![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tego uzywam zeby wykrzyknac zdanie w stylu " in the name of light, i command you <target name> to RISE UP ONCE AGAIN" czy jakos tak. A podczas wymawiania tych slow to postac castuje ressurection.
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @2up
pytam sie bo bawię sie w pvp na fun privie xD zrobiłem se 80lv maga frosta (serv. zrobiony do nauki pvp i zabawy ) jak tworzysz postać masz 80lv (to nie błąd) wiec chce sie nauczyć pvp przy tym...
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() EU: Talnivarr
(Nie, nie mój, ale gratki dla małego łysego gnoma Raffee'go) ![]()
#965 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mega fartuch O_o
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() chciales powiedziec nolifer
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Dlaczego?
Najzwyklejszy dkp bid był w tym przypadku.
#969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() omg look that
http://www.worldofraids.com/2008/ptr...ellarmors1.jpg nowe ubranka z sunwell planetary
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#971 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jo, tak sobie pomyślałem, że popykałbym sobie w wowa, ale jedyne co wiem o tej grze to jej nazwa
![]() Byłbym wdzięczny jakby ktoś znający się na niej i grający przynajmniej z pół roku napisał mi na pw dane kontaktowe (tj. gg, bo nie lubię prowadzić dialogów na forum : p) abym mógł się go zapytać o parę spraw i takie tam. |
![]() |
![]() |
#973 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ostatnio mało gram, bo zalatany w pracy jestem. Ale raczej popołudnie lub z rana (ok. 12)
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() A ja wlasnie zaczalem sobie grac i szukam jakis znajomych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja gram na Auchindounie (PvP). Ciężko tu znaleźć grupę na instancje aż do OL także nie polecam początkującym
![]()
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ryba pisz na 8009267 z checia ci pomoge sie odnalesc w moim swiecie (hehe).
Pozdro
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#977 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
Aha Eerion zrobiłem sobie nową postać, BE Paladyna, bo tamtą spaprałem kilka rzeczy, więc jak byś mi robił te paciorki to jakieś najlepiej dla HolyPaladina. Ostatnio edytowany przez Bluray - 16-02-2008 o 19:42. |
|
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() W ogóle, to o wiele łatwiej jest levelować paladyna jako retri do 70tki, bo tak to można wszystkie insty leczyć a questowanie solo to dupa.
A jeśli chcesz opinię experta, którym jestem, to powiem Ci, że pal najciekawszy jest głównie w pvp. Pve to tylko sposób na gear i trochę zabawy, która się szybko nudzi ;P. Dlaczego? Bo w pve praktycznie się stoi i spamuje dosłownie 1 guzik zmieniając bary graczy na ekranie, w pvp plate armor jest niezastąpiony ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee chłopaki nie bójcie nic ja już wróciłem
![]()