|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Sciagacie boty i róznego rodzaju syf na kompa to macie hacki proste.
|
![]() |
![]() |
#943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Ze w Twoim przypadQ tak bylo to nie znaczy ze inni sa rownie "madrzy" jak Ty... |
|
![]() |
![]() |
#944 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Jelsi chodzi o mnie to mysle ze ktos wpier.... mi keyloggera przez gg. Nie rozdawalem swojego numeru wszystkich ale mialo go kilka osub ktore mogly to zrobic.
|
![]() |
![]() |
#946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#947 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#948 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Imargama kumpel tez robi to przez gadu ale wcale nie mowie ze to on bo nie ma dowodów. |
|
![]() |
![]() |
#949 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
moj ziomek mial sytuacje ze shakowali mu gg posiadajac jednynie numer hasla NIKOMU nie dawal... a ziomek z innego miasta wiec nie mozliwe zeby z kafei/ szkoly < o cos takiego chodzi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#950 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() w gg jest taki plik niepamietam dokaldnie nazwy ale jak ktos poszuka w google to napewno znajdzie dokladnie opisane wszystko no i w kazdym badz razie jest ten plik i w nim jest zapisane haslo na usera itp. tak dzialaja takie programiki ktore skanuja dysk u kogos na kompie i ci wyskakuje user/haslo na kompie/ haslo na numer do gg tak samo mzona zrobicjak ktos do ciebie wpadnie na gg albo jak mamy typa ktory niema zieloneog pojecia o tym i ufa nam mowimy wyslij ten i ten plik bo sie gg ***ie wysyla nara i mam twoje gg
Ostatnio edytowany przez Łolek - 09-02-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imargam ma tyle gp w domku bo sprzedal Sca dla spoxstera.
A co do tych hakow to imargam rozdal all numery co ma na swoim gg dla kolesia Harcesh 40 ms z furory ktory jest pro hakerem (hahha).Poprostu koles znajac twoj numer wpisuje haslo metoda prob i bledow. Co do hakowania mejli to w gg jest opcja przypomnij i wyswietla sie na jaki e-mail ma zostac wyslane owe haslo, a ze wiele osob ma tego samego mejla na swoim acc w tibi to koles znow wpisuje mejla i metoda prob i bledow probuje lamac haslo. That's all ~
#953 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Wy myslicie ze da sie gogos schaczyc majac sam numer gg..?? Majac sam numer Ip bardzo ciezko jest to zrobic Snifferem badz Exploitem a co dopiero majac numer gg..?? Chyba ze dostaniecie maila jak glupki otworzycie to juz inna gadka ![]() przez gg mozna tylko juz instruowac swego troja/keya co ma robic ![]() Ale to jest wyzsza szkola jazdy... 50% hackow jest przez to ze ktos zna waszego maila wchodzi na podpowiedz do haslo czyta pytani z z niewinnej rozmowy wyciaga odp wpisuje i po problemie ![]()
![]() |
#954 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
to wlasnie HARCESH shakowal go ;PP wiem bo sie potem chwalil ![]() a to ze screenami to ghoste gg czy cos takiego i banalne w uzyciu ;> wystarczy ze ziomak zainstaluje na kompie i mozesz robic screeny a nawet wylanczac kompa jak ma slabe zabezpieczenia (wylanczac wlanczac programy tez oczywiscie) |
|
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Imię: Zwierz
Gildia: Rangers Of Justice
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Czary mary ?
Wiec jak dam komus moj numer gg to mnie shaczy ? ![]() Wszystko o tym haczeniu przez gg to bajka( cuz czeba miec haslo bo numer gg bez hasla sie da haknac )... wiadomo ze moze cie shaczyc jak ci nagada ze ci cos tam posle itp, ale to bedzie tylko twoja wina bo sam sciagniesz sobie od niego plik . Sam z 10 razy tak mialem, z tibi np osoba podaje sie za jakas tam kobitka i mi na gg pisze ze mi zdjecie posle ja oczywiscie ok, przyjmuje plik patrze na rozszezenie i smiech, pozatym nieradzilbym przyjmowac zadnych plikow od osob niewiadomego pochodzenia w pliku graficznym tez mozna back doora wsadzic... Inna sprawa ludzie nawet jak na allegro wystawisz cos na sprzedaz to podajesz tam numery namiarowe, niektozy osobnicy udaja noobkow, ze sie boja, ze nieufaja itp wiec wypytuja rozne dane ktore wcale nie sa im poczebne do pomyslnego przebiegu tranzakcji lecz do hakniecia danego osobnika. Na wlasnej skoze doswiadczylem, jeden kolo byl tak glopi ze nawet sie mnie pytal dane takie jak na rec keya sie wpisuje, linijka po linijce rotfl, czyli np jak mam na imie bo on na drogie ma siak itp... Pozatym osoby ktore hakuja i sa powiozane z tibia maja prymitywne metody, tzn niema takiego osobnika co potrafi sledzic twoj ip,sprawdzic ktore masz porty otwarte i przysylac szkodliwe pakiety z zewnatrz, all co hakuja musza miec wyraziste dane od osoby ktora zamiezaja shaczyc lub tez osoba ta swiadomie musi cos sciognoc od nich badz to niby zdjecie, czy tam jakis bocik i gotowa sprawa. Wiadomo ze zaraz sie znajda super hakezy co to potrafia wszystko z 15 lat na karku co niekuma nic o porgoramowaniu , scioga taki gosc gotowy programik czy tam kod i hapy ![]() Btw ci co wlamuja sie do czyjegos systemu to Crakezy, Haker to gosc co niema nic zwiazanego z wlamywaniem sie do systemow i kradzieza danych ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
A co do pana wyzej dokaldnie opisal co i jak ![]() ![]() ![]() BUahahaha Hail bb
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Wiecie może czy są jakieś filmy z tych prób zrobienia DHQ?
|
![]() |
![]() |
#958 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Żal mi Ciebie powaznie gadasz takie glupoty ze nie chce mi sie tego sluchac.Metoda prob i bledow to Cie chyba starzy zrobili bo nie da sie wyczaic hasla ktorego nie ma w zadnym slowniku w dodatku jezeli ktos ma jeszcze do tego cyfre albo znak typu $!@## wiec lepiej nie udzielaj sie w tym temacie o ile znasz takie przyslowie to ryby i nooby glosu nie maja. PS.To dopiero poczatek ![]() Signed , Harcesh |
|
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() omg, pr0 h4x0r5, widze, ze jeden lepszy od drugiego...
|
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi a hakowanie przez gg to nie jest to trudne. Jesli ma sie tylko numer osoby ktura chcemy schakowac wystarczy uzyc specjalnego programu ktury automatycznie zlamie haslo. Wtedy wystarczy sie zalogowac na ten numer gg i obejzec jego liste kontaktoe po czym schakowac gg kogos ze znajomych i wyslac mu link. W koncu kto by sie bal otworzyc stronke od kogos kogo dobrze zna a kto nie ma zwiazku z tibia?
|
![]() |