![]() |
#9361 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Buszownik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Elo pelo gz all pozdro all
będę sie streszczał bo boli mnie głowa o to moja zajebista mowa , filmik już jest zachęcam bo obejrzenia i commenty plx http://pl.youtube.com/watch?v=m0l03duIV2s Pzdr. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#9362 |
Guest
|
![]() Gz steper
![]() ![]() |
![]() |
#9363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kozie city
Imię: Soszmen'ek SPRZEDANY
Profesja: Elite Knight
Gildia: BEST Doomsday
Świat: SUX Nerana
Poziom: 92
Skille: 80+/76+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
omfg !! zajebisty filmik tzn do kitu i co jestes fajny? ![]()
Na zawsze NERANA, Zawsze [GUILD]DOOMSDAY[/GUILD], Na zawsze [CHAR]Soszmen'ek[/CHAR] 23:21 Joe of Nerana [17]: wyslij swoje zdiecie ofiarom tsunami zeby wiedzieli ze sa gorsze tragedie 10:57 Metan Creatyny [25]: e daj ktos mane |
|
![]() |
![]() |
#9364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arhen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]()
#9365 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Schicu
Filmik nawet spoko, daleś Nano Nire na pierwszą scene ![]() @Steper Ehh... Po co wracales :S Bylo nam dobrze bez Ciebie;* Moze jeszcze mi powiesz ze ten przypał moori tez wrocił? <placze> |
![]() |
![]() |
#9366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
![]() |
![]() Cytuj:
i niestety moori nie wrocil chlopczyku... |
|
![]() |
![]() |
#9367 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Baruteq
dzięki ze mi o tym powiedziałeś w sumie masz racje zmienię tytuł , natomiast nie wiem co masz do Nano ![]() zrobiłem filmik z tego co miałem ale miałem "mało" chcesz to mi wyślij filmik z tobą w roli głównej to pomyśle nad II częścią [email protected] Pozrd. btw. kilka osób pytało o tytuł piosenki."Requiem for a Dream" nuta jest świetna ale nie polecam filmu jest o tym samym tytule, jest to dramat o ćpunach naprawdę nie polecam chodź jest świetny. Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 04-03-2008 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#9368 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Po 2. Steper i Moori są dla mnie zjebami... Po 3. Zajebiscie rycze przez gre... Normalnie łzy leją się ze mnie jak z wodospadu. Po 4. Bardzo mnie to Cieszy ze mori nie wrocił =] I mam nadzieję ze tego nie zrobi. Po 5. Odjeb się ode mnie ;] Cytuj:
![]() Nie posiadam żadnych filmików ze sobą w roli głownej ![]() Ostatnio edytowany przez Baruteq - 04-03-2008 o 21:17. |
||
![]() |
![]() |
#9369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Nieskalany
Poziom: 40+
|
![]() Baruteq.. daj na wstrzymanie plx =x
Moori i Steper to zajebisci kolesie , zrobili ci coś złego ? .. O_o Szanuje cie ale nie lubie jak piepszysz od rzeczy ;] Pozdro i gz all ;d Dam coś starego (obecnie nie gram) żeby nie było że zaśmiecam forum nie potrzebną gadką a nic nie daje ;p ![]() Widzialem ze wracaliscie do starych czasow ; p moze nie gralem od poczatku nerany ale dam cos z mojego old pallka ![]() ![]() Pamietam jaka byla podnieta... xd ![]() Moj 1st pacc i 1st level na pacc ;d scarabs rooox xD ![]() "Bo to bylo nie wroci, wiem choc czasem mam nadzieje " ;d ![]() Moje pierwsze hyderki.. loocik dopisal ;d ![]() Kiedys z Distsem .. (Pozdro 4u) ![]() Po hacku Toosha :x ![]() Ostatni lvl na Filipovskym.. potem znow hack .. =/ .. za bardzo ludziom ufalem ;d ![]() Pozdro
Dwulicowi ludzie za plecami rozgadani przyjaciele fałszywi ... This is only game.. remember .. 14:36 Lord-Toosh [85]: twoja stara Old - hacked =/ [CHAR]Filipovsky[/CHAR] Old - sold [CHAR]Alcaster[/CHAR] Now - Nieskalany [CHAR]KNIGHT POWAHH[/CHAR] Pozdro dla prawdziwych ; ) Ostatnio edytowany przez Filipeqq - 04-03-2008 o 21:49. Powód: :p |
![]() |
![]() |
#9370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Imię: Chris Pall
Gildia: Shadows of Dead
Poziom: 63
Skille: 77/57
Poziom mag.: 16
|
![]()
AC Milan ![]() 16:18 Nika'Dateka [22]: kupie roly spears morze byc duzo albo gwiazdki Ostatnio edytowany przez Christiano - 04-03-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#9372 |
Guest
|
![]() Elo all :> [MONSTER]Dwarf Guard[/MONSTER] Rox XD
![]() |
![]() |
#9373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakończyłem swoją Tibijską karierę i chciałbym podziękowac za grę takim osobom jak:
Hardyzz'owi - należy mu się osobne miejsce, Gildia - Eternal Dragons(w szczególności Fufowi ; *), Bodzio'Szajs, Thorian Pall, Zrywna Szkapa, Filipovsky, Kebq(1st owner) I wielu innym których nie wymieniłem : ]. Polecam
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 04-03-2008 o 23:22. |
![]() |
![]() |
#9374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arhen
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]() @Baruteq
weź wyjdź ... masz problemy z mUzgiem widać ... sie kurwa najwięcej udzielasz a gówno robisz na tym servie przyczyniłeś sie do czegoś chociaż pajacu? ktoś cie szanuje? bo nie wydaje mi sie ... jesteś taki cwany forumowy zabijaka co? prosze tylko nie bij za mocno bo sie popłacze jak ty... PS: Marcus I Filip ![]() Steper.
"...Zróbcie Przejście Bo Nadchodzi Anioł Zemsty..." ![]() Ostatnio edytowany przez Diuk - 04-03-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
#9375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Psyho_Knajt
Gildia: Chillout
Poziom: 150
Skille: 91/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Juz nie ma
Ostatnio edytowany przez Psyho_Knajt - 08-03-2008 o 12:18. |
![]() |
![]() |
#9376 |
Zbanowany
![]() |
![]() spamspamspam
Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 08-03-2008 o 16:20. Powód: ROZPęDZIłEM SIE !!! |
![]() |
![]() |
#9377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
|
![]() Cytuj:
@Marcus & Filipovsky Dzieki ;] moze jak nastanie taki czas ze zachce mi sie grac to wroce nie zapomne o was narazie wazniejszy jest trening ;] |
|
![]() |
![]() |
#9378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wielki panie Baruteq . Padam na glebe jak widze twoje posty. Zgadzam sie ze Steperem jestes tylko pro forumowym zabijaka.Gdybym cie spotkal w RL zgniótł bym cie , widzialem twoje przykoksowane FOTO widac ze jedziesz ostro na silce ![]() Czekam na Riposte :* ![]()
![]() |
#9379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Tymbark
Imię: Wing Saber
Profesja: Paladin
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15