![]() |
#922 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() Cytuj:
Dobra sorry za moje komentarze i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam raz jeszcze..... @notop nie miej mi tego komentarza za złe bo Cię popieram, przynajmniej częściowo ale nie odwalajmy siary i nie popierajmy głupoty. @Wiatrak fajne masz teksty - nie zepsuj tego. |
|
![]() |
![]() |
#923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() huehuehe, coz mow co chcesz ja to przyjme godnie. ja mam swoje zdanie i szanuje zdanie innych. tak wiec mozesz zmyslac z tym cadorem i medim na mnie to nic nie robi;p
|
![]() |
![]() |
#924 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
wbijasz na forum gdzie srednia wieku to 15 lat i wymagasz do ludzi zeby madrze pisali jak polowa idzie po dobranocce spac?jesli chcesz uchodzic za moralizatora postaw sie w roli ludzi ktorych starasz sie pouczac...tutaj zrobilbys furore z wiedza o pokemonach a nie znajomoscia historii do ktorej jak zauwazylem lubisz sie odnosic argumentujac swe wywody. |
|
![]() |
![]() |
#925 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 117
|
![]() my z arem na arcani stosowalismy 1 srodek wychowawczy dla ludzi natretnych a byl on potocznie nazywany spiworem... kazdy kto trafial do spiwora mial przej.... nie prawdaz aro ;d?
|
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zadam takie lekko spóźnione już pytanie do turtli:
Ile wrzutów dostał bedek po dedzie? |
![]() |
![]() |
#928 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Nasza (a przynajmniej moja) nadpobudliwosc na tym forum mozesz sobie tlumaczyc przez zamkniecie glownego forum i ten radosny okres blogiego lenistwa zwany inaczej przygotowaniami do sesji. Poza tym to forum i liczba postow na nim jest dla mnie tak istotna ze juz ponad 3 lata od kiedy to konto na tym forum stworzylem napisalem mmmm 12? postow z czego 10? w tym temacie - czy tam jakos tak - nie liczylem ich w kazdym razie. A tak btw. to ten temat nazywa sie "Wydarzenia z Arcani" na ktorym rownie dobrze mozemy komentowac przygody 7 lvlowego goscia o nicku "Ziomek of Knight" jak rowniez obecne postepy jednej czy drugiej strony w wojnie. Wiec nie probuj tworzyc tutaj czegos czym ten temat/dzial nie jest. Jak to ktos ladnie juz powiedzial: jesli ci to nie odpowiada lub uwazasz ze jest obrazą dla twojego wielkiego ilorazu inteligencji przebywanie na tym forum to mozesz go w ogole nie wlaczac. I jeszcze jedno tak mi sie przypomnialo w trakcie pisania - czy kazdy twoj post ma za zadanie dodawac ci "splendoru" lub wykazywac wyzszosc twojej inteligencji nad inteligencja innych osob? Jesli tak to powiedz mi jako ze wnioskuje iz masz wiecej niz 18 lat czyz nie jest hanba i obraza dla twojej wspanialej osoby granie w tak beznadziejna, otempiajaca i uzalezniajaca gre jak Tibia? Uogolniajac - czy w ogole dodaje cos granie w jakakolwiek gre jakiejkolwiek doroslej osobie jakies plusy w oczach innych ludzi ? Czyz taka osoba nie powinna zajac sie tylko praca i zapewnieniem bytu rodzinie? Odp brzmi NIE bo robi to dla rozrywki zeby uciec od tego szarego i nudnego swiata jaki nas otacza i tak samo moze robic to na forum - nie musze byc zawsze powazna osoba i czasem znow chce poczuc sie jak dziecko ... dlatego wlasnie ludzie niekoniecznie bedacy jeszcze dziecmi beda grac w gry typu Tibia i bawic sie piszac smieszne czy tez czasem glupawe posty na forum. (Abstrahuje od wyzywania i juz tym bardziej jechania po rl bo to nie przystoi nawet dziecku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#929 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem, że do turtli, ale skoro mam info ![]() |
|
![]() |
![]() |
#931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Smieszy mnie to jak niektorzy siedza na tym forum 24/7 i co chwila naciskaja przycisk F5 xDDD
@topic Luzujcie, to tylko gra i nie ma sensu sie straszyc na wzajem i obrazac. A to, jaka ktos podjal decyzje nalezy tylko i wylacznie do jego gestu, wiec wasze "wrzuty" zostawiajcie dla siebie. ...I ZEBY NIE BYLO WOJEN NA SWIECIE!!!!!!!11 ![]() F5 o_O Ostatnio edytowany przez gigoro - 15-01-2007 o 20:21. |
![]() |
![]() |
#932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Imię: Mike Dragonbreath
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Uczyć się powinienem, ale coraz to znajduję lepsze wymówki, a odpowiadanie na tym forum to 1 z nich.
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wy tu Panowie Gadu-Gadu a w Carlin przelewa się krew za naszą ojczyzne
![]() W sumie wczorajsze zachowanie oceniłem na rasowego nOOba, no ale to co zobaczyłem dzisiaj to jestem w stanie przeprosić za złe określenie i zmienić zdanie na ich temat. Naprawde bardzo ładna ustawka ![]() A tak propo, coraz bardziej odczuwam wrażenie że jest to wojna Hiszpania vs Polska a nie wojna gildii. I jestem tego zdania że nawet taki "pionek" jest w stanie coś zdziałać - poprostu każda osoba się liczy, nie ma że np: z Ciebie pożytku napewno by nie było. Ps. Tylko i wyłącznie moje zdanie, potwierdzone obserwacją i rozmową z przyjaciółmi.
#935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() @up
racja racja co do tych pionkow to Arowix to przewidzial i ich wybija pomalu taki offtopic Alucard89 do jakiej szkoly chodzisz ? |
![]() |
![]() |
#936 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoła ma coś do tego?
#937 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak pozatym nie kpij sobie ze mnie
![]()
#938 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~) niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why" jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: J-w
Imię: Kendzio Ziom
Poziom: 66