![]() |
#941 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Zbanowany
Gildia: Jest to zbyt intymne pytanie
Świat: Dendrofilia
Skille: 10 fist
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Trenchtown
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agentos
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 72
|
![]() Czytam ten temat już dłuższy czas i widzę, że obecność niektórych osób na tym forum to czyste nieporozumienie. Niewiele tu wypowiedzi związanych z wydarzeniami na naszym świecie, za to mogę się dowiedzieć kto jest bardziej "żalowy" lub co sądzicie o swoich rodzicach nawzajem. BTW wczoraj był dzień matki, pamiętaliście czy byliście zbyt zajęci graniem w Tibię?
Jeśli tak ma wyglądać kontynuacja najciekawszego tematu zeszłego roku, to na jakim poziomie musi być reszta forum? Na szczęście pisze tu jeszcze kilka osób które nie mają mentalności 14 latka traktującego te grę jak sposób na życie i oceniającego ludzi przez pryzmat ich levelu w Tibii. Nie będę wymieniał z imienia, każdy śledzący ten temat doskonale to widzi. Do tych, którzy nie mają do powiedzenia nic poza "żal.pl": nie szkoda wam klawiatur na takie posty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#944 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Ehh .. szkoda już chciałem je wykupić <lol2> edit : Elzagii 16:51:48 czy zgrzales sie tym co kolirn noob napisal?? hah xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Jedyny 94 Knight na Aurea...
![]() |
#946 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1 Liam darkcrosser mial deleted przez wyslany czy niewyslany list?? 2 Fast'molt mial deleted przez wyslany czy nie wyslany list?? listy o sharingu nie musza byc wyslane i wlasnie wtedy sa wiekszym dowodem poniewaz zazwyczaj jest to forma wiadomosci dla drugiego ownera Poczytaj tibia rules, pograj troche dluzej i moze pogadamy Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#947 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Ojjj ... Elzagii ;P Ten który mnie hacknął napisał listy do Ciebie tak ; > :<:<:< Czekam na skutki mojego "DELETE".. Ej? Czemu na te listy nie ma dużo chętnych jak to zacytowałeś : "Elzagii 15:02:13 czy mam je sprzedac na forum komus ??;d Elzagii 15:02:51 bo mysle ze sporo osob bedzie chetnych na twoje lisciki ;d " LUDZIE BIERZCIE BąDZCIE PIERWSI BO ZABRAKNIE XDD! I KTO MNIE Z DELETUJE? ;D edit : Pokaż Inne listy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() dobra zaczepem jako takie testy, narazie tylko zmiana mapy i system rund.
cstibia.no-ip.orgtu nie ma ip |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie no, cziasz teraz to mnie w*****les. WY*******AJ Z TAD!!!! Chuj ci do tego co my tu piszemy. Cos sie nie podoba? TO WON! Nie bedzie mi tu taki partol pierwszy lepszy przylazil i mowil, ze spammuje. Od tego jest to kurwa zasrane forum, zeby spammowac, bo co do chuja pana sie dzieje na tym serwie? I jeszcze do tego jestes w gildii, ktorej najbardziej nie lubie na aurerze odkad rok temu okolo huncili mojego thief chara w kazzo. I kolejny pierwszy lepszy tekst. Bo akurat od napisania "zal.pl" zniszczy mi sie klawa:/ Cytuj:
Cytuj:
Powtarzam sie, ale wyjdz. Jakos nikt pretensji nie ma do nas oprocz ciebie. To twoja obecnosc w*****a ludzi (moze tylko mnie, nie wiem). |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Trenchtown
Imię: Agentos
Poziom: 72
|
![]() @Gotic - dzięki za konstruktywną krytykę. Jestem w szoku, w końcu ktoś uświadomił mi moją beznadziejność. Podziwiam twoją walkę o oczyszczenie forum z ludzi takich jak ja, aby już nikt więcej nie przeszkodził wam w prowadzeniu tych inteligentnych rozmów na arcyważne tematy.
W tym miejscu chyba powinienem przeprosić, że ośmieliłem się napisać tego posta i spytać się czy aby nie dostanę od niego hunta w Tibii. Z całym szacunkiem panie Gotic (tak, rozmówcy szacunek się należy, niezależnie od tego kim jest), to nie Ty decydujesz kto, kiedy i w jaki sposób będzie pisał na tym forum. Jeśli uważasz że łamię jakieś zasady to zgłoś to moderatorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zbanowany
|
![]() Przeprosiny przyjete XDD
Edit Nasza rozmowa pokazuje wszystkim jak mozna kulturalnie zalatwic kazde nieporozumienie. Bierzcie z nasz przyklad. Ostatnio edytowany przez Gotic - 27-05-2007 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Jezeli to jest kultura to ja jestem neandertalczykiem...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zbanowany
|
![]() Widze, ze wiesz co to kultura, ale nie wiesz co to ironia.. ?
Ostatnio edytowany przez Gotic - 27-05-2007 o 22:39. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
No ale jak narazie te inteligetne rozmowy nikomu nie przeszkadzaja procz takim jak ty. A z tym dniem matki to normalnie mnie rozjebales piszesz ksiazke czy co. Gowno cie obchodzi czy ktos sklada zyczenia czy nie wazne ze ty je zlozyles chyba ze sam grales w te nasze ukochane piksele i zapomniales o bozym swiecie. Wiec jak dalej masz pisac to lepiej sie nie udzielaj. A na koniec napisze to co cie tak bardzo denerwuje ZAL.PL!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @up
No i bardzo dobrze ze mu kazdy tak odpisal co innego jak by sie zapytal kto skladal zyczenia a nie odrazu jakas aluzja ze jak nie zlozyles to na bank siedzial kazdy przed kompem 10 h i zapomnial o bozym swiecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Odkąd przestałem się odzywać topic zszedł na psy ;o
Były jakieś fragi ostatnio? Nie było mnie chwilę, przepatrzyłem strony i jakoś cicho o wojnie samej w sobie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
A tak to możesz wejść na tibicams i ściągnąć filmik z ostatniego battle. Pozdrawiam Ostap
![]() |