Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-03-2008, 19:02   #9541
Hwascior
Użytkownik forum

Hwascior's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hwascior
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

@Do wszystkich, którzy mówią o sprzedaniu kasy z tibii na allegro.

Pomyśleliście może że ktoś może być niepełnoletni i nie mieć np. konta w banku??

Temat miał być od SSów:
Hwascior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-03-2008, 19:14   #9542
Voldusd
Użytkownik Forum

Voldusd's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Limak Smiler Pokaż post
Voldus, pewno zaraz mu polecisz swojego qmpla Rayahena?

hsuaahsuhuashuashuashuaahsus
Nie, polecę mu Apokuluxa przeszedł z hiberny na refugie i w ten sposób kupiłem pacca tak tanio

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
ha to moge sie pochwalic ze ja moze i boce ale przynajmniej nie kradne
Żadne słowa nie naprawia tego co kiedyś się stało wiec nie będę sie tłumaczył.
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!!
19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja
19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD
21:18 Kleczaj'ek [115]: moge uzyc utani gran hur z twoih manasow?
.,|,. `•.•´ .,|,.
Voldusd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 19:23   #9543
Darr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 10 2006

Stan: Niegrający
Gildia: Hellpike
Darr ma numer GG 2112153
Domyślny

@Don
Ja pie*dole! Przestań prawić jakieś farmazony, bo mi się niedobrze robi jak to czytam. "Hellpike złe", "NS złe", "Choch złe", te stary popatrz, wyszło na to, że Immortales są jedyną prawdziwą, uczciwą, idealną gildią! No to Cię kopnął zaszczyt być w takiej. Ja byłem w pełnej noobów i booterów Hellpike, przykro mi... A co do twoich mądrości typu "wiedziałem, że tak będzie. Jakbym wiedział o tym odradziłbym Ci" - skończ z tym, bo robisz z siebie jeszcze większego idiotę niż się spodziewałem. Powodzenia z Twoją tibijską dziewczyną.
Darr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 19:44   #9544
thario
Użytkownik Forum

thario's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 160
Domyślny

Z A L Adriano huncil przed nami - jego loot : Butcher Axe , Vile Axe , Magma Coat i po 40 key ringow i cat pawow -.-
huncilismy 3 dni (1-4h , 2-6h , 3-3h)

w ostatni dzien blokalem juz sam bo Cyro musial isc ^^

loot juz po podzieleniu (to moja czesc)

Chcesz zarobić nawet 200-300 zł miesięcznie nie wychodząc z domu? Masz długo włączony komputer i dużo znajomych? Wejdź i zarabiaj!

Ostatnio edytowany przez thario - 03-03-2008 o 19:45.
thario jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 19:45   #9545
Terasqi
Zbanowany

Data dołączenia: 21 07 2007

Imię: Terasqi
Profesja: Royal Paladin
Skille: 97/71
Poziom mag.: 23
Domyślny sa nowiny

Wlasnie don synu kurwy
Terasqi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 19:47   #9546
Kleczajek
Użytkownik Forum

Kleczajek's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo

Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
Send a message via Skype™ to Kleczajek
Domyślny

@Hwascior
Przykro mi :/ Z tego co ja slyszalem nie trzeba być pełnoletnim żeby mieć konto w banku. Ale musisz chyba iść z osoba pełnoletnią, żeby je założyć. Ja osobiście korzystam z konta rodziców ^^

@Thario
Trzeba było mnie na sio wziąć ;< Ja jestem lucky i biedny naab ;<

A co do sprzedawania kasy na allegro to powodzenia życzę. Tam leży chyba z 10kk i nikt tego nie chce. Chyba ze masz zamiar sellac po 1,50 ale wtedy wyjdzie 550k za pacc :|

Sam mam 12 dni pacca i nie wiem jak next załatwić bo w kolo same thiefy ;< Póki co zarabiam kase na demkach i jak będzie trzeba to wydam nawet to 500k na pacc

Jakis tam ss:

I thx dla ludzi z Dysana ekipy na dh quest którzy podpierdoli mi loota z demkow...

@Edit
Aaaa... I jeszcze cos.
Chce ktos kupic DEMON DUSTY po 6k~?

19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków.

Ostatnio edytowany przez Kleczajek - 03-03-2008 o 20:16.
Kleczajek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 20:15   #9547
Murdock
Użytkownik Forum

Murdock's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Knight
Skille: 67/67
Murdock ma numer GG 2910306 Send a message via Skype™ to Murdock
Domyślny

16mlvl
Murdock jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 20:43   #9548
Valdezito
Zbanowany

Data dołączenia: 02 01 2008

Imię: Dantezo
Poziom: 108
Skille: 92/72
Domyślny

Level który biłem... hmm 3 tygodnie

Valdezito jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 21:24   #9549
tRe'bRoN
Zbanowany

Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Kraków

Imię: -
tRe'bRoN ma numer GG 190335
Domyślny

@GZ ALL

Addon itens ;s

<><>BUY<>27 Eye Patch<>35<>Hooks<>45<>Peg Legs<><>

>>>MSG Name: Horeso <<<

Ostatnio edytowany przez tRe'bRoN - 03-03-2008 o 21:29.
tRe'bRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 21:25   #9550
Donatan
Użytkownik Forum

Donatan's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice

Imię: Don Crown
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Send a message via Skype™ to Donatan
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darr Pokaż post
@Don
Ja pie*dole! Przestań prawić jakieś farmazony, bo mi się niedobrze robi jak to czytam. "Hellpike złe", "NS złe", "Choch złe", te stary popatrz, wyszło na to, że Immortales są jedyną prawdziwą, uczciwą, idealną gildią! No to Cię kopnął zaszczyt być w takiej. Ja byłem w pełnej noobów i booterów Hellpike, przykro mi... A co do twoich mądrości typu "wiedziałem, że tak będzie. Jakbym wiedział o tym odradziłbym Ci" - skończ z tym, bo robisz z siebie jeszcze większego idiotę niż się spodziewałem. Powodzenia z Twoją tibijską dziewczyną.
No chyba nie zaprzeczysz, że tak nie jest? Hellpike było w porządku dopóki grał jego trzon, NS reprezentuje pseudo-mistrz ciętej riposty, poniżejprzeciętniak Terasqi, ChoCh jak każda inna gildia - są ludzie porządni, są też gorsi. Nigdy nie mówiłem, że Immortales jest gildią idealną, po prostu z większością członków bardzo się zżyłem Prawdę mówiąc najbardziej cenię zagraniczne gildie. A w ogóle, to głupi troszkę jesteś.

Anyways, CoNgRaTuLaTiOnS oN yOrR aDvAnCeMeNtS, mEnZ
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight.
12:19 Kajaza [86]: ftw?
12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales?
12:19 Kajaza [86]: X_x
Donatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 21:44   #9551
tRe'bRoN
Zbanowany

Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Kraków

Imię: -
tRe'bRoN ma numer GG 190335
Domyślny

Assassin [x]

Gz all
tRe'bRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 21:59   #9552
KonioMaster
Użytkownik Forum

KonioMaster's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Mysłowice

Imię: Vori~
Gildia: Immo~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
nie wszyscy moga byc tak doskonali jak ty i cala twoja gildia niestety
A szkoda naprawde.

Don napisał kolejne mądre słowa a mianowicie:

Hellpike było świetną gildią dopóki grał jego trzon, a Darr prawda jest taka że w momencie kiedy wchodziliście do niej z PP i Hardym to już się zaczęła sypać, niemniej jednak to Chullaka zawsze pozostanie pewien szacunek, a na filmikach Vattiera sam się ,,chowałem tibijsko''

A jak ktoś chce ufać jakimś Bausom to powodzenia, Hwast, uprzedzałem, podjąłeś sam tą decyzję mimo że 90% ludzi na GH ci to odradzało ale looz, odrobi sie.

(Dedykacje mam ułożone do 99 lvla ale nie chce mi się expić ostatnio więc nie wiem kiedy będą)

The best and highest guild forum at Refugia land

www.immortales.fora.pl

Visit us!

Ostatnio edytowany przez KonioMaster - 03-03-2008 o 22:01.
KonioMaster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:05   #9553
Darr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 10 2006

Stan: Niegrający
Gildia: Hellpike
Darr ma numer GG 2112153
Domyślny

Cytuj:
Darr prawda jest taka że w momencie kiedy wchodziliście do niej z PP i Hardym to już się zaczęła sypać
Jednak ja tak nie sądzę. Sypać się zaczęło później, gdy Vattier zaczął sprzedawać chara pociągnął za sobą Chullaka i Keltora i wtedy się zaczął kryzys.

Cytuj:
(Dedykacje mam ułożone do 99 lvla ale nie chce mi się expić ostatnio więc nie wiem kiedy będą)
Pozostaje mi czekać
Darr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:06   #9554
WPC
Użytkownik Forum

WPC's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Imię: ~~WpC~~
Poziom: 204
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donatan Pokaż post
No chyba nie zaprzeczysz, że tak nie jest? Hellpike było w porządku dopóki grał jego trzon, NS reprezentuje pseudo-mistrz ciętej riposty, poniżejprzeciętniak Terasqi, ChoCh jak każda inna gildia - są ludzie porządni, są też gorsi. Nigdy nie mówiłem, że Immortales jest gildią idealną, po prostu z większością członków bardzo się zżyłem Prawdę mówiąc najbardziej cenię zagraniczne gildie. A w ogóle, to głupi troszkę jesteś.

Ja tylko dodam tyle IMPACT ROX !!

Account banished until Mar 10 2008, 00:30:11 CET because of destructive behaviour (do not give offensive titles to your members! (Suka Moja) - erased.)
WPC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:19   #9555
Fure
Użytkownik Forum

Fure's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin

Profesja: Elder Druid
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:

Jak zawsze nasz mistrz pro'evul Donatan musi wyjechać ze swoją nieprzeciętną filozofią życia tibijskiego ;>? przez całe swoje życie nie spotkałem bardziej zarozumiałej pizdy jeszcze gdyby chociaż ta Twoja "guildia" ( jeśli można to tak w ogóle nazwać ) reprezentowała coś sobą ... to może bym tutaj nawet nic nie pisał, jednak jesteś zerem które nic na tym serverze nie znaczy ( a tym bardziej Immortales ) więc trzeba Ci odpisać Drogi Donatanie ... widzisz nie każdy jest taki zajebisty jak Ty i Twoi "nieśmiertelni" przyjaciele widzisz NS istnieje już 2 lata i ciągle ma jednego leadera a co do Terasqiego nie kieruj sie tym co pisze na forum bo on nie jest ownerem Terasqiego już około 2 miesiące ;* Kiedyś NS bardzo przestrzegało zasad codziennych, lecz przez głupotę innych graczy, przestaliśmy ich przestrzegać pamietam akcje na PoH'u ... niejaki Vebi ( nie wiem czy jest nadal w Immortales ) na około 80 lvl'u ( kupa czasu temu ) bił mi GS'y i kradł loot'a po napisaniu do leadera Immortales, otrzymałem odpowiedź - on już taki jest, więc Ty wstrętna pierdolona śmierdząca brudna parówo zamknij swój pierdolony brzydki ryj i wy*******aj z tego forum bo jesteś nikim i znajdę Ci tutaj 90% osób z tego forum którzy mnie poprą. Jechać synku , to możesz sobie w szkole kolegą, chociaż pewnie oni Ci nie dają tak sie wymądrzać takie "bele gówno" jak Ty może co najwyżej pomarzyć o tym, aby coś osiągnąć nawet nie próbuj porównywać swojej śmiesznej guildi do NS, bo trochę śmiesznie wygląda... A w ogóle to Ty też jesteś troszke głupi ... może troszke więcej .. niż troszke?

@KonioMaster

Przestań rzucać "Bausami", bo nawet nie wiesz jak było i kto kogo ojebał... poza tym jak Ty cyganisz z matką na swoim straganie na allegro to nikt nie płacze ...

Ostatnio edytowany przez Fure - 03-03-2008 o 22:22.
Fure jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:24   #9556
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Domyślny

Cytuj:

co ty synu wiesz o hellpike to co ci kolega powiedzial?

a co cenisz phoenix legion hahaha skoro mowisz zagraniczne gildie ,prosze cie moge ci tam powedziec z nicku kto na jakim bocie od ktorego do ktoego lvla i gdzie siedzial abo ilu ownerow miala dana postac (imion niestety nie zapamietalem) nawet twoj przyjaciel kaninen nie jest swiety (nie mowie tu o bocie bynajmniej) wiec prosze cie

aaaa pozatym napisales na tibia.com ze -< tym tylko potwierdzam swoja wine, wiec czekam , odpisz mi tutaj kogo na refugii okradłem, bo na tibia.com nie raczyłes tego zrobic
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:35   #9557
Donatan
Użytkownik Forum

Donatan's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice

Imię: Don Crown
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Send a message via Skype™ to Donatan
Domyślny

@WPC

Nie, większość to bociarze i głupie dzieci.

@Fure

Weźże nie becz, ok? Terasqi ziółko niemądre (dosłownie). Vebi to kretyn, Bausy, Krekory i inne niestety stoją na równi z nim. Brzuch mnie boli ze śmiechu przez Twojego posta, więc nie chce mi się wiele pisać Zresztą pewnie nie zrozumiałbyś mojego przesłania, po prostu jako ripostę przywołałbyś 70% polskich przekleństw. No i dobrze, ulżyj sobie. Przynajmniej będziesz spokojnie w nocy spał.

@Up

Czy ja napisałem, że kogoś okradłeś? A zagraniczne gildie (np. przytoczony Phoenix Legion) cenię za to, że ludzie mają tam wysokie IQ, a i dogadać można się w lepszym stylu, niż łamany angielski.

PS:
Nightmare Souls, The guild was founded on Refugia on Apr 27 2007. To chyba nie są 2 lata?
Immortales, The guild was founded on Refugia on Apr 25 2006.
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight.
12:19 Kajaza [86]: ftw?
12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales?
12:19 Kajaza [86]: X_x

Ostatnio edytowany przez Donatan - 03-03-2008 o 22:41.
Donatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:40   #9558
WPC
Użytkownik Forum

WPC's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Imię: ~~WpC~~
Poziom: 204
Domyślny

Cytuj:
@WPC

Nie, większość to bociarze i głupie dzieci.

@Fure

Weźże nie becz, ok? Terasqi ziółko niemądre (dosłownie). Vebi to kretyn, Bausy, Krekory i inne niestety stoją na równi z nim. Brzuch mnie boli ze śmiechu przez Twojego posta, więc nie chce mi się wiele pisać Zresztą pewnie nie zrozumiałbyś mojego przesłania, po prostu jako ripostę przywołałbyś 70% polskich przekleństw. No i dobrze, ulżyj sobie. Przynajmniej będziesz spokojnie w nocy spał.

PS:
Nightmare Souls, The guild was founded on Refugia on Apr 27 2007. To chyba nie są 2 lata?
Immortales, The guild was founded on Refugia on Apr 25 2006.
Wez dzieciaku uwazaj na slowa bo ta banda bociarzy i glupich dzieci jak nas nazywasz moze Cie kurwa w kazdej chwili przytrzec nosek ... Btw. fajnie jest na forum zgrywac zajebistego kolesia jak w rl jest sie pizda ????

A wracajac do gildii to NS jest naprawde wporzadku gildia wiem bo bylem w niej i jest tam wielu naprawde spoko ludzi a nie banda pedałow i wlazidupów jak w twoim wielkim Imo

Account banished until Mar 10 2008, 00:30:11 CET because of destructive behaviour (do not give offensive titles to your members! (Suka Moja) - erased.)

Ostatnio edytowany przez WPC - 03-03-2008 o 22:42.
WPC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2008, 22:45   #9559
Fure
Użytkownik Forum

Fure's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin

Profesja: Elder Druid
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
Domyślny

Oh Doniu, Doniu ... widzę, że nadal nic nie rozumiesz tak, tam jest napisane że powstała w kwietniu 07 roku, ale tylko dlatego, że jeden raz miała rozpad ( za bardzo się zdenerwowałem ) lecz po kilku minutach zrobiłem znów gdybyś grał tutaj tak długo jak ja to byś wiedział od kiedy NS istnieje heh pokazujesz przez swoje śmieszne posty jaki jesteś niedojrzały i upośledzony takie Donatany jak Ty w życiu dorosłym mogą zostać jedynie magistrami od powierzchni płaskich ( czyt. "lizanie krawężników? ) proszę Cię ... nie porównuj mnie do osoby jak Vebi, która umie tylko wpierdolić się na BK jesteś strasznie żałosny, ale chyba wiesz już o tym bo przez te 480 stron forum powiedziano Ci to pewnie z 500 razy ... jesteś takie uparte gówno ... taka mucha co jak sie uczepi to już sie nie odpierdoli, chociaż wie, że i tak zdechnie ( takie porównanko ) przez takie osoby jak Ty, żałuję ze zlikwidowano Gestapo ... ( dobrancka niech Ci się przyśni Twoja "tibijska miłość" (
stary 03-03-2008, 22:56   #9560
Buaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2007

Domyślny

Super Don , gwiazda refugi , jebany szmul , lizesz dupe kanienowi i co z tego masz...swoja bys najpierw umyl a dopiero komus rowa czyscil...Jedziesz na kazda guildie a w immo moze sa 2 spoko osoby a reszta to takie barany jak ty. Pomysl zanim bezpodstawnie kogos osadzisz/wyzwiesz

Ostatnio edytowany przez Buaa - 03-03-2008 o 22:57.
Buaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 0, gości: 7)

Zasady postowania