![]() |
#9321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
Kurcze, tak sie jaralem na ten odcinek, moglem nie czytac ; /// @FMAcostamcostam + za op. reszta ssie, jak narazie. @EdenOfTheEast Imo hicior. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Up
Sorry! :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#9323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() @shippuuden movie 2
IMHO kompletna beznadzieja.
![]() |
#9324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Gimlos jak juz wszytskim warny rozdajesz, to i mnie poprosze bo chyba glownie na mnie sie usadzasz co ? A moze ty jednak chcesz zeby jedyny normalny temat na tym forum jednak zlazl na psy ? to lepiej juz daj tak perm bana dla wszystkich, ulzy ci i my w spokoju przeniesiemy sie na inne forum.
Btw ma ktos jakis pozadny link do filmow ghost in da shella bo torenty tak slabo ciagnal a online nie chce mi sie ogladac.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9325 |
Guest
|
![]() Konbanwa i sayonara w jednym.
Sytuacje zapewnie wszyscy juz znacie. Tak wiec, miarka sie przebrala. Ide w slady Rayzy, jest to moj ostatni post na tym "forum". Kontakt ze mna chyba wszyscy macie, a jak nie macie to piszcie do Rayzy, Corgara, Nariego i calej reszty - ktos na pewno da wam namiar na mnie ![]() Jak juz pisalem, jakby co to walcie na GG. Bye bye~! |
![]() ![]() |
![]() |
#9326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Dokładnie, Gimlos dla mnie tez daj bana, bo w sumie wchodziłem tutaj tylko dla tego tematu, ci co jednak zechcą tutaj dalej pisać nie nie mają takiego dzieciaka rządnego warnów, bo i tak o mnie ci chodzi. A jeżeli nie masz jakiś powodów czy coś to może dam ci jakiś, a co.
Gimlos, oficjalnie zostałeś uznany w tym temacie za kogoś kto zachowuje się jak gówniarz, sycący się swoją władzą, wg mnie powinieneś albo przemyśleć swoje zachowania, albo zrezygnować z funkcji moderatora. Mam nadzieje ze starczy podpiąć to pod paragraf o obrazie moderatora i dostane jakiegoś bana. tylko neich i tak ktos mi pusci jakeigos linka tutaj do filmow GitS !!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9327 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
W razie wszelkich wątpliwości nt. moich decyzji proszę kontaktować się na PW - zaśmiecanie tego tematu będzie karane ostrzeżeniami. Pozdrawiam, Gimlos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Wlasnie skonczylem Nogizaka Haruka no Himitsu i powiem, ze jestem bardzo milo zaskoczony ; ) fajna seria, troche humoru, romansu, nawet ~10 minut znalazlo sie na mini-dramat : D ecchi mistrzowsko mozna powiedziec wywazone... nie za duzo, nie za malo - w sam raz ; ) tylko, ze w scenach romantycznych troche za bardzo przewidywalne, ale reszcie nie moge nic zarzucic : ) polecam!
9/10 no i nie wiem za co sie teraz wziac, chyba ugryze Serial Experiments Lain... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() @grocix, jeycam czy jak tam inaczej
ja zartowalem z tym banem, ehh znow wpadl jakis kocur i pozalatwial foroom... Zal mi cie kolo, ten temat byl jedynym na ktory wchodzilem na .t.pl , ateraz jak wszyscy odchodza to nie bedzie sensu... Nie odchodzcie, pls @edit hehe szypuden sew obejrze kiedys ten film hehe Ostatnio edytowany przez milano8 - 29-04-2009 o 00:29. Powód: Zeby Kresnolut warna nie wlepil |
![]() |
![]() |
![]() |
#9330 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @Wybielacz Moze mi ktos krotko powiedziec gdzie teraz mniej wiecej jest anime, ze wzieli i zrobili przerwe na 2 tyg? Bo sciagac nie bede bo i tak nie zrozumiem fillerow a online za duzo zabawy. Mnie sie zdawalo ze mial byc caly arc fillerow tak zeby mieli troche luzu jak wroca do historii, ale jak jeszcze ogladalem te kilka ostatnich epow to wychodzilo na to ze ciagna jakas poboczna akcje zeby odcinki rozciagnac gdzie trzeba. Mimo wszystko beznadzieja i[*] dla wszystkich co sie z anime mecza... XD
![]() |
![]() |
#9331 |
Fallen Angel
|
![]() http://www.demotywatory.pl/demot/1319.jpg
Tyle komentarza do spraw warnów i dalszych postów @topic Lucky star w toku. I can name every pokemon!
![]() |
#9332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Queen's Blade - Genialne animu! Ataki z cyckow tez! Night Head Genesis - y/n ?????????????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9333 |
Użytkownik Forum
|
![]() ; / Myslę, że troche przesadzacie. Ja rozumiem, że ten temat rządził się 'swoimi' prawami, ale regulamin to regulamin, każdy z was go akceptował.
Może zamiast strzelać fochy, lepiej spróbować "nawrócić" samych siebie? : p Nie odchodzcie, bo bez tego tematu to forum stanie się dla mnie inne... P.S.: Mi też nie podoba się to co się tu dzieje. @topic Wie tu ktoś, gdzie obejrze S&W on-line? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2009
|
![]() a ja oglondam bleach na hyperze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() facet tu nie chodzi o zasady bo one były zawsze a modzi przymykali na to oko bo był dzięki temu wielki fun,przyszedł sztywny Gimlos nie chciał sie odwalić warnuje i niema już zabawy wiec niema sensu tu być
popatrz przez G. każdy z elity powinien miec juz bana na ip za posty etc. i co? nic ,nikt nie miał warna nawet...
![]() |
![]() |
#9336 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Wg mnie już nie tylko chodzi oto że temat lekko odbiegał od regulaminu.
Gimlos chyba nie ma nic wspólnego z Anime&Manga i nie bardzo chyba pojmuje niektóre nawiązania, ale nie mam zamiaru się spinać o to. To jest moderator, a "moderator ma zawsze racje" nie? ; ) @bleach217 rotfl rotfl rotfl, tylko tyle mogę powiedzieć ![]()
![]() |
#9337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Cytuj:
To anime moze sie zapowiadac do tych z high półka @oftopujac GLORY GLORY MANUTD GLORY GLORY !!!!!!!!!!!!!1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9338 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() I te nazwy ataków, hahahaha ![]()
![]() |
![]() |
#9339 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ludzie, przystopujcie z tym flame'owaniem.
Zaczelo sie od tego, ze dostaliscie po 1 punkcie za spam od Gimlosa i juz cos sie w was przelaczylo. Nagle zaczeliscie sie zachowywac jak jacys 12 letni gowniarze - buntownicy. Wrzuccie na luz, wypijcie jakies ziola, obejrzyjcie smieszne anime i przestancie spamowac. A jak komus sie dostanie warna - niech nie pisze tutaj nowego posta i niech nie chwali sie jego trescia, przy okazji wysmiewajac moderatora, jaki to on nie jest zly. Ostatnio edytowany przez Tompior - 30-04-2009 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9340 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
A na moje pytanie nikt nie odpowiedzial... >.>