![]() |
#9461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Jak wyobrażacie sobie City w przyszłym sezonie?
(spis zawodników z http://www.mcfc.co.uk/Players, ja nie wypiszę tych, którzy wydają się być po prostu zbędni, a do tego trochę zmienie im pozycję) Bramkarze: Given - niekwestionowany numer jeden, niestety już stary Schmeichel - przy braku Harta musi być numerem dwa, ciekawe czy się sprawdzi Obrońcy: Bridge - na lewej obronie nie ma zbyt wielu przeciwników, a już na pewno nie klasowych Dunne - chcą się go pozbyć, a nie mają wyraźnie lepszych graczy Garrido - typowy rezerwowy, wypadł to transferze Wayne'a Richards - ich najlepszy obrońca, na środku i na prawej stronie Onuoha - gra na tej samej pozycji co Micah, pokładane są w nim dość spore nadzieje Zabaleta - prawy obrońca, nie wiem co powiedzieć Kompany - środek, może odegrać dużą rolę Pomocnicy: Barry - nowy nabytek, wyjadacz de Jong - solidny zmiennik, niestety nic więcej Elano - ciekawy zawodnik, dobry, ale pewnie odejdzie (nie wiadomo czy w tym roku) Petrov - przez nowe transfery napastników będzie tylko rezerwowym Johnson - młody, ale niestety nie będzie grał dużo Wright-Phillips - można powiedzieć, że jest ulubieńcem kibiców, ale nie jest wirtuozem gry Ireland - objawienie sezonu jeśli chodzi o City Robinho - największa gwiazda drużyny, a do tego najlepszy zawodnik Napastnicy: Adebayor - zdaje się, że będzie podstawowym zawodnikiem Bellamy - nic nie wiadomo, ale na pewno trochę pogra Tevez - jeśli będzie w formie, to raczej będzie grał, jeśli nie, to... możliwe że i tak będzie grał Santa Cruz - pewnie nie spodziewał się takiej konkurencji, ale wszyscy wierzą, że sobie poradzi Given Zabaleta (Onuoha/Dunne) - Richards - Kompany (Onuoha/Dunne) - Bridge Wright-Phillips - Ireland (Elano) - Barry - Robinho Tevez - Adebayor (Santa Cruz) W obronie niepewność, w sumie chyba 6 zawodników walczy realnie o pierwszy skład. System gry podobny do United z zeszłego sezonu (Robinho - Ronaldo, Barry - Carrick, Tevez - Rooney, Adebayor - Berbatov [tu ciężko się zgodzić, ale kto wie]). Given Zabaleta (Onuoha/Dunne) - Richards - Kompany (Onuoha/Dunne) - Bridge Elano (de Jong) - Barry - Ireland Tevez - Adebayor (Santa Cruz) - Robinho Niby Barcelona ^^ Obrona bez zmian, w pomocy zależnie od przeciwnika - albo dwóch bardziej defensywnych (de Jong, Barry), albo ofensywnych (Elano, Ireland). Tevez musiałby grać bardziej z boku, ale to nie powinien być dla niego problem. Gdybym ja miał wzmacniać jakąś pozycję, to zainteresowałbym się na pewno Lescottem na środek, a może jeszcze kimś do obrony (a raczej na pewno). Atak zostawiłbym w takiej formie, bo ma on duży potencjał. Warto byłoby sprzedać kilku zawodników, którzy mogą psuć atmosferę i blokować młodych zawodników. Zespół z potencjałem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9462 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Spokojnie, spokojnie, Ty się wstrzymaj z tą 11nastką City. Bo Oni jeszcze sobie jebną Ville za 50mln, Drogbe za 25, może Aguero też gdzieś za 50, jeszcze Forlan za 35 i będzie ok. Nie ważne że każdy bedzie grzał ławe i się marnował, wazniejsze 200k tygodniówki i co tygodniowy wywiad w prasie że Oni nie grają dla pieniędzy.
![]()
![]() |
#9463 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9464 |
Użytkownik Forum
|
![]() City popełnia błąd. Nie ma zmienników ofensywnych w pomocy. Robinho, Ireland, Wright-Phillips i Elano. Stanowczo za mało jak na cały sezon.
![]() |
#9465 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Nie, nie, nie. Nie chce konwersować o Arabach ;<
![]()
![]() |
#9466 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#9467 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oglądałem, ale tylko końcówkę. Zauważyłem, że ci, których tam najwięcej jadą (van der Vaart, Drenthe) wyróżniali się dość pozytywnie. Benzema inteligentnie strzelił, brawo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć wszystkim. Wróciłem z krótkich wakacji. Mógłby mi ktoś podać ważniejsze transfery z ostatnich 10 dni? Z góry dzięki.
![]() |
![]() |
#9470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Maxwell do Barcy za 4,5mln + 0,5 mln zmiennych, Ibrahimovic prawie w Barcie, co do reszty to nie zapadło mi nic w pamięć, no chyba, że Benzema w Realu;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9472 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok dzięki, chociaż spodziewałem się, że będzie tego więcej
![]()
![]() |
![]() |
#9473 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Adebayor w Man City i faktycznie, to wszystko.
![]() |
![]() |
![]() |
#9474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() i John Hartson walczy o życie.
![]() |
#9475 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Chelsea 2-0 Seattle (Sturridge, Lampard)
Chelsea 2-0 Inter (Drogba, Lampard) ;xxx
![]() |
#9476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Transmituja gdzies mecz Wisly? Wchodze przypadkiem na wp.pl a tam ze relacje prowadza na zywo z meczu,skacze po kanalach i nic zamiast Bialej Gwiazdy leci moda na sukces(zyja jeszcze ludzie co to ogladaja?omg) a na tvp2 jakis shit ktorego nawet nie potrafie okreslic.
![]() |
![]() |
#9477 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na WP i onecie relacja "minuta po minucie".
Póki co, do przerwy bezbramkowy remis, dający awans Levadii...
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 22-07-2009 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2009
|
![]() Miał być srogi rewanż za wpadkę w Sosnowcu. I nic
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Drugiej takiej okazji moze dlugo nie byc. Zalosne, tymbardziej ze zdobyli mistrzostwo. No nic mozna powspominac przynajmniej mecze Lecha gdzie moglo brakowac umiejetnosci ale nadrabiano to ambicja.
![]() |