokładnie, 29-30 sierpnia masz wyjazd. Na animatsuri. Co do spotkania, to mi pasują wszystkie weekendy lipiec-sierpien-wrzesień. Odpada tylko jeden, przeznaczony na animatsuri. PS. Ray-chan u ciebie w weekendy nie ma starych w domu ? :> Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Nie, mi Animatsuri odpada, na 100%. EGU tez. Najbardziej realnym dla mnie bylby wlasnie NATcon i paryskie JapanExpo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9211 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Frizz
odp. ci na gg jak mnie odblokujesz XD @Gro może coś z tego? http://anime.com.pl/download,list,2.html a jak nie to Użyjemy mocy Amber z DTB ! i będzie ok XD
![]() |
![]() |
#9213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja. Znakowce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9214 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie bo ja!
jestem zuy człowiekiem i rozwaliłem wam AS dając napisy do hentaiów! hahaha!
![]() |
![]() |
#9215 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Co do spotkania, jest mi to obojętne. Nie mniej jednak odpowiadało by mi spotkanie zwykłe żaden zlot anime//manga maniaków. Wolałbym zaprzyjaźniać się z wami przy Jupiku albo innym soku wieloowocowym. Na majówkę pewno już większość ma plany + majówka w tym roku wypada lipnie. Ja być może będę miał 5 dniową bo maturzyści będą się wykazywać swoimi umiejętnościami. Problemem zapewne u większości jest nocleg, a nie miejscowość. Więc przyznawać się kto może przyjąć ok. 5 osób na parę dni
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 21-04-2009 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9216 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#9217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=0CirgVj8Baw Przyznać się, który to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9218 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rayza mowil, ze jakby nie byl otaku to bylby emo, takze... too pewnie ON!
btw. niezle pedalsko brzmi "anime" po angielsku, nie? ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 21-04-2009 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ten emo boy lub girl (ciezko stwierdzic plec) musi miec niezle najebane we lbie.. Dajcie mi Ak47 bo nie wytrzymam.
@Higurashi~ rei hmm dopiero teraz obejrzalem 2 ep i jestem wniebowziety. Znow ta tajemniczosc zwrot akcji i nowa fabula. byloby pieknie gdyby nie fakt ze jeden ep bedzie wychodzil co miesiac i z tego ma wyjsc mini-seria, dlatego jestem zazenowany.. Mam pytanie, bo znalazlem na kreskowka.fani.pl cos takiego : "Higurashi no Naku Koro ni Gaiden Nekogoroshi-hen !!!", wiec to jest jeszcze jakas seria czy inny oav, bo nie wiem i jeszcze nie ogladalem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9220 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Nekogoroshi-hen to jeden, pojedyczny OAV. Filmik pozostawie bez komentarza, ja nic nie widzialem! <odwraca glowe> |
![]() |
![]() |