|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Suczy - 02-09-2008 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() A PiHu? PiH to moim zdaniem obok SLU to najlepszy rapper w Polsce
Peja podziemie http://www.youtube.com/watch?v=ji9ZdWIPBm4 Ostatnio edytowany przez Swiety - 02-09-2008 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9404 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sam nie jestem z bloku, nie miałem jakiego trudnego zycia czy cos. Zwykle zajawki z kolegami, nie zeby jakis hardcore czy cos. Jak ktos kiedys powiedzial (tede albo Hirek Wrona): ''Rap mial łączyć zamiast dzielić...'' i ja wole gadac o rapie (a ze to jest Hyde Park to mozemy xD) bo widzisz ludzie którzy sie ''nie lubieja'' z inshon, Vision, itp. mogą wspolnie o czym pogadac, sie zgodzic ze soba. Wiec ja tam bym nie zaprzestawal. @Swiety PiH jest dobry? hmmm fakt jest dobry i jeszcze ten charakterystyczny głos. :d @Maly-Rycerz Tez jakos nie trawie fiftyego, nie wiem moze dlatego ze sie uwazal za lepszego niz The Game. A dla mnie gracz fajne ma kawałki, no ale i tak Busta i Ice Cube jak dla mnie wymiataj. Tak jak dla mnie, ale sa rózne gusta. W sumie WKS na całe życie (bascket ofc.) ale cuż dla ludzi z Sopotu i fanów Prokomu : http://pl.youtube.com/watch?v=A5mP1i...eature=related Ostatnio edytowany przez Yakky - 02-09-2008 o 23:05. |
|
![]() |
![]() |
#9405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Ełk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() I tak kazdy wie, ze czasy najlepszego rapu juz minely ^_^ Fisz solo jak i w RHX Skład, Eldo i Jotuze bo chyba plyty Swiatla Miasta Grammatika nie trzeba przedstawiac, Pezet i Onar, kazdy to przyzna kto sluchaj ich pierwszej plyty czy starych solowek (nowe lubie, ale to juz nie to..) OSTR Łona, Peja (stary) Gural (stary, 1-szy nielegal KG to bylo cos ;d) Ash, Magik, Dab, Joka, Rah, Fokus i mozna tak wymieniac i wymieniac.. szczegolnie jak sie popatrzy na caloksztalt tworczosci i to obiektywnie...
![]() |
#9406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() Tych których nie wymieniacie a uważam, że dobrze rapują
![]() Macca Squad - "Za*******am" Kaen- (aż się dziwie że na youtube nic nie mogę znaleźć o0) "Gdzie jest raj" Hukos- "Panie Prezydencie Paluch- "Ja gram w to Bez Cenzury- "Przesiąknięci Dźwiękiem No i ci znani których szanuję: OSTRy, gUral, Rysiu, Sokół (chociaż to w Aucie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sr@x - 03-09-2008 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9407 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
I też coś w tym jest, że raperzy sie trochę ''zmienili'', no ale nie można rapować w kółko o tym samym. No mi nie trzeba przypominać ''Świateł miasta'', ale jak ktoś nie słyszał tego krążka to najwyższa pora bo jest świetny. ''...gdzie jest Joka?...'' znikł (nie mogłem sie powstrzymać xD) Cytuj:
Taa, ten kawałek ''W aucie'', no niby dla beki był na początku jak powiedział Wojtek aka. Sokół, potem te wszystkie kombinacje remixów i jakoś wydaje mi sie, że troche po to to robią, aby promować (już ciutke zagrzebana płyte TPWC) jak dla mnie na TPWC najlepsze kawałki: Udeż w Puchara i Dwie kochanki. btw. Nie wie ktoś może czy ukaże się w końcu solówka Waldemara Kasty? Mateo niby tam zaczął poprawaić te bity żeby prawnie nie moża było go oskarżyć, no ale ostatnio słysząłem o tym z 1,5 tygodnia temu i tak sie pytam czy nie wie ktos? Jakaś plota może ? Dobra, trzeba iść spać, narka. #edit A jak ktoś cierpi na bezsenność to niech pokombinuje w tą grę: http://poszkole.pl/gry.php?co2=play&idm=105909 Bo doszedłęm w 3 minuty do 3 lvl ale potem to już nie mam szans ![]() elo o/ Ostatnio edytowany przez Yakky - 03-09-2008 o 01:22. Powód: ;p |
||
![]() |
![]() |
#9408 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez lirze_jondra - 03-09-2008 o 02:22. |
![]() |
![]() |
#9409 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez Riztor - 03-09-2008 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9411 |
Guest
|
![]() Też dam coś z wakacji, narazie 1 focia.
Exeter (Wielka brytfania ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yakky - 03-09-2008 o 15:53. Powód: wez, dys dys , nie umiem pisac |
![]() |
![]() |
#9412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() Mysza widze ze ladnie tam dexa wytyrales bo taki happy ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kurde Pawel jak ty wygladasz hahahahahhaa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9414 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yakky
Gra bardzo łatwa- 10 minut zabawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9416 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9417 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up. w soldata jeszcze pograj xD
aha riztor widzę że na forum coś piszesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: wodzislaw sl
Stan: Na Emeryturze
Świat: Shanera
|
![]() Cytuj:
@yakky- tez masz duzo racji w tym co mowisz, ale az sie smutno robi jak sie patrzy, jak poziom polskiego rapu systematycznie spada zamiast rosnac. Ze starymi skladami juz nie ma prawa nikt sie rownac, a nawet Ci co kiedys robili dobry rap teraz nie trzymaja tego poziomu, no moze poza kilkoma wyjatkami.. Jak widze nowa plyte Gurala to normalnie zygac mi sie chce, i pomyslec, ze kiedys go mialem za dobrego rapera, Sokol postanowil nagrywac kawalki pod vive i mtv, widac kreci go kasa, a nie underground, chociaz niektorzy ludzie pamietajacy komunizm, mowia, ze my nie czujemy tego klimatu lat 80. i dlatego ten kawalek tak dziala nam na nerwy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez uno89 - 04-09-2008 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9419 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bo jak dla mnie to moze i Asfalt ma dobre produkcje ale nie ma takiego promo jak WJ, czy Prosto. Oni sa wszedzie, Viva, Mtv, 4fun i jak cos zawsze tam wspomną że jest taki i taki raper i ze u nich nagrywa i juz jakos idzie. Zgodze się ze wielu(wszyscy) raperów robi rap dla kasy, no ale z drugiej strony po co by inaczej robili ( za coś trzeba żyć). Tylko my patrzymy jak to bylo kiedyś jak się tłoczyło po 30.000+ płyt i bylo fajnie, byl undergrand i nie bylo rapu w teleexpresie, no ale teraz sprzedaja po 15.000 maxymalnie, a wiadomo ze kazdy chce jak najwiecej kasy. W stanach tyle mixtapeów idzie przed krązkiem że sie czasem ży**ć chce no ale tam jest jaki rynek. W sumie u nas tez jest nasycony wg. mnie. Kiedyś był Peja, NAS (nie tez z USA),Wzgórze, K44, Paktofonika, Liroy... to były czasy że nie bylo jeszcze tyle tego w Polsce, no i Bogna puszczała kawałki w radiu. Załużmy, że teraz zamiast Meza, Libera, Donia itp. w takiej Zetce, od 15 do 16 polecą kawałki polskiego rapu to ludzie po 2-3 tygodniach zaczna sie masowo tym interesować i w efekcie sprzedaż by na pewnie wzrosła. Swojego (niewiem czy dobrze napisałęm swojego) czasu radiostacja puszczała polski rap, tyle, że ok. 21 moze poźniej. Co do gimnazjum z mp3jami na komach i lansujacych się tym że Życie jest k****skie, albo HG to nie mam słów. Poprostu robią co widzą w Telewizji, a że widzą sokoła w barze z Piotrusiem z Rodziny zastepczej to nie jest moja/wasz, ani ich rodziców wina. Wiadomo ze za 2-3 lata jedni bedą smigać na Techno, inni bedą mówić, że 18L to gangsta rap a moze małą garstka odpali sobie keidyś stare płyty Gramatika, Masz to jak w banku Ostrego, Drewnianej małpy rok, czy choćby Masz i pomyśl WWO, ale ja na to nie licze. Pisałeś, że płyta DGE jest ''słaba'', no cuż jest jaka jest-bardziej bod dyskoteki jak dla mnie, no ale może sie nie znam. Co do promowania kultóry HH to mozę Tede coś zwojuje w Fabryce Gwiazd i pokaże że sie nie sprzedał za marne 20 koła za występ, czas pokaże. Jutro wychodzi płyta Białego człowieka, robiącego czarną muzę na japońskim sprzęcie, czyji DJ Decks vol. 4 ale i tak wiem że najgożej wypadną PTP (niby Popki...), no ale zobaczymy co zrobią nasz gwiazdy. No dobra, nawet nie lookam błędów bo jestem zaspany. Pozdrawiam Jutro bedzie trza tu napisać o MIxie Decksa. btw. Sie Inshon spłaca, widze ze jednak dotrzymóją słowa. Powiedzieli że jeszcze wrucą (<- u czy ó ?) i wracają. hehe, no nic bez urazy elo o/ |
|
![]() |
![]() |
#9420 |
Guest
|
![]() Kto się wypłaca ten się wypłaca ^^ , ja nie potępiam tych którzy chcą i się wypłacili .... ich sprawa chcą grać niech grają ; ] ale największym zerowcem jest dla mnie nikos aka sasho pansa . To tyle jeśli chodzi o moje zdanie w kwesti paymentow
|
![]() |