![]() |
#9762 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlatego fajnie być 'nie normalnym' ;d
Insulter który pada po raz 4, póki się nie odpierdoli to sobie nie poboci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() piątkowy level
![]() ![]() a tu nothing special, 30 minutowy traveling po cultach ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9764 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrawiam Ickera, biedne dziecko z kompleksami które dowartościowuje się poprzez grę : )
Te, tylko plx, nie trapuj mnie parcelami, oka? HAOTIG ROXZZZ!11 down@ Mi 2 tygodnie poleciały 4x bohy + 1 koleś dał za 'wolność' XDD Ale jak mówię, to akurat jakiś lootluck był 2xdown@ Jesteście tacy pro, tacy z was zajebiści traperzy, zapłacę ale no kill ma plax Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 03-05-2008 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9765 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Wiesz Seec...Boszki spadają cholernie rzadko, ale nawet jeśli polecą to wiesz...
Oczywiście schodzi też masa runek bomby, fieldy, walle, itp itd Na trapa ide ja,Vhal,Dedeq: Dajmy na to na deepa Dede zuzywa pare (powiedzmy 4) bp shp i ewentualne ghp/mf Ja zuzywam 2 bp shp i 2 bp manasów Oczywiście schodzi też masa runek bomby, fieldy, walle, itp itd Vhal z 3 mwalle i bp smp Z kolesia spadają boszki = 40k (Czy tam dsm/demonka/coś tej wartości) 40/3=13,(3)k/łeb Dede - 9k na poty/runy/mf Ja - 7k na poty/runy/mf Vhal - 3k na poty/runy/mf Zarobek = Dede - 4k Ja - 6k Vhal - 10k Niby coś jest nie? ale bohy spadaja 1 na 30-50 fragów (np. 1 boszki poleciały nam z hmm...~~300 fraga) Jedynie "zarobkowe" są boty, ale i tak więcej się traci na trapowaniu niż zyskuje Zresztą są inne sposoby zarabiania ![]() Post w "miłej tonacji" uheheh ![]() Pzdro Thar~ Ostatnio edytowany przez exeros - 03-05-2008 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9766 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @2up przeczytaj post 10x zanim odpiszesz szkoda czasu na Ciebie wiec nie musisz placic @2 down mowilem przeczytaj 10x chyba ze masz z tym problemy i jak widac dzieci neo placza bo pixele poszly sie jebac ![]() haha to ci sie udalo sam zaczales sie kurwa przy*******ac o jakies hujowe trapowanie i parcele chcac sprowokowac ickera do kolejnej klotni wiec zamknij ryj. P.S nie odpisuj Ostatnio edytowany przez Farla - 03-05-2008 o 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
|
![]() Te, lamo nie zaczynaj. btw. zagoiły się rany po delete?
![]() |
#9768 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyne czego mi brakuje po delete Vhala to mój hota i 7 key ringów : )
No dobra, nie zaczynam bo się boje tych parceli, elo Stary ssik~ ![]() 2up@ Udawanie mądrego nie czyni Cię nim więc zamknij jape : ) 'Nie macie się do czego przyjebać to wymyślacie', zresztą, nie po raz pierwszy No ale co tam, HAOTIG ROXXzz !111 \_ edit@ Twój tok rozumowania jest cięższy do pojęcia niż układ wszechświata ;\ btw. 19:57 Azel Shoon [64]: od dzisiaj zamierzam trapowac (HAUSEHASHUEASHEUAS EHAUSEASKUEuhs8qw467122634 hdkshgfysvt7cxvsdf!111) Jak to ktoś powiedział... "xeroboje zajebane leszcze podrabiaja fatali i bog wie co jeszcze" ... i nie tylko o trapowanie tu chodzi ; o Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 03-05-2008 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Imię: Julo the Restless Soul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sinestesia
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() O bosz dajcie już sobie spokój xD
SSy gildii Sinestesia z Astery 21:59 Myth Valan [205]: pogadaj z wiara 21:59 Puntos Kicha [131]: kk 21:59 Puntos Kicha [131]: ej ale go nie ma w gildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biłem se guardy (k set, necro rod i jakieś śmieci) zahaczyłem se o slimy
![]() ;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#9772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Morreth/ALYS SKAS
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Restricted Zone
Świat: Astera/Selena
Poziom: 120
Skille: 94/66
Poziom mag.: 21
|
![]() Zabjcie mnie plax
19:40 Galas Elor [8]: buy Bitewny Topór |
![]() |
![]() |
![]() |
#9773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie myśl ze jesteś pro bo masz 2 fragi. Btw, ssa z waszej elo akcji jak wam 28 kina spierdolił nie widzę : \ A pizda to se mów do starej Taka mała zabawa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Szczecin<<Police>>
Imię: Gana Graton
Profesja: Knight
Gildia: Szukam Właśnie :P
Poziom: 56
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9775 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: wygodny fotel
Imię: Tehaes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Welcome to my world bitch
Poziom: 84
Skille: 79/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
jedyne co zostało, to chuja warty plagiat to unieś ręce wariat, niech krzyczy cała sala od nas dla xerobojów czułe - wy*******aj " ahhh pieknie ![]()
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko! ![]() pytanie sprawdzajace tuz po hacku: 21:14 Mikano Kabie [115]: moje rl imie? 21:14 Tehaes [87]: HAHA nei mam kurwa pojecia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9776 |
Zbanowany
|
![]() Av sraczka
To zacznij odliczać 998 left... ![]() Pzdro Thar~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Szczecin<<Police>>
Imię: Gana Graton
Profesja: Knight
Gildia: Szukam Właśnie :P
Poziom: 56
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() ![]() 1)7 MLVL ![]() 2)Loot ![]() Ostatnio edytowany przez Gana - 04-05-2008 o 04:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to skad w ciagu 1 minuty wzielo sie was tam 3 czy 4? mowiles ze sam byles. A i do tej zabawy co ci dala jak nikt nie padl? ;f A kina zjebal bo zrobilem blad podszedlem za blisko guarda i sie przezucil ale jak to mowia bywa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() "howaj to" ahahahaha
zabijcie mnie plx moge sie umowic na konkretna godzine gdzie tylko chcecie hahaha
![]() |
#9780 |
Zbanowany
|
![]() @Sraka
On by padł, jakbyś mial jakiekolwiek pojęcie o trapowaniu. |
![]() |
![]() |