![]() |
#9722 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @Bleach
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9723 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9724 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Wybielacz
Ukryty tekst:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9725 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Śmiało oglądaj, tylko obejrzyj do końca, nie zniechęcaj się po paru epach... bo koniec miażdży...
![]() |
#9726 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
@Que A ja bankai Aizen'a ![]()
![]() |
![]() |
#9727 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2009
![]() |
![]() Yoroshiku onegai shimasu!
Jestem nowy na tym forum lecz mam już pewne doświadczenie z oglądaniem anime(anime planet mówi że ponad 2 miesiące ciągiem ;p). Interesuję się także samym krajem kwitnącej wiśni i takimi tam ![]() @SD To anime nie było takie najgorsze, Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9728 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witamy serdecznie w nowym temacie. Zwykle powiedziałbym: strzeż się Rayzy, on ma tentacle.
Ale został on zbanowany, więc powiem: Strzeż się Gimlosa, on warnuje i śledzi jak pies nasz temat! Co do SD... Anime po prostu przeciętne i tyle.
![]() |
#9729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() A może mi ktoś wytłumaczyć, tak punkt po punkcie, jak ustawić tą sygnaturkę z Anime-Planet?? Bo za nic na świecie nie umiem. ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 09-05-2009 o 13:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Ja se ogladam tera Nodame Cantabile in Paris , potem planuje ... ta... dobra mam jeszcze z tydzien zanim skoncze nodame cantabile ale coś się znajdzie na pewno ... They are my Noble Masters ew Minami-ke.
K-ON nie bede ogladać , wyglada mi to na Retarded MOE... o , musze SE całe tera ściagnać also ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9731 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
2. Uploadujesz ją ze swojego dysku na www.imageshack.us 3. Wchodzisz w panel kontrolny użytkownika > zmień podpis > dajesz znaczniki [IMG]TU WKLEJASZ LINK Z IMAGESHACKA[/IMG]
![]() |
![]() |
#9732 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Zapisujesz sygnaturę z anime-planet. 2. Uploadujesz ją ze swojego dysku na www.imageshack.us 3. Wchodzisz w panel kontrolny użytkownika > zmień podpis > wklejasz następujący link: [ url=http://www.anime-planet.com/users/Thisone/forumsig][ img ]http://img220.imageshack.us/img220/9437/grycan.jpg[ /img] [ /url ] (Kasujesz spacje w pierwszym i ostatnim kradatowym nawiasie z "url" i "img" Czyli powinno wyjść coś takiego: ![]()
![]() |
![]() |
#9733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Dziękuję bardzo dwóm osobą wyżej za wszystko. I przepraszam za kłopoty.
![]() A i jeszcze jedno pytanie: Czy to będzie automatycznie się zmieniało co dodanie Anime do "Watched", "Watching", i czas oglądania Anime, czy trzeba coś jeszcze zrobić?? Ostatnio edytowany przez Grycan - 09-05-2009 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9734 |
Zbanowany
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 105
|
![]() @Illya_von_Einzbern
Retarded to jest dopiero koniec Soul Eatera ^.^ @ おはようみんなさん! あたしわ秋山澪です!よろしくおねがいします!*-* |
![]() |
![]() |
![]() |
#9735 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z jakiego translatora korzystasz? Bo google tłumacz i mtranslator tego nie trawią
![]()
![]() |
#9736 |
Zbanowany
|
![]() @Nari
Jeszcze tyle po japonsku umiem napisac... Poza tym do czytania po japonsku polecam wtyczke do FFa - Rikaichan. Bardzo ladnie radzi sobie z kanji, daje nawet wymowe ![]() @Topic Co sadzicie o K-ONie? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9737 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @Grycan
Niee, będziesz musiał w razie czego robić te czynności od nowa. @up Jeszcze tego nie widziałem, za to słyszałem wiele dobrego na temat tego właśnie anime. Po maturze z polskiego sie za nie wezmę. Bo jeśli to jest takie arcydzieło, nie można odkładać decyzji w nieskończoność. Ostatnio edytowany przez Huncz - 09-05-2009 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9738 |
Fallen Angel
|
![]() @up
Arcydzielo to raczej nie, ale mila i lekko glupawa komedyjka, ktora moze i glebokich przemyslen nie narzuca, ale pozwala przyjemnie te 23 minuty na ep spedzic ![]()
![]() |
#9739 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Pojdzmy na kompromis - K-ON! to lekko glupawa komedyjka, bedaca tym samym arcydzielem xD Ja K-ONa cenie ze wzgledu na postacie (<3) i realizm (np. w 5 odcinku Mio ma sluchawki wygladajace identycznie jak Hi-Endowe AKG K701 ![]() Swoja droga, wiedzieliscie, ze to tych samych tworcow co zrobili Haruhi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9740 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też wiele słyszałem o tym anime. Ale obejrzę dopiero jak wyjdzie cała seria.
#edit fajne to Rikaichan. #down Jest wiele kursów w Internecie i poza nim. Sam zastanawiam się nad nauką podstaw, ale jestem zbyt leniwy : ).
Ostatnio edytowany przez Nari - 09-05-2009 o 16:22. |
![]() |
![]() |