![]() |
#941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Prabuty
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eluss
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Street Elite
Świat: Eternia
Poziom: 51
Skille: 77/51
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Siemka
Mam 32lvl (palladyn) i 21k w dp, chce niedlugo kupic spelle dla pacc i promocje (chyba ze pacc przez tibie com nie tojdzie ![]() Mam p arma, p legi, bohy, devil helmet, dragon shielda i royal spearki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Crown helmet (mały wydatek przeważnie) -> Blue robe (inwestujemy w cap) -> jak będzie więcej pieniędzy to jakiś lepszy shield ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Jestem knightem na 20 lvl na Candii. Mam skille 56/56.
Eq: -Steel helmet -Plate armor -Plate legs - Dragon shield - Furry club Jeszcze dzisiaj zamierzam pojsc na Vocation(Desert) Quest, po ktorym powinienem miec jakies 15k. Co mam kupic w pierwszej kolejnosci i za jaka cene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Nie wiem, jakie są ceny na twoim świecie, ale według mnie powinieneś kupić najpierw knight armor, crown helmet i jakąś broń, dragonbone staff albo skull staff.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Mam 40 MS i 80k w banku. Moje eq to:
- Platinum Amulet - Crown Helmet - Blue Robe - Crown Legs - BOH - Demon Shield - WoI Co zrobić z pieniędzmi. Kupić jakieś runy i iść expić czy kupować addony ^^ Price lista secury pod tym adresem: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1353376 |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Guest
|
![]() mam palladyna lvl 10
skille 60/35 moje eq to dark helmet noble armor plate legs guardian shield fur boots mam 10,5k, w co zainwestowac? czy sobie zostawic na pozniej? Ostatnio edytowany przez Quicksnack - 02-08-2007 o 22:01. Powód: Wbilem level oraz kupilem fur boots |
![]() |
![]() |
#947 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() Witam.
Mam palladyna na 20 lvlu na serwerze Candia. Distance fighting to 58. EQ: - steel helmet - p-set - leather boots - bow crossbow - w depo ok 350 boltow i 300 strzal ( na razie nie kupuje gdyz mam czar exevo con a bolty zbieram w kopalniach) i ze 40 kamieni. Kasy posiadam 20,3k. Co mam dokupic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Guest
|
![]() Robie knighta narazie 9 level 65/65
![]() ![]() Plan mam taki: LEVEL: 30 ![]() SKILLE: 75+/75+ ![]() EQ: golden armor (mam już) ![]() bright sword (też mam) ![]() knight legs (też mam) ![]() BOH ![]() Warior Helmet ![]() Vamp Shield / Demon Shield ![]() świat OBSIDIA ![]() Dobry pomysł??? PS Kasy będe miał raczej dużo ![]() Ostatnio edytowany przez Zygmunt_Czwarty_Wazon - 02-08-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() "Witam.
Mam palladyna na 20 lvlu na serwerze Candia. Distance fighting to 58. EQ: - steel helmet - p-set - leather boots - bow crossbow - w depo ok 350 boltow i 300 strzal ( na razie nie kupuje gdyz mam czar exevo con a bolty zbieram w kopalniach) i ze 40 kamieni. Kasy posiadam 20,3k. Co mam dokupic? Blue Robe + Crown Helmet a jak starczy to jeszcze Fur Butki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na twoim miejscu bym zrobił tak:
1. kupił zapas kamieni wbił 75 dist 2. z powyższymi skillami poexpił do 30lvl na guardach/mint robiąc lootbagi i zbierając kase na (uprzedzam kolejność nieprzypadkowa) bohy -> blue robe/Shield jakiś ... reszta to już royal speary i różnego rodzaju ringi, manasy, amulety ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Kambodża
Imię: Mistrzu Axe
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam 23 lvl knighta 4 m lvl
eq V shield k secik crusared helmet steel boots szaliki dwarfen axe skile 67/66 60 k w banku co do kupić czy zostawić kasę i potem dokupywać
![]() ![]() ![]() 04:37 Brutalny Chomik [4]: dawaj pasy 04:37 Brutalny Chomik [4]: alebo kill 04:37 Brutalny Chomik [4]: mam pacc 04:37 Brutalny Chomik [4]: ji 123 elite knighat 04:37 Brutalny Chomik [4]: adawaj pasy 04:38 Brutalny Chomik [4]: i mam mpa! 04:38 Brutalny Chomik [4]: dawaj kurwa pasyy! Ostatnio edytowany przez kalaf - 02-08-2007 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() nudzi mnie taki skilowanie ciagle ;p na razie mam taki plan:
20lvl - 60 dist 25lvl - 65 dist 30lvl - 70 dist I jeszcze pytanie jakiej broni uzywac? na razie uzywam najczesciej luku, czasem postrzelam z kuszy jak mam sporo bolcow z kopalni... czy te royal speary szybko sie zuzywaja? teraz juz mam tak 25k ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kalaf
odpuść kupowanie lepszego eq, poskilluj ... @Fudge Mam 23lvl paladin skille 76/64 i nigdy nim nie używałem kuszy/łuku (łuku tylko raz do testowania burstów) cały czas bije spearami/hunting spearami całą kase z expa zainwestowałem na samym początku w plate set, crown helmet i guardian shield a teraz już tylko kupuje small stones i spear, czasami jak jest okazja to skupuje runki, time ringi ... mam zamiar doskillować do 85 i dopiero wtedy zająć się inwestycjami w eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() Poziom:43
Skille/Mlv:41 Posiadany Eq:hat of the mad, blue robe, p legi, scarf, leather bootsy, woi, crown shield Il. dostępnej kasy:22k Co chcemy kupić:a co polecacie? Cena przedmiotu który chcemy kupić:<???> Świat:luminera
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja nie wiem jakie ceny sa na swiecie Luminera lecz polecam ci dozbierac na Bohy a nastepnie C legi i bedzie super! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dozbieraj kasy ... kup bohy, sprzedaj crown shielda i vampire shield załatw sobie a jeszcze lepiej jak sobie lootniesz ją na vampach xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Gizmur
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 64/64
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam 16 Knight na świecie Candia. Skile: 54/53 (Club) i 4mlvl. Eq: p arm, p legs, dark helmet, dwarvenka, scarf, leather boots, morning star. Mam do wydania 10k co kupić? Czy odłożyć kasę na później?
Aha jeszcze spytam ile może kosztować Mammoth Fur Cape.
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Moim zdaniem powinieneś kupić knight armor i jakoms dragon shield. Mammoth fur cap nie będzie Ci potrzebny bo jesteś knightem i nie musisz inwestować w cap.
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Gizmur
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 64/64
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Właśnie się zastanawiałem nad tymi dwoma armorami, ale już kupiłem knighta. Jak myślicie za ile mogę sprzedać Orcish Maul, a za ile kupić Dragon Shield? Jak dobrze pójdzie to uzbieram jeszcze na jakiegoś Warrior/Crus helmeta
![]() P.S A póki co idę skilić ![]()