Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-01-2007, 18:17   #921
Santa Claus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Świat: Arcania
Domyślny

wiatrak nadaje sie... na ministra edukacji;p
Santa Claus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2007, 18:21   #922
Flash
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
musialoby mi zalezec na jego albo twojej opinii zeby postarac sie wyjsc ponad przecietna poziomu tego forum...

btw. co ty taki wrazliwy cooooo?widze ze w bardzo emocjonalny sposob reagujesz na pewne sprawy?lubisz rozowy kolor moze?bawiles sie lalkami w dziecinstwie?masz na imie marek ale wolisz jak mowia ci marry?/;

soryy nie moglem sie powstrzymac/;
Tak, tak i tu właśnie błysnąłeś inteligencją - jak się nie umie nic mądrego napisać to trzeba kogoś obrażać i najlepiej porównać go do pedałów i pewnie jeszcze coś dowalić jego rodzicielce bo to w pięty idzie. Dobre - czuję się już taki malutki i tak mocno upokorzony a Ty "Przyjacielu" teraz jesteś taki WIELKI i wszyscy Cię uwielbiają........
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze.....

@notop
nie miej mi tego komentarza za złe bo Cię popieram, przynajmniej częściowo ale nie odwalajmy siary i nie popierajmy głupoty.
@Wiatrak
fajne masz teksty - nie zepsuj tego.
Flash jest offline  
stary 15-01-2007, 18:24   #923
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
huehue, kazdy na arcani wie ze jestes za dpft bo hapiesz dzide cadorowi zeby dostac free iteny
sam medi pisal "sprzedam dupe bartholomea za bp manasow" i jeszcze pierniczysz ze sie nie puszczasz - swietna wymowka -,-
huehuehe, coz mow co chcesz ja to przyjme godnie. ja mam swoje zdanie i szanuje zdanie innych. tak wiec mozesz zmyslac z tym cadorem i medim na mnie to nic nie robi;p
Bartholomew jest offline  
stary 15-01-2007, 18:27   #924
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flash Pokaż post
Tak, tak i tu właśnie błysnąłeś inteligencją - jak się nie umie nic mądrego napisać to trzeba kogoś obrażać i najlepiej porównać go do pedałów i pewnie jeszcze coś dowalić jego rodzicielce bo to w pięty idzie. Dobre - czuję się już taki malutki i tak mocno upokorzony a Ty "Przyjacielu" teraz jesteś taki WIELKI i wszyscy Cię uwielbiają........
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze.....
ty no ale nie odpowiedziales mi na pytanie?co ty sie tak niezdrowo podniecasz?
wbijasz na forum gdzie srednia wieku to 15 lat i wymagasz do ludzi zeby madrze pisali jak polowa idzie po dobranocce spac?jesli chcesz uchodzic za moralizatora postaw sie w roli ludzi ktorych starasz sie pouczac...tutaj zrobilbys furore z wiedza o pokemonach a nie znajomoscia historii do ktorej jak zauwazylem lubisz sie odnosic argumentujac swe wywody.
Aro aka papa jest offline  
stary 15-01-2007, 18:39   #925
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
Domyślny

my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?
Lindlay jest offline  
stary 15-01-2007, 18:40   #926
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lindlay Pokaż post
my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?
cyh cyh cyhxDDDDDDDDDDspiwor is peka!!!
Aro aka papa jest offline  
stary 15-01-2007, 19:24   #927
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie?
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 15-01-2007, 19:38   #928
Filemon :>
Użytkownik forum

Filemon :>'s Avatar

Data dołączenia: 06 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flash Pokaż post
(...) bo po pozostałych (nabijaczy postów - Aro aka papa czy Filemon) już się tego nie spodziewam.
Heh i kto tu nabija posty xD z tego co zobaczylem to niedawno "popełniłeś" 4 wypowiedzi w ciagu 45 min - to 1post/11 min srednio - chyba bedziesz musial sam siebie dopisac do grona "nabijaczy postow" ... oczywiscie jesli takowe istnieje bo tak sie sklada ze na tym forum nie ma wyswietlanej ogolnej liczby postow przy avatarze i nicku uzytkownika, jak rowniez na nic liczba postow nie wplywa
Nasza (a przynajmniej moja) nadpobudliwosc na tym forum mozesz sobie tlumaczyc przez zamkniecie glownego forum i ten radosny okres blogiego lenistwa zwany inaczej przygotowaniami do sesji. Poza tym to forum i liczba postow na nim jest dla mnie tak istotna ze juz ponad 3 lata od kiedy to konto na tym forum stworzylem napisalem mmmm 12? postow z czego 10? w tym temacie - czy tam jakos tak - nie liczylem ich w kazdym razie.

A tak btw. to ten temat nazywa sie "Wydarzenia z Arcani" na ktorym rownie dobrze mozemy komentowac przygody 7 lvlowego goscia o nicku "Ziomek of Knight" jak rowniez obecne postepy jednej czy drugiej strony w wojnie. Wiec nie probuj tworzyc tutaj czegos czym ten temat/dzial nie jest. Jak to ktos ladnie juz powiedzial: jesli ci to nie odpowiada lub uwazasz ze jest obrazą dla twojego wielkiego ilorazu inteligencji przebywanie na tym forum to mozesz go w ogole nie wlaczac.

I jeszcze jedno tak mi sie przypomnialo w trakcie pisania - czy kazdy twoj post ma za zadanie dodawac ci "splendoru" lub wykazywac wyzszosc twojej inteligencji nad inteligencja innych osob? Jesli tak to powiedz mi jako ze wnioskuje iz masz wiecej niz 18 lat czyz nie jest hanba i obraza dla twojej wspanialej osoby granie w tak beznadziejna, otempiajaca i uzalezniajaca gre jak Tibia? Uogolniajac - czy w ogole dodaje cos granie w jakakolwiek gre jakiejkolwiek doroslej osobie jakies plusy w oczach innych ludzi ? Czyz taka osoba nie powinna zajac sie tylko praca i zapewnieniem bytu rodzinie? Odp brzmi NIE bo robi to dla rozrywki zeby uciec od tego szarego i nudnego swiata jaki nas otacza i tak samo moze robic to na forum - nie musze byc zawsze powazna osoba i czasem znow chce poczuc sie jak dziecko ... dlatego wlasnie ludzie niekoniecznie bedacy jeszcze dziecmi beda grac w gry typu Tibia i bawic sie piszac smieszne czy tez czasem glupawe posty na forum.
(Abstrahuje od wyzywania i juz tym bardziej jechania po rl bo to nie przystoi nawet dziecku )
Filemon :> jest offline  
stary 15-01-2007, 19:42   #929
Soul Hunter
Użytkownik Forum

Soul Hunter's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek Pokaż post
Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie?
Jakby zalogował się na vent to by dostał w ch... ale że się nie zalogował, nawet perremu nie powiedział co i jak... to w sumie 'upiekło' mu się.

Wiem, że do turtli, ale skoro mam info ...to nie omieszkam odpowiedzieć
Soul Hunter jest offline  
stary 15-01-2007, 19:52   #930
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Jak wiedziałeś to luz xD
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 15-01-2007, 20:18   #931
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD

@topic
Luzujcie, to tylko gra i nie ma sensu sie straszyc na wzajem i obrazac. A to, jaka ktos podjal decyzje nalezy tylko i wylacznie do jego gestu, wiec wasze "wrzuty" zostawiajcie dla siebie.

...I ZEBY NIE BYLO WOJEN NA SWIECIE!!!!!!!11

F5 o_O

Ostatnio edytowany przez gigoro - 15-01-2007 o 20:21.
gigoro jest offline  
stary 15-01-2007, 20:34   #932
Soul Hunter
Użytkownik Forum

Soul Hunter's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia

Poziom: 50
Poziom mag.: 46
Domyślny

Uczyć się powinienem, ale coraz to znajduję lepsze wymówki, a odpowiadanie na tym forum to 1 z nich.

Soul Hunter jest offline  
stary 15-01-2007, 22:48   #933
Aurii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro Pokaż post
Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD

F5 o_O
ja nie siedze tylko moja przegladarka jest wlonczona 24/h
i to daje mi aktywnosc ;]
Aurii jest offline  
stary 15-01-2007, 22:59   #934
Alucard89
Użytkownik Forum

Alucard89's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Poland

Domyślny Hehe

Wy tu Panowie Gadu-Gadu a w Carlin przelewa się krew za naszą ojczyzne .
W sumie wczorajsze zachowanie oceniłem na rasowego nOOba, no ale to co zobaczyłem dzisiaj to jestem w stanie przeprosić za złe określenie i zmienić zdanie na ich temat. Naprawde bardzo ładna ustawka . To są prawdziwi wojownicy!.
A tak propo, coraz bardziej odczuwam wrażenie że jest to wojna Hiszpania vs Polska a nie wojna gildii. I jestem tego zdania że nawet taki "pionek" jest w stanie coś zdziałać - poprostu każda osoba się liczy, nie ma że np: z Ciebie pożytku napewno by nie było.

Ps. Tylko i wyłącznie moje zdanie, potwierdzone obserwacją i rozmową z przyjaciółmi.
stary 15-01-2007, 23:08   #935
Aurii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2007

Domyślny

@up
racja racja
co do tych pionkow to Arowix to przewidzial i ich wybija pomalu

taki offtopic
Alucard89 do jakiej szkoly chodzisz ?
Aurii jest offline  
stary 15-01-2007, 23:14   #936
Alucard89
Użytkownik Forum

Alucard89's Avatar

Domyślny

Szkoła ma coś do tego?
stary 15-01-2007, 23:21   #937
Alucard89
Użytkownik Forum

Alucard89's Avatar

Domyślny

Tak pozatym nie kpij sobie ze mnie . Post był napisany pół serio, pół na żarty. Jeżeli nie potrafisz go zrozumieć albo masz kłopoty z tym to naprawde nie mój problem. Ja się nie wdaje w dyskusje ani kłótnie, także dla Twojego i mojego dobra skończ.
stary 15-01-2007, 23:35   #938
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak Pokaż post
@Ciacho
cusz to sa patriotysm kiedy polowa z tyh patrituf nie potrafi po polskiemu napisac zdania
a o notopie to sobie wyobraz ze stoisz sobie spokojnie i robisz uhy i masz te 3k na 1,5h do przodu xD nizeli stac w pz i nie robic tych uh ! ani mlvl nie rosnie ani kasy nie ma :/ on woli jednak zarabiac xD pozabijac bugi bo jest szansa ze go nie dobija ;d(aczkolwiek nie zawsze) czy inne takie niz isc na wojne i zobaczyc po 4 minutach ze dostal 5412525 sdki bo aqrat laga mial
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy

sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy

a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora

ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku

a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 15-01-2007, 23:37   #939
KENDZIO
Użytkownik Forum

KENDZIO's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w

Poziom: 66
Poziom mag.: 55
Domyślny

Noctabulant ujebal Pe Madzie
KENDZIO jest offline  
stary 15-01-2007, 23:53   #940
Rey*
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 01 2007

Imię: Reylin
Gildia: --
Poziom: 104
Skille: --
Poziom mag.: 68
Domyślny ;x

super. kto next? moze ja ;]
Rey* jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania