![]() |
#941 |
Redaktor
|
![]() Znalazłem...
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 17-04-2008 o 11:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Redaktor
|
![]() Więc tak, szukam piosenki z napisów końcowych w filmie DoomsDay, ta sama piosenka była w filmie Straż Nocna (leciała chyba w jego trakcie, podczas jakiś walk) ... Śpiewa ją facet, jest oparta na elektronicznym podkładzie dźwiękowym, głos faceta też brzmi jak po przeróbce elektronicznej.
Tekst jaki pamiętam to: "... BABY I NEED YOU, BABY I WANT YOU ..." czy jakoś tak ... szukałem w ścieżkach dźwiękowych obu filmach i nic nie znalazłem ... Może jakieś rady, sugestię ??
![]() |
#944 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]()
![]() |
#945 |
Guest
|
![]() Witam
Szukam nazwy zespołu Boysband'u lub utworu w którym 5 (lub 4) chłopaków w tym 1 murzyn śpiewali piosenkę. Oni śpiewali w jakimś mieście... w butce telefoncznej. w piosnece było coś "... by the call" kojarzy ktoś może?? |
![]() |
![]() |
#946 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Zespół to prawdopodobnie US5. A piosenka.? Wpisz na wrzucie US5 i przesłuchaj piosenki jakie mają. Może znajdziesz.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Lokacja: Tarnow
Imię: Larean
Profesja: Elite Knight
Gildia: Methyl Injection
Poziom: 113
Skille: 86 sux
Poziom mag.: 7
|
![]() szukam piosenki starego zespolu , wydaje mi ze ze U2 . W tekscie piosenki leci cos w stylu " fly , fly , fly another way " albo przynajmniej wydaje mi sie ze tak spiewaja ;] z gory dzieki
![]() |
#949 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Szukam piosenki, która była dość popularna w poprzednie wakacje (2007). Słowa refrenu leciały mniej więcej tak: ,,girls of summer, walking in the sun[...]'' albo coś takiego xd.
Z góry dzięki za pomoc. Aha, nie chodzi mi o piosenkę aero~~, a w goglach nic nie ma ;s
Ostatnio edytowany przez Davido16 - 21-04-2008 o 22:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Darude Vs. Robert Miles - Children of The Sandstorm ew. DJ Warp Brothers vs Aquagen - Phatt Bass (Fat Base). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cóż, obejrzałem sobie teraz na TV Turbo taki śmieszny program o poduszkowcach (odcinek szoł "Jak to ruszyć"). No i program sam w sobie IMO słaby, ale tak była taka melodyjka fajna.
No więc szukam melodii z tego programu (wydaje mi się, że jest oddzielna, a nie specjalnie do niego zrobiona), była w nim parę razy - jak włazili pod most, jak prowadzący bolo jeździł poduszkowcem oraz przy napisach na końcu. Drugi kawałek, to też PRAWDOPODOBNIE piosenka, wiem tylko, że zaczyna się od motywu paru kolesi (poznaję po głosie) śpiewających jak na bani "LALALALALAAAAAAAAAA" Zawsze są jakieś szanse, że ktoś coś skojarzy ; D |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jako, że usłyszałem pewną piosenkę na RMF MAXXX i Radiu Aplauz zwracam się o pomoc, chociaż pewnie nikt nie wie.
Dziewczyna w refrenie śpiewa: "dydydydy dydydydydy(właśnie tak)" i później wpadna jakaś techniawa.
![]() |
#954 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() http://crunchips.pl/sounds/komorka/b1.mp3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Poszukuje samego instrumentala do Freezing Moon zespolu Mayhem. Ktos moze widzial taki w dobrej jakosci?
![]() |
#956 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ok, to może być hardkorowe. Poszukuje piosenki, z której pamiętam tylko kawałek, tzn refren, były skrzypce i grały w rytm:
tyn tyn tynnn tyn tyn tynnn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tynnnn :x Ma ktoś jakieś pomysły? |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() o to chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=V-Po8uJeoUw
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
![]() |
![]() do skasowania
![]() "Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go." Ostatnio edytowany przez Marsseel - 24-04-2008 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Może i to tu zbytnio nie pasuje ale wielu tu muzycznych twardzieli.
Poszukuje samego podkładu basowego do kawałka Bladych Loków ''pieprz mnie'', instrumentala do blinka 182 ''Family Reunion'' i do blinka 182 ''I'm Gay". Do wszystkiego jeszcze nutki jeśli można. Długie, głupie i zawiłe. Jeśli ktoś zrobi to wielkie thx i tyle pozytywnych notek ile zachce. |
![]() |
![]() |