![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
|
![]() HłE HłE HłE ( niechce bana) dostal bana
![]() Zrobi mi ktoś oufit assansina albo pirata plis ![]() ![]()
|
![]() |
#962 |
Guest
|
![]() Mozecie mi zrobic cos w stylu ssj2 z dragon ball Z gohan
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nemo12 - 08-09-2006 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() Sezu plz zrób mi outfit feniksa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja proszę o outfit tego gościa ktry ma ubranie orca leadera. Kolor cały czarny a włosy jasne. I prosze o outfit pirata(korsarza).
EDIT@: Oczywiście ze wszystkich stron i chodzenia;]. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 09-09-2006 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
ps don't by noop plax |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest tak: Te konie nie są moje i nie piszę tego dla tego bo je krytykujesz bo to prawda. Wziąłem modele z RPG Makera. Tak, grafika nie jest zbyt tibijska lecz jeżeli widziałeś prace zdolniachów na tym forum, możesz oczekiwać konia. Chyba że chcesz nadal jeźdźić na koniku z głową draga i mieć radochę że nie ma od czego zaczerpnąć końskiej rozpikselowanej głowy.
Edit: Jeszcze jedno: Tak to mi przypomina tibijskie konie bo akurat w tibii nie ma koni więc mogą wyglądać tak.
Co moge tu wsadzic co będzie mniejsze niż 20kb? Najwyżej Kropkę... -.- hyhyhy ![]() ![]() ![]() Turtle ma nowego użytkownika. Tamten sie załamał i oddał wszystko mi, więc nie wińcie mnie za jego błędy(tak na przyszłość). Ostatnio edytowany przez Turtle Sikornik - 09-09-2006 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
WOle konie z ryjem draga niż ten śmieć to to nawet nie jest tibijska grafika i takie coś to sobie każdy może w paincie zrobić Aby grafika nadawała się do tibi musi być pod tymkonetm " \ " @down to sobie to wklej na tło tibii i zobacz jak to będzie wyglądać człowieku dałeś jakiegoś śmiecia i spamujesz broniąc sie chodź wiesz że nie masz racji
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 09-09-2006 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ja mówię że to jest idealny materiał na konia? A gdybym nic nie wiedział o programach komputerowych i to czytał, to bym pomyślał że nie ma adobe, GIMP'A i jeszcze w piżdu programów. Spoko, ja ci nie bronie jeźdźić na dragoryju (nie chcę obraćać autora tej pracy, lecz tak jakoś tym się charakteryzuje praca). Tylko o to chodzi, że masz materiał na konia a nie o to że od razu ci podstawie konika z każdego profilu podkręconego na bok z innego programu i jeszcze bieguny dorobie żebyć miał sie jak chuśtać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Także wole smoki z ryjem draga niż to coś co ty tutaj dałeś -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() Teń koń jest jak z japońskich (kiepskich) kreskówek Wole z tibijskim ryjem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
|
![]() Sorcerer dla Facc z koroną na głowie i berłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale dziecko. Czepiacz się jak pijawki w mgs'ie(Chyba zaraz wezme cygaro)! Nie mówię "Masz qutwa grac na koniu z gpr makera bo jak nei to protectud by bebel i knebel i kumkwat i salak i opełzak i myslnik i kto wie co jeszcze bo ja jestem taki kolo z bolo i mam w czambo od cipfrieda za obwalone w kale frytki!!!!!! La la lla la be carefull it's tom!" Mówię że jak ktoś chce konia, może powiększyć i mieć. Nie mówiłem że to duper kolo koko czambo grafa tibijska że ma rysy po wojnie jak w realu i jak sie poci i jak dasz zooma to widzisz krople potu i że ci automatycznie robi fake jak mu sie podoba. Nie! Napisałem tutaj że ten koń ma gps i kto wie co jeszcze. Napisałem że jak ktoś chce to może mieć. A teraz odczep sie bo jeszcze możesz zacząć płakać. Nie mówię ci że zaraz ci nakopie i że makumbaska i ble ble i szakalaka i tyłek, bo ty tak byś napisał, a ja nie jestem na tyle opuźniony w rozwoju żeby tak sie zachowywać. Co do ciebie to mam wątpliwosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Edit: tyy... ja też chce konia z GPS Ps. zrobi mi ktoś pantere ?? prosze ;] Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 09-09-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
"oh przepraszam, pobrudzilem panu sweterek." ^^ 2xup Wez stary sie uspokoj chyba jednak msz depresje. Wez cos i sie uspokoj.
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Tam ->
Świat: Harmonia
|
![]() Prosze o kilka ludzi z X-mana miedzy innymi: Wolverina Scotta Storm ta co wladala telepatia i ten co wladal lodem
![]() |
#978 |
Guest
|
![]() Ja bym prosil o zrobienie Takiego Niezwyczajnego ognistego luku oraz struj lucznika (przerobiony oczywiscie hmm takie cos po upadet sa addony wiec addon Peleryna z tego goscia Pacc legi tego goscia z rozczochrana fryzóra tłów ten
![]() Głowa - Czarna Tłów - Niebieski (taki jasniejszy niebieski) Legi - Białe Buty - Czarne CZekam na zamówienie! :d |
![]() |
![]() |
#979 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
PS BŁAGAM ZRÓBCIE MI TĄ KERRIGAN!!!
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Raven Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: narazie nie mam
Świat: Azura
Poziom: 16
![]() |
![]() czy ktoś moze mi dać outfit facc ten nowy knighta lucznika i ten pierwszy??moga byc pomalowane albo i nie zalerzy czy sie komus chce.Z góry wielkie THX!