![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
|
![]() a myslalem ze jestes.... pocisnalem na ciebie bo ty bez podstaw powiedziales na mnie "noob" mozesz wytlumaczyc dlaczego?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tfoje słowa xD dlatego.
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co w tym takiego dziwnego? zabic paru typa z wilyfobii? niektorzy boja sie walic w tych koleszkow... ale jest troche pl i nei tylko co sie odwaza na takie kroki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Świat: Saphira
|
![]() czlowieku skoncz pierd olic bo to kurwa RZEL PEEL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
|
![]() twoja lamerska pisownia jest tragiczna , stary mam taka pompe z Ciebie ze to nieporozumienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zbanowany
|
![]() okok zamkne sie jak wreszcie zabijesz jakiegos znaczacego szweda/wilyfoba ; ]]]]]]
idz dalej rwac rzepe |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() @up
indeed @omnadren polend? bawisz sie w rasiste?????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() reka do gory kto teskni za czasami kiedy flejm na tym forum uskutecznial bartaz/olor etc, a nie malutkie polaczki w stylu flowerq upadacza albo abdruzyny uber pekejow z vortexami
parafrazujac stare zlodziejskie przyslowie wypowiem sie w taki oto sposob: "kto sie plebem urodzil ten skilorem nie zdechnie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszam na nowa strona na temat saphiry http://sanoksaphira.dbv.pl/news.php Prosze piscie tam all tematy wklejajcie zdjecia z advancow i pk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Chakalak
Czy mozecie sie raz na zawsze odjebac od Ab'Team? Tak naprawde kazdy z was gowno wie co to w ogole jest... wiec prosze nie wypowjadajcie sie w swoich postach uzywajac tej nazwy. Ab'Team to grupa kolegow, nie wszyscy pkuja, wiec nie mow o tym "banda pekerow z vortexami itp. Dla mnie ludzi, ktorzy krytykuja tych, co potrafili wbic tu lvl a teraz bija sie z np.w-fobia sa zerem, pizdami itp. Bo huj wam do tego czy ja z kolegami pkuje czy nie? Po co komentowac i pieprzyc smuty, ze Saphira nie jest do uratowania itd. A jeszcze do tych, ktorzy maja cos do nas bo pkujemy... NOOBY TO JEST SWIAT PE FAU PE ! jak sie nie podoba jazda na harmonie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Omnadren Opierdol patriotyczne texty na allegro.
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sebariviel
oszzz kurwa ale to bylo smieszne, az mi kisiel po nogawce polecial ![]() widzialem twoja fotke na rl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
|
![]() A twoj był szklarzem?;
![]() |
#975 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Don't stop musiccc ... YeeaaH
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh i powracaja stare czasy.... jak to seba lizal dupeczke chlopaka na forum... teraz tez troche zbrązowiał mu jezyk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2008
|
![]() Mam propozycje, zamiast sie tak flamowac to skupcie sie nad tematem "ratujmy saphire" a nie flamujecie sie nonstop , trzeba zrobic jakas guild zebrac ludzi i sie rozprawic ze swe a kto sie ich boi to niech idzie grac na inny server...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
|
![]() shooter ja mysle tak samo zeby zebrac wszystkich ludzi co chca pekowac swe zrobic gildie i sie pobawic troche , ale co ty zaraz znajda sie ludzie co beda mowl itexty typu "idz ratuj se saphire sam , i tak juz nic sie nie da zrobic" itp takei gadanie to se w dupsko wsadzcie jak mozecie! da rade chociaz zabic paru hlvlow od swe... ale po co lepiej lizac im pupy i w dp siedziec;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Zbanowany
|
![]() omnadren jestes bardziej pokur wiony niz myslalem
bijOM cie irl ? |
![]() |