![]() |
#9201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Qumey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Yesterday Future
Świat: Honera
Poziom: 61
Skille: 10/25
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
dzięki, dobranoc i dowidzenia ( chodź nie chciałbym Cie już zobaczyć ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
Zawsze lepiej sprzedać siebie niż sprzedać kogoś ."
![]() |
![]() |
#9203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Nieźle masz pod kopułą ;-O Rozumie, że teraz podasz nicki moich charów, którymi boce ? Rotfl, śmieszne jest Twoje zachowanie. ~Pozdrowienia @Fokus Misq, dzisiaj ja u góry <3
![]() |
![]() |
![]() |
#9205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9206 |
Guest
|
![]() @up
zacznijmy od tego, ze swojej japy sie nie wstydze, tamta fotke na naszej-klasie usunalem z powodow, z ktorych nie musze sie Tobie tlumaczyc ![]() mozesz wrzucac moje fotki, mi to nie przeszkadza ![]() czemu cwaniaku po wrzuceniu tu mojego zdjecia usunales wszystkie swoje na naszej-klasie? teraz placzesz na forum? nie pamietasz rozmow na gg kozaczku? -Czesc Zieloq daj mi skrypta na xxx -Nie moge, gram w csa, potem... -Ty kurwo nigdy nic mi nie dajesz dziwko zajebana 15 minut pozniej -No dobra kurcze sorki wkurzylem sie troche, dasz tego skrypta? moze dzieki temu, ze Cie okradlem wkoncu sie dowiesz co to real life ![]() /pozdro dla prawdziwych wasz miszcz Griin ;*** Ostatnio edytowany przez OgienRzydyyy - 28-09-2008 o 11:25. |
![]() |
![]() |
#9207 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie sprzedał siebie tylko twoje itemy XD
![]() |
![]() |
#9208 |
Guest
|
![]() ale pamietajcie ludzie - TRASZ, TRASZ - na 100% !
|
![]() |
![]() |
#9209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Strzegom~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
|
![]() Hhahahahaah zieloq gratz;*;*;*;* kocham was
![]() pooh nie masz skila nie potrafisz grac w ta gre i to zupelnie twoj nick na forum w 100% okresla twoje umiejetnosci nigdy cie nie lubiałem ![]() ![]() Fokus~ Buziok;* Zieloq Buziok ;* i jeszcze jeden za dobre uczynki;* Care Buziok (loffam mimo wszystko xd) Qumey 100 buzioqow ![]() Nicolek tez buziok;* i Nikaj buziok;* i za brusa Buziok;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#9211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Jakis lewar stal afk
![]() A tu lvl z najta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9213 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Gz @Zieloq Good Job -Pois~ nub
18:44 Balooth [64]: ej masz sweaty cyclopa? 18:44 Shanox Pall [81]: niewiem musialbym zobaczyc w dp ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9214 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja również nigdy nie miałem hacka, jedyne co mnie spotkało to ban za zabijanie, ale w sumie tym mogę się poszczycić bo gdyby nie szybka reakcja moi przyjaciele też by zostali zbanowali. Pozdrawiam, gud lak tarnow elo Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 29-09-2008 o 20:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Up
Pamietam ! GM przyszedl do Ciebie, Ty go zagadałeś a my pizda na hydry z zielokiem, potem GM do nas przyszedł a my "We hunting here like 2 hrs o.o" !! Piwipi Fofo <33 :* @Cesar~ Ja jak patrze na pskonejotta, to w momencie zerkam do portfela i cieszę się z 1.5 tysiąca... ;<
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 29-09-2008 o 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9216 |
Guest
|
![]() @Fo
za takie wlasnie akcje Cie bardzo szanuje, pamietam to gdy stales na mostku z hydra i wpadl GM, Ty dostales bana, ale dzieki Tobie ja i Care go nie dostalismy ![]() pozdro dla prawdziwych ;* @edit ja przez ostatni rok (okolo) gralem tutaj, nie sadze, ze byl to zmarnowany czas, poznalem wielu wspanialych ludzi, wspaniale sie bawilem i zarobilem ponad 500 zl za postacie/kase ![]() Ostatnio edytowany przez OgienRzydyyy - 29-09-2008 o 16:18. |
![]() |
![]() |
#9217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9218 |
Guest
|
![]() @up
ja wiem, ty tylko jechales z lvlem i plakales, ze padles przez swojego pro ivul neta, wiec niezbyt duzo o tym wiesz ![]() |
![]() |
![]() |
#9219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pawel Knight Moonsterr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9220 |
Guest
|
![]() @up
łaciną pocisnoles hardooo, ale jest duzo madrego w tym, co napisales ;dd @moonsterr nie pasuje ci, to nie musisz tu zagladac ![]() |
![]() |