![]() |
#9302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() ![]() Cytuj:
po 2 nie napisałem ,że moje po 3 gdybyś cokolwiek wiedział o mnie wiedział byś czemu to wstawiłem jełopie. Tym bardziej że Kserax to mój bliski przyjaciel a passy do konta może miec co druga osoba na świecie, nigdy nie wiesz z kim gadasz wieć skończ płacze. A tak przy okazji gratuluje delete : D Nie hejtuj bo nic ci nie zrobiłem. A natura ludzi bywa straszna. Nie moja wina ,że byłeś sierotą która wstawiała wszystkich na równo z samym sobą, w naszej gildii czy tam paczce jest hierarchia wartości i ważności na która ty lałeś. Błędy popełnia każdy wiem, ale nawet najważniejsza osoba na świecie potrafi powiedzieć przepraszam, moja wina. Skończ bo pokazujesz swoje uzależnienie, zawiodłeś się na tibii, mówiłeś, że kończysz a nadal gadasz głupoty które kompletnie nic nie wnoszą. Nie zapominając ,ze sam ukradłeś konto. kij ci w sollusa i pucuj do Tarnowa elo.
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 11-10-2008 o 21:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9304 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
nawet tych debilizmów z Wikipedii nie chce mi się czytać 'musku' na chama chcesz przekonać wszystkich ze jesteś fajny, a tu psikus nie jesteś uwierz nawet tu popełniasz błędy huahua You FaIL |
![]() |
![]() |
![]() |
#9305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Nie chcę Ci się czytać, a mimo to wiesz, że 'na chama przekonuje wszystkich~' i się prujesz?
2. Fokus > Ty, leszczu. Pogódź się z tym. 3. Właśnie starał się przekazać to, że każdy, (czy to jestem ja, ty, On czy twój stary) popełnia błędy, ale Ty na siłę próbujesz być fajny, szukając durnych prowokacji przeinaczając to, co napisał Fo'. Pierw sam zrozum, potem pouczaj innych. 4. Napiszę Ci to w twoim języku: "chcesz przekonać wszystkich, że jesteś fajny a tu psikus, nie jesteś" Epic Fail btw. Cytuj:
Piona Ostatnio edytowany przez -Thug- - 11-10-2008 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Fokus Spoko Ziomal ;> ;]
Thug nie w*******aj sie a ty petrus idz cipa ogolic mamie bo ma busz jak w amazonce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9307 |
Użytkownik Forum
|
![]() taa, pokaż mi jeszcze gdzie jest napisane, że nie mogę się tu wypowiadać, ziomuś.
Zanim odpowiesz w sposób durny i oczywisty... mam na honerze chara z 8 lvl o/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9308 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Jajaaaa, potrafię czytać ze zrozumieniem i podchodzić do pewnych spraw z dystansem, widać niektórzy nie.
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 12-10-2008 o 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9310 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ogólnie fajni jesteście ![]() newbów ![]() ![]() ![]() edit Name: Griini Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 46 World: Premia widzę ze honera po prostu sciąga noobów z innych światów huahuaa Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 12-10-2008 o 08:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9311 |
Zbanowany
|
![]() @up
nie zrozumialem twojej wypowiedzi, widocznie byla tak debilna :< na premii gram jakies 3 tygdonie, tak dla twojej wiadomosci. @edit tylko czemu zacytowales wypowiedz Thuga odnoszac sie do mnie? XD pozdro petrus, internetowy napinaczu http://i7.tinypic.com/2vaikx3.jpg xD Ostatnio edytowany przez DexteroO - 12-10-2008 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A idź ty bo cierpisz jakbym cie upierdolił, ops przepraszam to prawda.
![]() |
![]() |
#9313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a czy mi o lvl chodzi? niech ma nawet 3000000000000000000000000000000 ale noob jest honera przyciąga nobów jak magnes odezwał się internetowy impotent :< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 12-10-2008 o 12:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9314 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no typie, wstaje rano, otwieram forum i śmieje się na głos.
Czy Ty naprawdę nie widzisz tego, że sam sobie przeczysz? Cytuj:
Cytuj:
Nie dość, że nie wiesz jakie są moje main chary, to do twojej wiadomości - to jest wolne forum. Będę się tu wypowiadał kiedy będę chciał i jak będę chciał, wiec idź w choy i się rozpłacz. Cytuj:
Ukryty tekst:
@YF Ogółem to wam współczuje, myślałem, że takie coś to tylko na asterze, no ale w końcu "honera przyciąga nobów jak magnes" Bajabongo Ostatnio edytowany przez -Thug- - 12-10-2008 o 14:13. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9315 |
Użytkownik Forum
|
![]() Włączam kompa popołudniu i się uśmiałem ze aż żal
uhauha szkoda mi klawy na comment do tego huahua |
![]() |
![]() |
![]() |
#9316 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
do pieca Cytuj:
COS COS !1111COS (5spacji) NOBY IDIOCI JA MAM RACJE (kolejne 5 spacji) i 10emotów które ni jak mają się do tematu, chyba, że ten emot odzwierciedla ciebie samego. Nie jest Noob'em i może pisać kiedy chce i co chce, ktoś taki jak ty nie będzie mu mówił co ma robić. Z reszta powinieneś się cieszyć bo jesteś znany już na kilku serverach, a twoja ksywa wzbudza śmiech na Ventrilo i TeamSpeakach niczym Averiosa.
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 12-10-2008 o 16:08. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9317 |
Użytkownik Forum
|
![]() huahuahua jesteś znany na kilku serwach
normalnie nie popadnij w samozachwyt extraa ale masz fajnie bądź z siebie dumny UHAUHAHUAUHA o ja jesteś znany w tibi jak ci zazdroszczę no nie mogę epic faIL uhahua pozdro tibijski bujakosza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9320 | |
Zbanowany
|
![]() @petrus
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |