![]() |
#941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Stara trawa,Dziwnie trzymaja te łuki
Ale i tak na początek nieźle Na początek nie dodawaj broni do outfitów i zmień trawe i będzie dużo lepiej edit: zauwazyłem kawałek sd na dole (dokąd on leci ? ![]() i zapamietaj nie .JPG tylko .PNG
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 10-06-2007 o 18:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Guest
|
![]() Ops Musialem przeoczyc tego sdka xD a co do tej trawy dawno nie gram w tibie wiec zapomnialem jak wyglada a pozatym jak zrobilem ten sprite editor do 7.9 ta trawa wlasniesie pojawila
|
![]() |
![]() |
#943 |
Guest
|
![]() Prosze o outfit Haku z Naruto i outfit warriora w kolorach od gory: zielony, czarny, jasno szary, brazowy. I zeby ten warrior mial jakis bajerancki topor.
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Koper
on napewno nie w ten temat wcisnął po co odrazu report ;]
![]() |
![]() |
#947 |
Guest
|
![]() A ja myslalem ze ktos sie wypowiedzial o moim fake a tutaj jakies outfity
![]() @Edit Jak Ktos Ma spolszczeniedo Photoshop 7.1 i instrukcje obslugi kompletnie nie wiem jaktego uzywac wyslijcie na email hacker99@tlen.pl A oto moj 2 fake bycmoze bede kontynuowal;p ![]() Ostatnio edytowany przez Lessaroth - 10-06-2007 o 22:52. |
![]() |
![]() |
#948 |
Guest
|
![]() Tak sory pomylilem tematy.
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() @Lessaroth
masz krzywe drzewa w tym swoim drugim fake ![]() w drzwiach jest trawa sciany krzywe troche obok 1 dywanu z lewej strony na dole sa takie kreski biale.. roty krzywo.. aha i te Deer nie maja nazw... i jeszcze co do tych rotow.. najpierw gadaja normalnie a pozniej jeden mowi na pomaranczowo :/ jeszcze emoty sa ogolnie to 2/10 za checi ![]()
http://streetcrime.pl/?affuid=27204 ZAGRAJ - FAJNA GIERKA I JA COŚ ZAROBIE DZIĘKI TOBIE ![]() Ostatnio edytowany przez dalione - 11-06-2007 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik Forum
|
![]() Głupi spamerze...Reported za double post i debilizm..No i nadmiar emotikonek i twojej ekhm..inteligencji xd..
![]() |
#951 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Tak.
Użyj Gimp'a wyruwnanie do siatki ![]()
![]() |
![]() |
#953 |
Guest
|
![]() ok dzieki ale gimpa nie moge zainstalowac mam instalke to pisze jakis error cos tam a photoshopem sie da|
|
![]() |
![]() |
#954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() W paincie jest to dziecinie proste. Lupa na "6" i CTRL+G. Ja uzywam tylko painta do sklejania, jest prosty i szybki. A co do prostosci w fake'ach, lepiej nieprzesadzaj z tym, bo jak all jest idealnie prosto posklejane to wyglada to nienaturalnie, widziales kiedys zeby drzewa albo zwierzeta( czy tam jesli chodzi o Tibie potwory) rosly czy staly idealnie prosto co do minimetra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 8
Skille: 23/22
|
![]() Ostatnio edytowany przez ireknator - 12-06-2007 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
|
![]() -Trochę zła rozdzielczość obrazka
- JPG? - może sie mylę ale to chyba OTSME tylko że niektóre elementy dałeś sam - łódka powinna być chyba przycumowana do czegoś (szczegół) - ściany mają kropki - troszkę pusto A tak na marginesie: To on tak ma tam czysto, że jedzenie trzyma na podłodze?? :P
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 12-06-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taratamtamtamtam!!..
![]() Nowy fake: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Myśle że tego fake nie bede konczyc, jest zrobiony z nudów. Może kiedyś zrobie sobie durgą część, jak sie bedzie nudziło ![]() ![]()
![]() |
#959 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Daleko z tad ! :)
Stan: Niegrający
Imię: Hackneli mnie !
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zhackowani ;p
Świat: OTS !
Poziom: 132
Skille: 132/5
Poziom mag.: 49
|
![]() Zrobie Domki dla ludzi nawet dobry jesttem hehe o ile sie wam nie hce robic to piszcie do mnie
![]() @up Fajny Fake fajne przyspieszenie tylko czy ktos w rl tibji gada ![]() ![]() Mowia Wyciagaj miecz albo cos po hiszpansku o ile grasz na liberze xP Oczywiciejak ktos ma bron w bp ;d Jezeli to knight to musial by miec lvl 10000000 zeby tak biegac xP I z takim lvlem nawet by mu sie pasek hp nie zmienil po hicie 54 ;] I prawdopodobnie jego skille byly by ogromne wiec wzialby go na hita ![]() Zreszta Przy Takjej predkosci By sie zrzygal xD daje 6/10 za fajny efekt ze on biega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
Ja bym hentnie napisau, ale ja lepiej robie domki do fejkuf! Jerzeli nei wieżyz to pacz na mojom suepr ivul prace ![]() Jak kcecie moge wam zrobić wiencej takich domkuf, zajmóje mi to tylk0o 2 minóty @a na serio Omg robienie domków na zamówienie -.- Może jeszcze robienie fakeów?? |
![]() |
![]() |