![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Mam 16 Knighta 3 ML, skille 70/70 eq: crimson sword, p.set, dark helmet, buty, dwarvka. Mam do dyspozycji 12k. I tu pytanie czy kupić knight legs - 10k, meduske - 7-8k, k arm - 5k, crown arm - 11-12k. Co wybrać z tych rzeczy które tu podałem? A może uzbierać trochę kasy i za 40k kupić Demonke? (żart)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
Drag Shield + K Armor |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Kielce Jaworznia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rieb Zuana
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Co mam kupic za 10k (z deserta) jakis miecz, shield, helmet, czy cos innego
Moje eq takie jest knight armor drak helmet plate legs guardian shield i jakis mieczod 20 level
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Mam pytanie, co mam zrobic
mam 4k za niedługo może 5k zobaczę czy wybiorę się na lootbagi na mino piramid xD i prosze was o pomoc: -Kupic sobie lepszy sprzęt (Beholder shield, plate legsy, plate armor) -Zaoszczędzic na promocje Dodam do tego że jestem druidem i mam 16 lvl (żal z tą kasą ![]() Ewentualnie moge dokupic np: plate legsy i zostawic reszte na promo ![]() Eq: Legion helmet, Dwarven shield, scale armor |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Menera
|
![]() słabiutko lepiej idź do kopalni dwarfow i znajdź se soldiera i kup p legi potem promocja i blue robe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() mam do dyspozycji ok.50k i teraz pytanie:
Co zrobić: -Bear Paws addon do druid outfit (40k) -Beggar Outfit (30k) z tym, że mam już prawie wszystkie items. Zrobił bym obydwa ale trzeba mieć kase na exp ;] W przypadku bear paws sprzedaje outfit i za kase kupuje addon ;/ Co doradzacie, bo niemoge się zdecydować ;p
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Lokibb of Honera
Gildia: Szukam!
Świat: Honera
Poziom: 15
Skille: 47/46
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Mam 10 lvl knighta plate legs, plate armor, ancient shield, Steel Helmet, Spike Sword i Broadsword. Mój stan konta to 1,5 K. Co kupić?
P.S Moje skille to 38/36 Moge iść na cyklopy? Ostatnio edytowany przez lokibb - 11-08-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Guest
|
![]() Mam 50 ek ze skille 74/73 w swordzie
Eq: -Golden Armor -Crusader Helmet -Crown Legs -Dragon Slayer -Bohy -Platinum Amulet Mam pytanie jaka bron kupic?? Czy kupic 2 reczna ![]() ![]() Posiadam ok.100k |
![]() |
![]() |
#970 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To zależy od tego na czym chcesz expic. Jeśli na np. Dragach to kupujesz broń dwuręczną, jeśli na potworkach walczących w zwarciu to kupujesz shielda (na takim lvlu polecam ci zainwestowac przynajmniej w demonke, najlepiej MMS'a.) |
|
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Pekin City
Imię: Ozix The Calmera
Gildia: Brak
Świat: Calmera
Poziom: 11
Skille: 55/43
Poziom mag.: 2
|
![]() mam 8 knighta
eq: k-set crusader helmet guardian shield serpent sword 30k w depo aha all mam z innej postaci kupic cos czy nie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Level trochę niski ("trochę") skille zapewne też polecam zainwestować w crown/medusa shield a reszte kasy przeznaczyć na lepszą broń jak wbijesz lvl ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Świat: Saphira
|
![]() Patay ma racje. narazie exp skiluj o ile jest taka potzreba z (skilowaniem). Potem gdzies na 15-20 kup jakas meduske ibronieod lvl. jak bedziesz miec takie eq + medusa + konkretny weapons mysle ze do 30 spokojnie wystarczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Pekin City
Imię: Ozix The Calmera
Gildia: Brak
Świat: Calmera
Poziom: 11
Skille: 55/43
Poziom mag.: 2
|
![]() dzieki na info ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam 12 lvl knight
Eq Soldier helmet arm:5 Plate armor arm:10 Plate legs arm:7 Leather boots arm:1 Dwarven shield def:26 Orish axe atk:23 def:12 Skille axe f:36 shielding: 35 Mam w depo troche ponad 1k Jakie eq dlamnie proponowalibyscie moze byc drozsze ale zeby niekosztowalo by 100k mam tez 4 lubki (bow) 100 kamykow(small stones) gram na serwerze Obsidia i moze po sprzedaniu tych zeczy bylo by mnie stac na jakies lepsze eq bo niewiem ile jest to warte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przede wszystkim zainwestuj w lepszą broń.
Następnie polecał bym rozejrzeć się za Medusa shieldem. Kamyki sprzedaj jakiemuś paladynowi. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No pare minut po tym poscie zabilo mnie 2 ziomkow i niemialem zbroi legsow itd i sprzedalem kamyki za noble armor potem kupilem p legs . ale jak moge miec lepsza bron jak sa okreslone poziomy to jest najlepsze potem sa od 20 w zwyz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: WLKP.
Imię: Liberty Angel
Gildia: Bushido Rangers
Świat: Kyra
Poziom: 28
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2007
|
![]() Level:33
Skills:76\76 mlvl:5 eq: *k-set *medusa shield *fur boots *bright sword *warrior helmet *platinium amulet Mam 100k Poradzcie co moglbym ewentualnie zmienic... Gram na swiecie FURORA Ostatnio edytowany przez Haoroshi - 18-08-2007 o 17:17. |
![]() |
![]() |