Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-04-2006, 23:47   #921
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_

szkodi to mowisz o historii bunt tudziesz powstanie trzeba stlumic??
gratuluje wiedzy historycznej
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~123 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !!
Prawda jest taka ze powstania zawsze konczyly sie owocnie No prawie zawsze. Co do nie mojej Polski to za przeproszeniem zamknij sie gowniarzu bo moja wiedza o tym kraju jest napewno wieksza od Twojej. Znajac zycie tak samo jak nie wiesz ile lat WASZ kraj byl pod zaborami jak i to kiedy i co zrobil Trygve Halvdan Lie. A to juz jest historia mojego kraju - Norwegii Wiec tutaj mylisz sie dosyc mocno bo jestem pol norwegiem i pol polakiem ale aktualnie jeszcze przez 2 miesiace mieszkam na terenie WASZEGO kraju. Co do wieku to masz go przy mojej sygnaturce. A co do Potopu to znam wiele faktow bo wiele sie o niej uczylem, ale ciekawi mnie to czy jezeli jestes taki do przodu to w takim razie ktorego powojennego prezydenta mamy teraz w Polsce? I nie wyzywaj ludzi i nie oceniaj z powodu nacji no chyba ze nie lubisz Norwegów.

Peace and Love.

Hail Norge! Chwała Polsce
szkodi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-04-2006, 09:43   #922
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Szkodi, szanuję ciebie jak i reszte ludzi w patriots, teraz maffers ale jeżeli Konda chciał uspokoić Vzla i za to go ubili , nie może tak samo upomnieć Keekza i Kardeara?? bo to obok Vzla największe PA a teraz znowu to pokazują
Pawio jest offline  
stary 15-04-2006, 10:38   #923
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Szkodi, szanuję ciebie jak i reszte ludzi w patriots, teraz maffers ale jeżeli Konda chciał uspokoić Vzla i za to go ubili , nie może tak samo upomnieć Keekza i Kardeara?? bo to obok Vzla największe PA a teraz znowu to pokazują
NIE, to nie bylo tak.... ta "wojna" byla planowana gdzies miech przed tym dedem Kondy, wtajemniczeni wiedza jak bylo, poprostu venezuela chciala dac 2ga szanse demiemu, rainfangerowi, icarusowi itp. a to nie venezuela wcale byla PA, to co rain~ napisal na tibia.com o zmianie gildi do jebany BULLSHIT, odszedl od nas bo nikt mu nie pozwalal na PA, co chwile ktos go upominal i byla klotnia na gc o to ze on powiedzial ze bedzie wielki PA po wojnie a Kapcom mu na to nie pozwolil, zalozeniem naszej gildi mialo byc ze ludzie bede czuc respekt do nas a nie sie nas bac......

WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM =*
thewojtek jest offline  
stary 15-04-2006, 10:56   #924
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Gdyby te slowa byly prawda i ludzie wzieliby se je do serca wszystkim nam by sie gralo lepiej
Dragon86 jest offline  
stary 15-04-2006, 11:17   #925
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Vieniek data dołączenia 07.04.2006 tak tak przeczytałeś wszystkie 91 stron jassssssssne i czytasz ten topic od kiedy on powstał jak masz wechikuł czasu(gdybyś napisał przeczytałem było by możliwe) ?? lub masz 2 profil na tym forum więc czemu piszesz z tego?? Następnym razem lepiej się postaraj

hahahah, kto powiedział że trzeba sie zarejestrowac na forum żeby czytac topici ?? :>
Vienek jest offline  
stary 15-04-2006, 12:25   #926
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Dobre... Venezuela bez PA :> smiech na sali... za kazdym razem kiedy odczulem PA ze strony pats to wlasnie venezuela byla Kapcom i reszta ekipy..
A co do szkodiego to dajcie sobie siania... to jest tylko gra, ale duzo ludzi traktuje ją zbyt powaznie pozbawiajac szkodiego obywatelstwa
Moze go niedlugo deportujecie z kraju ^^ a tak na koniec wam powiem przestancie narzekac bo to jest żenujące pozdrawiam i zycze powodzenia
Qreew jest offline  
stary 15-04-2006, 13:36   #927
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Dobre... Venezuela bez PA :> smiech na sali... za kazdym razem kiedy odczulem PA ze strony pats to wlasnie venezuela byla Kapcom i reszta ekipy..
A co do szkodiego to dajcie sobie siania... to jest tylko gra, ale duzo ludzi traktuje ją zbyt powaznie pozbawiajac szkodiego obywatelstwa
Moze go niedlugo deportujecie z kraju ^^ a tak na koniec wam powiem przestancie narzekac bo to jest żenujące pozdrawiam i zycze powodzenia
Popieram moja ty evul little sister :*
Dragon86 jest offline  
stary 15-04-2006, 13:41   #928
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Domyślny

Przeciez ja zawsze mam racje
Pz ;*
Qreew jest offline  
stary 15-04-2006, 13:56   #929
Sharev
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny zajebiscie !

super mam hunted za to ze wygonilem kolesia z kopalni chociaz bylem 1

i po kilku minutach pisze do mnie Sir Imp ^^ ze wisze mu 100k i mam hunted

bye bye galana
Sharev jest offline  
stary 15-04-2006, 14:02   #930
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

Co racja to racja jesli nie masz znajomosci to se pograles na galanie
n/c wszystko wszystki ale patsom chyba nadal malo kasy o wygranej wojnie (kolejnej)
Dragon86 jest offline  
stary 15-04-2006, 15:32   #931
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

14:32 GM Iscen on Galana: Prosze uzywac Angielskiego na publicznych kanalach (game-chat, trade, help)! Please use English in public channels!

next polski gm?

ale potem :14:35 GM Iscen on Galana: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not use English!

potem :

14:35 GM Iscen on Galana: Vocę está sujeito a banimento se năo utilizar a língua inglesa em canais públicos! You risk a banishment if you do not use English!

Mowi po polsku i po brazylijsku
dressu jest offline  
stary 15-04-2006, 19:58   #932
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
14:32 GM Iscen on Galana: Prosze uzywac Angielskiego na publicznych kanalach (game-chat, trade, help)! Please use English in public channels!

next polski gm?

ale potem :14:35 GM Iscen on Galana: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not use English!

potem :

14:35 GM Iscen on Galana: Vocę está sujeito a banimento se năo utilizar a língua inglesa em canais públicos! You risk a banishment if you do not use English!

Mowi po polsku i po brazylijsku
LoooL tak ja jestem tym gm'em. Chyba nie grales w tibie 2 lata temu jak mozna bylo spamowac na TRADE itd Gm'owie od zawsze pisali po Polsku ze spamowanie etc grozi banem.

Cytuj:
To niby czemu zabraniali PA'owac rainfangerowi i innym z unbreakables -.- PA mialo sie skonczyc .......................... Jak nie wiezysz trudno to jest twoj problem teraz sobie graj z keekzami , febbami itd

Ostatnio edytowany przez Raynold - 16-04-2006 o 00:59. Powód: Edytuj posty.
Miltoner jest offline  
stary 15-04-2006, 22:04   #933
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

mhm.. Może po zakończeniu banów corlica i bona, podejmiecie jakieś działania
Pawio jest offline  
stary 16-04-2006, 00:13   #934
Fiolka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 05 2005

Domyślny

Patriots niech im bedzie Patriots...

Z dawnych czasów pamiętam, że miałam z nimi dobre stosunki nawet byłam w ich guildi :S Odeszłam z powodów osobistych i nie mieli o to do mnie pretensji, wciąż traktowali mnie jak członka klanu. Problem zaczęły się wtedy, gdy wbiłam odpowiedni lvl i poczuli się zagrożeni? Nie wiem czy oni w ogóle maja w sobie jakieś uczucia, jak kiedyś byli moimi znajomymi, tak teraz tylko czekają żeby mnie dopaść. Wiem z prywatnych rozmów z niektórymi, że to rasiści, ale przykro mi nie mogę tego udowodnić. Nigdy się nie poddam i zamierzam brnąc w to "BAGNO" dalej, nie dam im satysfakcji wygranej.
Lęk przed przegraną, nie może powstrzymać przed grą.

A co do GMs, to powinni częściej zaglądać na Galane i nie tylko.
Fiolka jest offline  
stary 16-04-2006, 02:11   #935
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
LoooL tak ja jestem tym gm'em. Chyba nie grales w tibie 2 lata temu jak mozna bylo spamowac na TRADE itd Gm'owie od zawsze pisali po Polsku ze spamowanie etc grozi banem.

To niby czemu zabraniali PA'owac rainfangerowi i innym z unbreakables -.- PA mialo sie skonczyc .......................... Jak nie wiezysz trudno to jest twoj problem teraz sobie graj z keekzami , febbami itd
Zeby sami mogli to robic?
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje
Qreew jest offline  
stary 16-04-2006, 13:49   #936
rads0n
Użytkownik Forum

rads0n's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur

Profesja: Sorcerer
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
Domyślny

eee ludzie wybaczcie ze jak tak sie urywam ale nie chce mi sie czytac tematu. Co ma oznaczac u Kondy w community

Guild membership: Maff of the Maffers

O.o ???

@edit. aha i co sie stalo z patrriots ? malo ludzi cos ;p

Ostatnio edytowany przez rads0n - 16-04-2006 o 13:50.
rads0n jest offline  
stary 16-04-2006, 15:53   #937
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

ostatnio znowu sie icarus rozbrykal....
Atakowal mojego membersa z gildi na spole z nuskei chyba bylo leiej bez nich ...
ale coz znowu beda robic to samo to znowu beda kicked z serva
Dragon86 jest offline  
stary 16-04-2006, 19:35   #938
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Zeby sami mogli to robic?
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje

NIe Pa'owali juz w czasie wojny.I uwierz to tylko kwestia czasu padniesz predzej czy pozniej albo bedziesz shuncony, a jak tutaj nie narzekac gram teraz na aldorce i tam jest 100x lepszy klimat niz na galanie w sumie na galanie tesh kieedys bylo fajnie ale to byly stare dobre czasy ;] I mam takie pytanie jak cie jakis typek okradnie z loota zabijesz go ?? Watpie... chyba ze zamiast spokojnie pojsc sobie pod dp bedziesz musial c**j wie gdzie sie chowac.
Miltoner jest offline  
stary 16-04-2006, 21:22   #939
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Domyślny

Jak padne wtedy zaczne sie martwic... Venezuela nie zmieni sie tak poprostu...oni robili wiekszosc PA Ja tu mam dobry kimat.. juz mowilem gram z kumplami, i to mi sprawia przyjemnosc. Co do tego "typka"... jak ktos moze mnie okrasc z loota? jak troche pomyslisz to naprawde ten problem mozesz miec z glowy, a jezeli chodzi o hunty to ja chodze tylko z zaufanymi osobami i tak pozostanie

Ostatnio edytowany przez Qreew - 16-04-2006 o 21:26.
Qreew jest offline  
stary 16-04-2006, 21:48   #940
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jak padne wtedy zaczne sie martwic... Venezuela nie zmieni sie tak poprostu...oni robili wiekszosc PA Ja tu mam dobry kimat.. juz mowilem gram z kumplami, i to mi sprawia przyjemnosc. Co do tego "typka"... jak ktos moze mnie okrasc z loota? jak troche pomyslisz to naprawde ten problem mozesz miec z glowy, a jezeli chodzi o hunty to ja chodze tylko z zaufanymi osobami i tak pozostanie
Z tym typkiem to jest tylko przyklad -.- moze byc tesh tak ze cie ten typek bedzie na****l i nic nie bedziesz mogl zrobic bo przybiegnie zaraz jakis pajac. Do huntow... co mnie to obchodzi z kim ty na hunty chodzisz ?? wiadomo ze kazdy chodzi z ludzmi zaufanymi i kazdy ma kumpli a klimat na galanie jest do bani i tyle. Co do venezueli nie chce mi sie wyklucac kto ma racje "ja wiem swoje ty wiesz swoje" i tyle. GALANA SUX! i tak bedzie juz zawsze. Jak ci sie tam fajnie gra to graj dalej twoj problem twoja strata.
Miltoner jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania