![]() |
#961 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: NWW city
Stan: Aktywny gracz
Imię: Boromir of Silvera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Silvera
Poziom: 45
Skille: 85/60
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() 01:22 You advanced in distance fighting.
Teraz gogogogogo 90 xD ![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Earl Istari mial 46 lev ale DED
![]() Spoko ziom to jest ![]() Reksio Silver jush nie gra seluje chara na alegro.... Boromir Gz ze skilla ktory to jush 82? |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Życzę wam happy easter
![]() ![]() Pozdro 4 all Ostatnio edytowany przez adrius - 15-04-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dopiero 81 ale jak wbije 40 lvelek to trenie do 85 xD
|
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to Gz, moze cie dogonie bo sie biore za skilowanie.(zaraz 74^^
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Wbilem dzisiaj 3 levelki i mam juz... 20.
Jakos to idzie, gdybym siedzial na postaci tyle ile przy kompie siedzialem mialbym teraz jakis 25, ale mi sie nie chcialo i tylko OTS, i pkowanie ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj maly advek
![]() Moze jutro 74 dist ^^ Pozdro |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam 56 dist. wlasnie wbilem
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM
Stan: Na emeryturze
|
![]() widze ze nic nowego ciekawego sie nie dzieje xD
#970 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#971 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
![]() |
![]() |
#972 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#973 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
o co ci chodzi? niby czemu mam sie wyzywac na innych? a to co napisales "ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x " to wogle jest napisane, a nie bede komentowac. Taki twardy to TY jestes na forum i w grze bo wiesz ze tu jestes mocny i ci nikt nic nie zrobi ( w tibi to mozesz na inny server se pojsc, nie podac nicku i tez bedziesz twardy) a w rl to pewnie jestes jakąś na maxa łajzą i odreagowujesz swe nie powodzenia z zycia codziennego tam, gdzie nikt nic ci nie zrobi, bo w rl bys dostal w twarzyczke i bys sie z bolu, gdzies w kącie sie zwijal z polamanymi zebami. Wiec sie zastanow jak cos bedziesz pisac, bo jak do tej pory nie mialem nic przeciwko tobie ale to sie zmienilo przez to ze chciales komus dokopac, wywyzszyc sie nad kims. Byc moze jestes starszy ode mnie ale tak sie nie zachowujesz. Mi to wuglada na 13 latka. Kiedys mialem taka sytuacje na kurniku.pl, wygralem z gostkiem w kanaste(taka gra w karty) i on mnie straszyl kuzynem, ktory niby byl adminem i ze jak nie zagram z nim rewu (rewanza) to dostane bana i zablokuje mi IP. No sory ale to jest smieszne. A i tek gostek mowil ze ma 21 lat. Jakos w to nie wierze ale to juz inna historia.
|
![]() |
![]() |
#974 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zaprzeczasz sam sobie...mowisz ze ja jestem twardy na forum a ty taki nie jestes? :> nie warto rozmawiac z gowniarzem ktory pewnie w rl dostal by oklep i przyszedl z matka albo ojcem ![]()
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
|
![]() byc moze tez jestem twardy na forum, ale ja w porownaniu do ciebie nie pokazuje tego, az tak. I sie nie wywyzszam (nie warto rozmawiac z gowniarzem)
a co do 2 czesci twego posta to samo z siebie pokazuje, ze to ty jestes zalosnm gowniarzem, co tylko zaczepki szuka. Idz lepiej na jakis klub sportowy a mianowicie pilkarski, o ile w twojej ,,miejscowosci wogle jest jakis klub sportowy" to bedzie z ciebie niezly pseudo kibic (Neo ci wytlumaczy, o ile wogle bedzie miec ochotę, z osoba o tak niskim stopniu inteligencji rozmawiac. A i ze zlodziejem, ktory nauczul go hackowac). To mozna pominac. POmimo tego sporu zycze ci (chociaz nie powinienem) wesolej koncowki swiat. Abys przezyl chodz raz jakas mila chwile z kims kto cie szanuje, bo na tym forum chyba takiej osoby nie znajdziesz. W przeciwienstwie do mnie.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 17-04-2006 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#976 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wlasnie ciekawe czy ty bys byl taki twardzie bo tylko w gebie jestes taki chyba ![]() Holu, zaraz na kogo wjedziesz? Od rodzicow sie odpierdol ja nie masz sie kogo czepiac to czep sie tramwaja... Cya noobie... Ostatnio edytowany przez Zemsta - 17-04-2006 o 09:58. |
|
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Holu
a tobie co dzieciątko kochane odbiło? co to ma być? nagle się rzucasz na nich za nic? nagle na nich naskakujesz? za co się nawet spytam, może raczysz mi odpowiedzieć, a nie tak jak po nich próbujesz jechać bez powodu, że aż ci muszą co chwila zwracać uwagę? może i nie śledziłam, co się tu ostatnio działo, ale przeczytałam dwie ostatnie strony - i zastanwiam się, co po licha się takiego stało, że Holu poczuł się tak urażony komentem Narkomana do Rekina, że się na niego rzucił jak szczeniak co to musi sobie ząbki stępić na czymś.. Holu! idź poszukaj sobie kapcia i się na nim wyżyj, jak to małe pieski robią, ale nie wszczynaj tutaj bzdurnych awantur nie wiadomo o co i nie prowokuj ludzi! no chyba, że bardzo zależało ci na tym, aby Taube coś napisała, gdyż dawno tego nie robiła.. tylko, że to się przeciw tobie obróciło @Zemsta i ty nie prowokuj go do dalszej reakcji proszę grzecznie mi tu! d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 17-04-2006 o 11:50. |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() W nocy wbilem 40 lv xD .Teraz train train train az do 85 dista xD
|
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Hehe... Chłop swoje, Pop swoje... Każdy niby chce pl w 1 gildii, a ludzie z moon odchodzą -.- Teraz sie Shiny wożą, że w bb są... To nie ma sensu, jeśli chcemy coś osiągnąć, musimy się 3mać razem, inaczej do końca będziemy się ukrywać w innych gildiach.
PS. Czy nie zauważyliście zachowania Fantoma? (Srry, ale ten temat będe drążyć przez wieki - jak ci nie pasuje, to po prostu to olej ![]()
#980 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze ze houl! przestal byc natarczywy od czasu kiedy napisalem mego ostatniego posta. I dobrze, przynjmniej jest spokojnie.
GRTZ Boromir za adv. a co do postu michaleq'a "Teraz sie Shiny wożą, że w bb są..." moze im zazdroscisz a moze nie. To ich sprawa co robia, prawda.? Ja jak tlko bede mogl to tez ide do BB. O ile bede mial taka mozliwosc. ![]()
![]() |