|
|
#941 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: NWW city
Stan: Aktywny gracz
Imię: Boromir of Silvera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Silvera
Poziom: 45
Skille: 85/60
Poziom mag.: 14
|
Z tym Fantom da First ;] nie wiem czy to stary czy to nowy bo nie slyszalem o nim wczesniej ....
|
|
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
|
|
|
|
|
#943 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
jak mozecie!!! nie płakac za mna ???!!!
xD heheh pozdro dla wswszystkich moze ktros chce kupic denissa?? cena kup teraz to 60 zł !!!! licytacje zaczynamy od 45 zł kto chce? |
|
|
|
|
#944 |
|
Guest
|
Hej ludzie szukam jakiejs gildi(narazie slabej
), moze ktos zna jakąś na silverze, gdzie mnie wezmą. lvl 13 paladyn skile 47 imie Vidal Saras mlvl 4Ostatnio edytowany przez Vidal - 12-04-2006 o 15:30. |
|
|
#945 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
@leo
nie mam twojego gg oraz masz racje,nie odchodze z silvy ale nie ma czasu zainstalowac neta ![]()
|
|
#946 |
|
Użytkownik Forum
|
denis nie udawaj tylko oddaj mi moj 1 k potrzebuje.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
#947 |
|
Użytkownik Forum
|
dzis padlem :/ stracilem 900 expa i skila dist :/ zalamka. koncze z tibia. zabraklo mi 2 many do axana pox. chamsto pisze skarge do cipow
zupelnie jak neo z tym koncze z tibia i charem na emeryturze ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 12-04-2006 o 22:36. |
|
|
|
|
#948 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
.Potem na 20 lvl pacc i promocja leciz na Edron kupujesz ostatni bless i tracisz az 2 k exp gdu masz 100 k expa (Sorry że piszę takie głupoty )Ostatnio edytowany przez adrius - 13-04-2006 o 11:05. |
|
|
|
|
|
#949 |
|
Użytkownik Forum
|
lol zes sie rozpisal a nic nei wiadomo, z tego co napisales
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
#950 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
witam po paru dniach nieobecnosci chcialbym oswiadczyc ze jak sie dowiem kto rozpuszcza falszywe ploty ze ja odchodze z silvy bo mnie hackneli to lepiej zeby mnie nie spotkal
Pozdro all ![]()
|
|
#951 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
Hehe, przyszedł Ligus, powiedział co miał do powiedzenia i poszedł. Następna wizyta za tydzień
.
|
|
#952 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Kacperka
Profesja: Knight
Gildia: Moonchildren
|
oo juz sie 96 stron zrobiło<lol> a ja nie długo planuje kupić pacca 6 ^^ Monitor mi sie zjebał i siedze teraz przy jakihs 15 calach <lol> niedawno kupilem bohy
![]() ![]() |
|
|
|
|
#953 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
Cytuj:
Tak..... ja tesh uwielbiam jest banany, nawet jak Holu z FSa Ja mam 15 cali i kompa co sie tylko do tibi nadaje, po c**** mi lepszy ![]() |
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
Więc tak: Gildia Moonchildren zajmuje obecnie 4 miejsce na Silverce w średnim lvl'u ;]. Pierwsze bb drugie Blackned a 3cie ID ;]. Rekrutujemy all polaków z dobrą renomą 35lvl+ . Wizja zjednoczenia jest coraz bliższa, więcej zdziałamy będąc w jednej gildii.
|
|
|
#955 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
A wiec mini ranking PL:
Knight- Najwyzszy Knight Polak na silverze to Leo Lenidas, 64 lev Paladin- Najwyzszy Paladin Polak to Reksio Silver, 54 lev Sorcerer- Najlepszy Sorcerer Polak to Klukens, 46 lev Druid- Najlepszy Druid Polak to Than Neff, 40 lev ( w tym nie jestem pewny) Co do skilli Najlepszi Knajci: Rycerski Michal/Ligus/Fantom Da First Najlepszi Paladini: Reksio Silver/Boromir of Silvera/Gell Kazek Najlepsi w mlv ogolem to: Kilver Achin/Klukens/Dawergo Sewery Jezlei powiedzialem cos zle, poprawic mnie! o_O |
|
|
|
|
#956 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
Cytuj:
Jestesmy fajnym narodem, jedni sie wychwalaja a inni ukrywaja Czy znacie juz nazwe (nowego/starego) chara Lady Dram?? Pozdrawiam
|
|
|
#957 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
Poreda powiem czy ze napewno lepszym druidem od thana jest: Adros Zandy 42lvl
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
|
|
|
|
#958 |
|
Użytkownik Forum
|
lol druida widzialem polaka 45 lvl ale nie pamietam kto to byl :/ ale wiem ze jest na 100,1 %
![]() wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy zyczy wam Kuba (nie)Narkoman. Abyscie mieli duzo awansow w skilach, mlvl, lvl, fishingu(lol ) i nowe best hity mieli. a tak poza tibia to abyscie fajne laski znalezli(dla dziewczyn to facetow), mocno oblali sie woda na dyngusa hehe zyli w przyjazni z rl friendami oraz dobrze w szkole i w pracy szloszczegolne zyczenia dla: Pavlota, Robertta, Shortysa Shine i Neoxera za to ze zawsze sa ze mna, Ps do tych zyczen to jeszcze abyscie sie z blokersami nie spotykali w ciemnych uliczkach (takich jak neo )
|
|
|
|
#959 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
nie no wkoncu mam neta
wszystkim zycze wesolych swiat, bogatego gwiazdroa(ku*rwa znowu cos pokrecilem?? ), wesolego karpia(to sie robi nudne lol-.-)pozdro dla wszystkich tibijczykow, jak i dla nie-tibijczykow lol ps. drogi kubo(nakromanie^^) ten 45druid to byl Earl Istari...spoko ziomek ![]()
|
|
#960 |
|
Użytkownik Forum
|
lol zagadka sie szybciej wyjasnila niz sadzilem
no to wiadomo juz kto to ![]()
|
|