![]() |
#941 |
Guest
|
![]() Ja znazłem bohy przed dp co kosztuja na moim swiecie 55 k a potem jakaś babka do mnie że jej bohy ukradłem i kiedy je ode mnie kupiła za 25 k + c-armor + crusader helmet powiedziała że jej ukradłem 25 k i c-armor i crusader helmet i że dostane bana :/ NooB
|
![]() |
|
![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lolq Assasin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Veritaserum
Świat: Secura
Poziom: 49
Skille: 19/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Wierzcie sobie lub nie, ale ja kiedyś idąc poafkować uherem na Amerze znalazłem DSM, którego wyrzucił hacker.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja znalazlem kiedys w worku demon helmet jak niewiezycie to niewiezcie ale to na serio kto niewiezy to niech niewiezy ale taka prawda ze znalazlem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
|
![]() Ja widzialem fajną historie ;]
Koles polozyl na dp boszki i wywalilo go z gry nie wiem jak to sie stalo i jakis 11 sorcerer biega sobie w boszkach szkoda ze ja nie mialem takiego szczescia :/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Guest
|
![]() Ja miałem raz taki fart:
Poszedłem sobie na pojedynczy resp draga w Kazoo... Dochodzę a tam masa dedów swierzychi drag na yellow hp... Na początku sie zdenerwowalem bo myslalem ze ktos tu expi, ale kiedy mnie zaczął bić i go zabiłem(nic w nim nie było), Opyrałem te ciałka... ![]() ![]() ![]() 2 plate army, 12 uh, 3 bp hmm, knight legs, I UWAGA UWAGA!!!! : Crown Armor!!!! Chyba niezłe kombo im puścił ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś w Carlin juz niepamiętam na jakim servie ale chyba non pvp koleś krzyczał że da polakowi itemki
![]() Ale jak się puzniej okazało koleś jest polakiem i podobno hacknął jakiegoś br i dał mi all eq a teroche tego było: tower shield, dragon hammer, ze 3 plate sety, k armor, jakieś 35k i inne śmieci z dp a wtenczas miałem jakis 25lvl ![]() ![]() i co najważniejsze podzieliłem się z kumplami ![]() Kiedyś w Ab straciłem w dp 20bp uh, przez moją głupote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Childs of Hell
Świat: Aurea
Poziom: 39
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() U mnie to było tak.Siedzie sobie w dp Carlin i jakis ziomek wyłozyl Platinum amulet na dp i patrze odchodzi on....i niewzial p amuleta to ja szybko na jego miejsce i sobie wziolem i dalem loga.Nie za duzo,ale zawsze cos.
![]() ![]()
![]() |
#949 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zsamot
Profesja: Sorcerer
Gildia: Blood of Achilles
Świat: Danera
Poziom: 27
|
![]() Mi się kilka razy trafił ludzki trup w jaskiniach Dwarfów. Za pierwszym razem zdobylem p legi 100 gp, za drugim plate armor i 100 gp, a za trzecim p legi, bp manafluidów, bp uhów i 250 strzał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
Tak, tak.. a ja znalazłem Great Shielda bo GM wyżucał na free itemsach ![]() OMG.. noob plx ![]()
![]() |
![]() |
#951 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem Scale Armor i Halberda a raz to Dragon Scale Mail koles caly czas sie popisiywal i dawal na środek ja dalem na niego bag i wziolem ale nie wiedzialem jak to możliwe a jak on mial 89lvl.I jeszcze powiedzial trzymaj!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: ehonder][quote=behonder]ackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackh
Świat: ehonder][quote=
Poziom: eho
Skille: ehonder
Poziom mag.: eh
|
![]() a ja dark helmet scale arrmor i bag z 0,5 k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Imię: WIELKA PARADA MIŁOSCI
Profesja: Paladin
Gildia: Tiri Tiri Tiri Big Love
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: Ślabe
Poziom mag.: 10
|
![]() (wyspa nowych)trup na copper shields quest z cooper shieldsem 2 antidote rune i 500gp chain armor studded legs katana
![]() ![]() ![]() ![]() (nowa kraina)za drzewkiem lotbag z parcelkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Na wojnie zabili jakiegos sorca 100+ lvl i nie popatrzyli do ciała tylko pobiegli sie dalej tłuc, podeszłem do ciała patrze bp wypchany po brzegi plecakami run sd,uh,m wall,gfb,hmms,manaskow mnóstwo, ringów mnóstwo i stone skinów pare xDDDDDDDDDD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: duch fire (ognia)
Profesja: Sorcerer
Gildia: nic
Świat: askara
Poziom: 13
Skille: 0/18
Poziom mag.: 8
|
![]() hmm ja kiedyś na roku znalazłem na ziemi legion helmet i viking przy szkieletach jak na tamnte zasy to było coś nieprawdopodobnego a teraz??
heh teraz te hełmy leżom na ziemi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() Guardian shieldy, fsy, knight legi, k armory itp.
Ale nikt, powiadam nikt z tego forum nie pobije mojego qmpla ![]() Na eterni wyjebalo dp masterpaulowi, po zalogowaniu moj qmpel mial jego all itemy na swoim dp. (jakies 1000k) |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Ja znalazłem w dedzie na mino archu (jak ja go lubię
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() mialem 2 lvl dopiero nauczylem sie podnosic przedmioty i patrze, lezy helm (legion) wzialem se a na mainie sie dowiedzialem ze to najlepszy na rooku xD
na mainie z qmplem kupilismy mi crus helmet za 2,5 k!!! wart jes 8! teraz jemu zbieramy na jakis helm, ide sobie na ghoule zlaze na dol a tu zlurowany DS i trup! ja szybko na gore.. ale cos mnie podkusilo i zajzalem i znalazlem.. CROWN HELMET xD moze nie takie super ale zawsze jest, tymbardziej ze zbieralismy na niego xD niestety stracilem tez cos... w gh kupilem z qmplem domek, a po jakims czasie boss okradl cale gh! w domku mialem: 2 x WoI (mieszkalo tam 2 sorcow) Templest Rod (druid tez mieszkal) 35 k ktore mialem wlasnie zabrac i isc po bohy ![]() plate seta i stell helmet, na wystawe ![]() BP UH, BP HMM pelno roznego rodzaju gratow... moglem zarobic baaaardzo wiele... obok mojego pokoju byl pokoj bossa, a on czesto zostawial go otwartego! moglem wejsc i brac: ok100 k.. b robe, bohy, g arm, pelno run, crown sety, itemy cholernie drogie... ze moglbym mpa kupic! a nie wzialem.. a ten sie tak odplacil... to tyle narq |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Świat: saphira
![]() |
![]() 1 Na ziemi orcish axe
2. W dedzie k armor i bp uhow ![]() |
![]() |
![]() |