|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie ważne -.-
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 193
Skille: bdb
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() 1. Gdzie expić
2. Gdzie kasę najlepiej zbierać EQ: Crusauser helmet, Crown armor, knight legs, dragon shield, necrotic rod, scarf, leather boots. DRUID na 25 lvlu 21 mlvl Nie mam pacca ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9342 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
2. Roty veno/fibula, soldki, tomb pod dtd, minoski obok kazz. *swiatakov Do zobaczenia :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Imię: Nie ważne -.-
Poziom: 193
Skille: bdb
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() A mogłbyś powiedzieć co to jest te DTD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() FACC
Jestem knightem, lvl 77 skille 84/84 eq: dsm, g legs,mms,sb,d helmet, justice seeker FACC Gdzie mógłbym w miare szybko expic? A gdzie zarabiać? FACC * Prosiłbym o napisanie mi na PW ponieważ nie będzie mnie jakiś czas, a nie chce mi sie później przegladac tych wszystkich tematów. Jeszcze raz przypominam ze nie mam pacc ![]() Z góry dziękuje ![]()
![]() |
#9345 | |
eX Moderator
|
![]() DTD inaczej Mount Sternum to teren zamieszkany na powierzchni, w górach i w podziemiach głównie przez cyklopy. Niedawno odkryto tam również wielkie tereny, na których można spotkać nieumarłych, a nawet smoki.
Cytuj:
Sorc: To samo co kina, jednak najlepiej expi się i zarabia pod DTD z Wand of Draconia; Knight: Lepiej bij z dragon hammera, jak padniesz mniej stracisz a i bić możesz ciut więcej, w końcu SS od 30. Ostatnio edytowany przez Voniek - 22-08-2008 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() gdzie dobrze zarobić ::
27 knightem 25 sorcem knight :: 60/60 skille eq: plate set ( cienkie ale narazie na lepsze mnie nie stać sorc : p set też gdzie dobrze zarobić i żeby exp też był dobry i jeszcze 1 czy na 27 lvlu z skull stafa bede walil mocniejsze hity niz z dragon hammera? EDIT: odpowie ktoś ???
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9347 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Piootrus
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Góra minosów obok Kazz robiąc lootbagi, EF takze lootbagi ![]() Sorc: Mount Sterum, Kopalnie Kazz Hity będą lepsze z dragon hammer bo jak wiesz skull staff jest od 30 lvla dlatgo zmniejsza to hity o kilka % Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#9348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() Witam
Gdzie moge przyexpic, jednoczesnie troche zarobic 13 pallem, skille 55/44 5mlvl eq:belted cape, soldier helmet, ranger legs ;p, dwarven shield, speary. Dzieki za wszystkie propozycje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2008
|
![]() Witam wszystkich , mam duzy klopot poniewaz gram na przepelnionym serverze na ktorym wszedzie sa botterzy (Non - Pvp)
Moje skille :72\60 Eq :Blue Robe,Blue Legs,Griffin Shield,Boh,Demon Helm,aol\platinum amulet, moge przeznaczyc 3-5k na uhy\manasy Potrzebuje dobrej miejsca na szybkie expienie i na zdobywanie kasy! M lvl :11 EDIT : Zamierzam kupic Pacc,a gdzie expic na tych dragach ? D lair w veno? Ostatnio edytowany przez IngorCirius - 23-08-2008 o 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9350 |
Zbanowany
|
![]() 40 knight, 63/64. Eq: Noble axe, dragon shield, bohy, golden armor, knight legs, crusader helmet. I tu moje pytanie:
Gdzie najlepiej expić? Gdzie najłatwiej zdobywać kasę? Proszę o szybką odpowiedź. @down Wybacz. Dobrze zgadłeś - FACC. ; ) Ostatnio edytowany przez .hobnail - 23-08-2008 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9351 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2008
Lokacja: Wielkopolska
Imię: Nieistotne
Profesja: Paladin
Gildia: Cracovia
Świat: Obsidia
Poziom: 30
Skille: 67/52
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Osobiście na twoim miejscu chodził bym na dragi (z minimum 3bp potów) w razie ataku dl lub pk (na światach pvp i pvp-enfo). Tam dostaniesz sporo expa, ale jednak dragi to dragi więc przeważnie będzie waste. Dlatego powinneś od czasu do czasu iść po exp i kase na cyce lub miejsce koło thais pod jaskinią cyców (jakąś to nazwe ma, ale niepamiętam xD) gdzie są Mumie, Ghule, Beho, Ghosty(to złe) i exp też leci ![]() ![]() Cytuj:
![]() Z takim skillem to najlepiej na dragi w twoim przypadku niepowinno być to waste i spokojnie możesz tam expić, ale najpierw (zmień schield polecam vamp tania i lekka) Żeby zarobić kase - to samo co wyżej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bentas - 23-08-2008 o 01:38. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9352 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2008
|
![]() 24 pall skill 54/34 eq plate set i royalki. Odpada tomb pod DTD ponieważ byłem tam 3 razy i 3 razy padłem za dużo pk oraz na ghostlandze też dużo pk. Chodzi mi o dobry zysk exp moze być mniejszy ale nie bardzo mały. Może być lootbag. Proszę o szybką pomoc. Facc
Ostatnio edytowany przez Krzyzu-12 - 23-08-2008 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9353 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Minotaury na senji, bardzo duży zysk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9354 |
Guest
|
![]() 12 lvl sork, Pacc, nigdy nie miałem konta premium więc nie wiem gdzie expić ...
![]() |
![]() |
![]() |
#9355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up:
roty darashia/edron , larvy darashia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9356 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: bloodlusterz
Świat: Arcania
Poziom: 223
Skille: 10/24
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
hehe..to zmien ;p kurwa znowu zapomnialem ale chyba jestes kina(albo i pall xD) ![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez tibijczyk-suzarion - 23-08-2008 o 19:16. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2008
|
![]() Gdzie expić 13 lvl sorcem ? Jaki mlvl miec najlepiej na tym lvlu ? mam kase, i nie wiem czy kupic plate set czy dragonbreath wand ? aktualnie mam scale armor, brass legi, legion helmet i copper shield.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9358 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
2. mlvl - jaki chcesz, im większy tym lepiej; 3. Wand ofc; P.S. Widzę, że coraz więcej wyprzedza moje odpowiedzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9359 |
Użytkownik forum
|
![]() Palek 18lvl 56/44
Gdzie skilowac bo dwarfy po chwili sa juz na red hp |
![]() |
![]() |
![]() |