![]() |
#9281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Duzo tego
Świat: menera
|
![]() @McMoney
Zazdroscisz tego tutora czy ci zal dupe sciska?? Jak nie pisze na helpie to hunce albo expie i nie mam czasu?? Powiedz mi jaki bot robi 45k na godzine na zolwiach... ![]() I tak znowu wbijasz w nie swoje sprawy ktore powinny cie nie interesowac ![]() Pozdro @up Jak ty wydales te 3.66 na tutka to sie ciesz i idz skocz z okna dla zabawy ![]() Jakos nie widze zebym mial tutka stracic tym bardziej przez takiego leszcza jak ty. Na helpie pisze a jak jestes online wtedy kiedy mnie nie ma lub odwrotnie to nie moja wina ![]() @Szejker Ja sie nie denerwuje lubie komentowac takie dzieci ![]() Ostatnio edytowany przez Sulles - 01-10-2008 o 08:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Imię: Shalyo Call
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 71
Skille: 80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]()
![]() |
#9283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2008
Lokacja: Szamocin/Laskowo
Imię: Hurtful Bolo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vanquish
Świat: Inferna
Poziom: 67
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Anubis wez sie zajmij swoimi sprawami a nie sie w*******asz ciagle w kogos interesy albo przestan grac w tibie bo ci od*******a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() ![]() ![]()
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck |
![]() |
![]() |
![]() |
#9285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica
Imię: Michael-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: ._.
Poziom: 220
Skille: o-O
Poziom mag.: 10
![]() |
![]()
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Dębica
Imię: Pablos Angel
Poziom: 270
Poziom mag.: 30
|
![]() Ostatnio chodza sluchy ze SB ma robic Poi ...
Do wiadomosci przyjmijcie ze SB nie organizowalo zadnego Poi i puki co nie bedziem robilo zadnego Poi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2008
Imię: Anarki-Knight
Profesja: Knight
Gildia: Flamess
Poziom: 83
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9288 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() no to odawaj eq ludzia ... edit ! a kto ci mowil ze masz mi placic ? mowie o sharissie itp. sova miales komus oddac ![]() a ss obcinam bo ? ladniej wydlada wg mnie jak jest maly itp. szybicej sie laduje :=) nie bocisz? a pamietasz ostatnio ventrilo i niejakiego macka? to ja i all nagrywalem ![]() wiec cihooooo ![]() bo moge udostepnic przypadkiem ten material ![]() na którym to wyraźnie sie przyznajesz ze botujesz ![]() Acha mam również materiał na którym obiecujesz jak oddasz itemki sharissowi jak benidze online ![]() to cos dla twojego info on czesto jest online ale na new charze wysle ci kiedys nick ![]() 2 Edit ![]() szejker ja mu nie kaze odpisywac ale nie widzisz ze ja cos napisze to on/ona/ono zaraz krytykuje ![]() P.S thx shylo ![]() co ze niby ja boce? lol ![]() bo co bo do cibie nie pisze to juz boot popytaj sie kumpli moich czy boce ![]() (nie takich jak ty ze poznasz i dostajesz inva do domku i krzyczysz mialem hacka ! sorki ze domek hacker orabał !) dobra jestes gruba świnko ![]() poznajesz?: -jak tam twoj piesek? -juz sie nie jąkasz dobry byl ten ziomek co sie puzniej podlaczyl xD praktycznie to ja all slowa crisa pisalem mu na GG ![]() EDIT: aj szkoda ze nie dales crisowi tego zdiecia jak cie przez niego prosilem ale bylo by tu smiechowo ![]() jestes typowym 18 latkiem którego dręczą za to jaki jest w szkole i wyżywa sie na innych w tibi i na forum żeby ukryć to jaki jest na rl ![]() Dobrze wiesz że na rl był bym bez szans .... i z tym się zgodzę ale to nie zmienia faktu jaki jesteś .... ![]() co do crisa ![]() cris sie na tobie poznal i tyle ![]() przynajmniej mam taka nadzieje ![]() a nie gadalem bo wiem ze jak bym sie odezwal to bys sie rozłączym albo byś juz szczeże nie gadał ![]() acha i to fajnie zabrzmiało : Cytuj:
a ty sie przekonałeś do crisa razem z darkiem stufu bo co bo ci kasy nie oddał ? hahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahah ahahahahhahaha i wreszcie ktos cibie w konia zrobił ! byłem z nim umuwiony że ja spłace za niego dług jak dostane kase na rl ![]() nie dostałem nie spłacam ![]() a co do crisa powracając ... jemu zaufałem niejednokrotnie i sie nie rozczarowałem tobie zaufałem raz i to sparzyłem się tak że ślad mi został ![]() A dark no nie zkomętuję jego nie opieprzysz bo wiesz że jak byś to zrobił to by ci renome spieprzył i juz nikt by ci nie zaufał ..... ![]() Ostatnio edytowany przez Fire-Sylar - 01-10-2008 o 22:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Szkocja
Imię: Pancho the Brave
Gildia: Niema Lipy
Świat: Arcania
Poziom: 45+
Poziom mag.: 46
|
![]()
![]() |
#9290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Imię: Shalyo Call
Poziom: 71
Skille: 80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() DOBRA NIE BĘDĘ ZNIŻAŁ SIĘ DO Twojego Poziomu
![]()
[CHAR]Shalyo Call[/CHAR] RETIRED ![]() Ostatnio edytowany przez ShalyoCall - 01-10-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2008
Lokacja: Szamocin/Laskowo
Imię: Hurtful Bolo
Gildia: Vanquish
Świat: Inferna
Poziom: 67
Poziom mag.: 51
|
![]() Jak tak bardzo lubicie się kłócić to jedzcie gdzieś w jakiś las kolo autostraDY we dwóch i pokłóćcie się oto kto ma komu pierwszy wsadzić bolca (penisa) w dupe OK?? przynajmniej spamu nie będzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9292 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cris Riveq
Poziom: 100
Skille: 80+/60+
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
to co ty piszesz to pierdole bo Dark~ często mi pisał ze dzieciom takim jak ty powinno sie przytakiwać... jestem HUJEM??? ohhh Shalyo ::/GG oj chłopcze jesteś beznadziejny ![]() ![]() wow proszę nie bo będę płakał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIKT NA MENERZE NIE MOŻE POWIEDZIEĆ ZE JESTEM HUJEM no chyba że Anubis~ ale na niego to leje ciepłym moczem ![]() ahh i to co Fire napisał ![]() ![]() Wiadomo że ja nie chodzę na siłownie i jestem normalnym człowiekiem i dostał bym wpierdol od kolesia co waży 150kg wygląda jak footbolówka no wybacz... wiec nie pisz mi "jesteś taki cwany to przyjedź do sosnowca" a jak tak bardzo chcesz udowodnić jaki jesteś pojebany i jak ci tibia "musk" zeżarła to wiesz gdzie mieszkam Graj sobie dalej w te piksele i wyżywaj sie ![]() I coś dla modków ![]() MÓJ NAJLEPSZY CZAS GRANIA W TIBIE ;] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cris Riveq
Poziom: 100
Skille: 80+/60+
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ja wiem że jak by ciebie jakaś zechciała i powiedziała przestań grać w tibie to powiedział byś "s*******aj" a nawet jak by ci pozwoliła grać umówieni byli byście na spotkanie dzwoni do ciebie gdzie jesteś??? a ty sorki ale mam "CHYTRA CHÓND" albo robie POI.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Radzio710 - 02-10-2008 o 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Mazury
Stan: Niegrający
Imię: Asmodaarth
Gildia: Fog [*]
Świat: Olympa
Poziom: 170
Poziom mag.: 78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Imię: Prince Artur
Gildia: Infernal Team
Poziom: 96
Poziom mag.: 68
|
![]() Musicie tak spamować
![]() ![]() Magic level 57 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Lesko
Imię: Overlou\Overloux
Poziom: 99
Skille: -.-
Poziom mag.: :)
![]() |
![]() gz ALL Xd
JA JUZ NIE GRAM :d POZDRO dla ZIOMów z Xd ttD I ch :}
16:54 Bisto pogromca [74]: after to jest po? 16:54 Mozezaraz [63]: ta 16:54 Corrano [52]: ja znam tylko always i tampax 21:48 Koko Looko [73]: to zostane zawodowym graczem w tibie =] 21:48 Koko Looko [73]: i od wakacji KOXXXXXXXXXXXX 21:48 Master Dodik [113]: koko wysoko mierzysz ;] 21:48 Siuchnik [111]: ta a , enthu bedzie czuwal nad twoim zdrowiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Imię: Sokall
Gildia: Pirates Of Menera
Poziom: 171
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2008
Lokacja: Grodzisk Wlkp
Imię: Ishyru Knight Of Menera
Gildia: Eternal Raiders
Poziom: 101
Skille: x\x
Poziom mag.: 7+
|
![]() GRTZ ALL LVL I MLVL, szczególności Tobie Prince Artur na tym lvl miec juz 57 mlvl. Ale Wątpie tak jak mówiłeś że na 60lvl,60mlvl sie okaże ale życze powodzenia. Wbijać lvl i dawac screny. Nawet Dawajcie Screnny z lootem sie napalimy chociaż tym. xD Pozdro Dla Przyjaciół oraz guildy Flamess
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: Jasło
Imię: Metkus
Gildia: Soul Brothers
Świat: menera
Poziom: 164
Skille: 89 86
Poziom mag.: 9
|
![]() Dajcie spokoj z tym spamem malo kogo wasze zale i sprawy obchodzą
loot ![]() Te sb na moich nogach tez lootnęte swoich zapomniałem dobrze ze wypadły ; ![]() i lvl ![]() Ostatnio edytowany przez m-e-t-k-u-s - 02-10-2008 o 19:54. |
![]() |
![]() |