![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() Awo
Ale dlaczego mieliby zabijac pephego czy suva? Robi im on cos? zaloze sie ze suv pojdzie z mannowe na anni wiec to jest pomic tylko dla niego. Jezeli by zajebali suva i pephego to moze sie zaczac nowa wojna. Oni nie benda ryzykowali tak mi sie wydaje. bo Mannow sam wszystkich nie wyjebie. Widziales, Dejavu chociarz ich malo jeblo paru kolesi z ng. A Xarabek to xarabek...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() 1. A co dejavu robilo Ng ?
2. Dejavu bylo malo? gz... 3. chyba nie znasz xarabka z poczatku serva ;o to byl dopiero typ ;s ale co tam o nim gadac ;d nie warto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() tutaj akurat sie z awo zgadzam - ja zadnym z najlepszych nie jestem to po pierwsze.
po drugie - ng bierze najlepszych ? chyba sobie w chuja lecisz ![]() ![]() tutaj pare ssow: ![]() blisko bylo.. ![]() jeszcze jakies SD: ![]() najlepszy uchwycony hit z SD: ![]() cu! ![]() a tutaj link do filmiku, gdyby kogoś screeny nie zadowalały ->klik<-
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 25-11-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra: I won't tell anymore
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zbanowany
![]() |
![]() raisoon to byl kiedys moj kumpel ;d dawno i chyba sie owner zmienil ;d nie gadalem z nim od bodajze wrzesnia zeszłego roku ;o 2 of quest na obsidii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Użytkownik Forum
|
![]() owner sie ze 2 razy zmienil albo i wiecej..
![]() ![]() 22 bp mf/600 bolt o.o ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nice and sexy
![]() kiedy poprawiny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() teraz ja znowu cos dam
![]() taki sobie lvlik ![]() no i jeszcze takie cacuzszko sobie zasponsorowalem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Suv dajesz poki mozesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Gliwice
Świat: Obsidia/Candia
Poziom: XXX
Skille: XXX
Poziom mag.: :D
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#952 |
Zbanowany
![]() |
![]() @rybcia
chodzilo mi o te stare Ng i dlaczego przez 3 dni Ng probowalo nas ubic ;] (p.s. Mannow nie zna bagien na zachod od Venore xD ) a dopiro jak padl elektryk (>.<) wypowiedziana została wojna ![]() @up ta... byl wiekszym noobem ale nie byl az tak wielkim idiotą jak tamci dwaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ ryba
nie łapię ?;o
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @suv
wg mnie rybka ma na mysli "nagla smierc w niewyjasnionych okolicznosciach" |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Guest
|
![]() Panowie proponuje pojsc na na jakis czat i porozmawiac tu sie wstawia screeny( niestety tego i ja nieuczynie;p). Oj widze pozmienialo sie duzo na Obsidii... Suv w NG... dopiero co przeciwko nim walczyles a teraz?? Nie krytykuje twojej decyzji jednakze jej troszeczke nie rozumiem. Dzialanie w mysl zasady" jak kogos nie pokonasz przylacz sie do niego"??
![]() Pozdrowienia z Krakowa widze ze tu duzo osob z Bydgoszczy, Zawisza walczcie o swoje nie dajcie zyc hydrotworowi ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez !Xori! - 27-11-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#956 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 bp sd przed snem zwastowac postanowiłem:
![]() zwróciło jednak się pozdro(;d) xori
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Xori
w połowie tych osób zmienili się ownerzy.. a jeśli chciałeś przykozaczyć znajomościa cucumbera i wiedziałeś ze Zakwas (eufeme) grał chwilę MAster cucumberem no to gratuluje -.-" w ogole nie wiem po co wymieniales ich ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() mam kilka ssow
moze ktos sie na nich rozpozna ![]() albo poprzedniego ownera ![]() wybralem ciekawsze ssy, niestety jak dzieje sie cos naprawde ciekawego to nigdy nie ma czasu zeby zrobic ssa ![]() 1. OF quest z polakami- dodam jeszcze ze mialem lurnac warlorda i smoki a szoterzy mieli wejsc po okolo 3 sek. Wszedlem tylko ja i ludzie z mojej gildii. Reszta ekipy czekala az dedne i dedlem. Od tego czasu unikam "polskich" questow w ktorych nie jestem organizatorem. ![]() 2. BK quest z nubkami ![]() ![]() 3. Pouczajaca lekcja pokory - 3 dedy ![]() 4. Deep Fibua quest - wierzcie lub nie ale ja gralem bez "boota" jak zreszta na wszystkich ssach i przezylem ss zrobilem z filmu na tibicam ![]() 5. 3 gsy bloczylem na raz w 1 miejscu a Wiki te 3 gsy ubila z exori ![]() ![]() 6. moja pierwsza hydra - wilczy amulet nie przyniosl mi szczescia- na boszki musialem jeszcze poczekac 20 lev ![]() ![]() 7. Explorer quest w czasach gdy ukonczylo go tylko kilka osob na serwie - ssa mam od Wiki (nasz quest team) ![]() 8. Wojna z Triada, Boze jakie lagi mialem, problemy w poruszaniu sie o walce w zasadzie nie mialem co marzyc. ![]() Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 27-11-2006 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() czyzbym zabiegl za daleko
![]() W drzwiach ktos stal pomiedzy fire fieldami i takich nubkow jak ja nie wpuszczal. rozmowa pokojowa miedzy Guardian Gods a NG ![]() w pewnym mamecie chyba Mannow zapytal kogos kto ja jestem i czy rozumiem po szwedzku, po czym moglem sobie stac dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 27-11-2006 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No coz..... Na kazdego przychodzi czas
![]() ![]() A tu cos lepszego. Tomi wystawia char na allegro ![]() http://www.allegro.pl/item144287410_..._na_paccu.html |
![]() |
![]() |