|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() ty ratilt idz lepiej porzycz binokle jeleniowi , moze dojrzy w lustrze ze jest synem mŁynarza
piona nalesnik o/ CISNIEMY ZYDOSTWO @Karas widze ze krutka masz pamiec Edit: bronisz ludzi ktorzy potraktowali cie jak szmate , to mam na mysli. A co do u o ó to jestem alanafabeta i wyjebane mam jak pisze wazne ze skumales. Ostatnio edytowany przez oILEsieNIEmyle - 03-08-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9222 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zbanowali mi konto Grzeeesiu więc w ramach zemsty zmieniliem troche pierwszy post.
POZDRO I CZEKAM NA BANA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Co masz mi do zarzucenia?
btw - ó kreskowane ![]()
![]() |
#9224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mieliśmy sobie screena w RL zrobić, ale się zmyliście za szybko xD
![]() |
#9225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() Rayl spi? Ostatnio edytowany przez bulbazaur - 03-08-2008 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9226 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9227 |
Użytkownik Forum
|
![]() [CHAR]Katrila[/CHAR]
Aug 04 2008, 11:19:08 CEST Died at Level 251 by a fire elemental |
![]() |
![]() |
![]() |
#9228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=S0R-ch...eature=related
E karaś i tak jestes ode mnie silniejszy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9229 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol zakochałem się w YOUENIE AKA MURZYNIE !! !! ! <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9230 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ogólnie. Poprawianie sobie samooceny poprzez forum nie jest dobrym rozwiązaniem, gdyż przy kolejnym pogorszeniu problem się pogłębia. Wszystko jest fajnie, tylko przestań wjeżdżać na ludzi których nie znasz, a oceniasz przez fotki i pogłoski, które w większości sam tworzysz. To jest forum nt. Furory i wydarzeń z tego świata. --------- Czytał ktoś na forum tibia.com jak Namsto próbuje je opanować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9231 |
Użytkownik Forum
|
![]() A także o Leo Nitu'sho i jego banie, o tym że nie warto zaczynać gry na furo i... i... nie chce mi się dalej szukać, ale trochę tego jest
![]() W każdym razie coś robisz ![]()
![]() |
#9232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabiliśmy Youena tymi postami bo sie nie odzywa :// JOŁEN POWIEDZ COŚ
btw słyszałem, że youen ma uczulenie na słońce ;ooo oo o o o o |
![]() |
![]() |
![]() |
#9233 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie masz chyba doświadczenia. Na tym forum się po prostu olewa all trolli (np. Naleśnik) . Ignoruj ich to nie będa się podniecać tak każdym bluzgiem i może wkońcu sie zniechęcą.
![]() |
#9234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9235 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle że nie byłeś na meetingu i nie wiesz że to nie jest Diabllord, ot co.
![]() |
#9236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
|
![]() Ten w czapeczce krasnoludka to stary neanon aka klimek, nie pytac skad to wiem, poprostu ja 1 wy 0.
Barca - Wisla 3:1 Wisla - Barca 4:1 YES KURWA YES? Inne typy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9237 |
Guest
|
![]() niestety to nie klimek ;] mam jeggo photobucket i gadam z nim czesto, chociaz on tez jest rudy ale akutalnie jest lysy ;p
|
![]() |
![]() |
#9238 |
Użytkownik Forum
|
![]() Klimek, nie Klimek - to nie Diabllord
![]() |
#9239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() No widzisz gdybyś czytał dokładnie to i stare forum wiedziałbyś że to nie jego fota.. przynajmniej pisał ze nie.
![]() |
#9240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie oglądam tego serialu, więc nie wiem czy zbierać na operacje plastyczną, czy lepiej odrazu się powiesić xD
A co do reszty trolli, którzy myśla, że to ja jestem na photobuckecie, to tak jestem rudy, łysy, czarno-zółto-biało-czerwony, opalam się przed czerwoną lampką od reseta na kompie, a moi starzy robią wlot bezdomnemu na chate... @Voyphox Właśnie znalazłem fotki na mojej nokii, ale nie wiem gdzie mam kabel;/ Cytuj:
To na pewno nie jest Klimek na zdjęciu z mojego pb. Może Klimek jest sobowtórem mojego qmpla z klasy?
![]() "Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain Ostatnio edytowany przez Diablord - 07-08-2008 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |