|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#961 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
Powiem ci ze aktualnie jestem z jedna najwiecej udzielajacych sie na ven i probojacych cos jeszcze zrobi ja nadal chce i bede walczyc,walcze do samego konca. Jak mamy ich bic skoro mamy dolek finansowy? a jest nas garstka a ich całe dzikie stado z duzymi zasobami fonansowymi(nie wiesz skad swe maja kase? wejdz na szwedzki e-bay). Jaka pomoc nikt nam nie pomaga ani sie nie kontaktuje z jakimikoleiwk dyrektywami. Jaki masz lvl ze chcesz teraz walczyc z nami ramie w ramie?? 50-60? jak tak to jestes free fragiem albo kolejnym spy. Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 21:07. |
|
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Mniejszy niż 60
![]() P.S. Chcecie podreperować kasę? Bijcie triady, oni są słabi, szybko się wypłacą ![]() Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede ci mowic jaka jest u nas sytuacja. Ale my wiemy jak wojowac znamy sie na tej sztuce i nie raz wojowalismy wiec musza byc jakies przyczyny i powody czemu jest tak a nie inaczej. Jakos na Drag lair nas bylo Full a ich byla polowa i mielismy 30 ludzi na glowie. Czy ty uwazasz ze nie znamy sie na wojowaniu? lol
Jak mamy bic tylko triade jak oni siedza w Pz bez polowy arc online? Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie tam uważam, albo się nie znacie, albo brak wam zaangażowania
![]() Was było full? Jak dla mnie to było was 6-7 osób, w tym brak bezoka + atakowaliście zamiast sorców to jakichś pallów, mam dalej wyliczać błędy? Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak chetnie sie posmieje z twoich glupot i bylo nas 10 online. a narazie zanalizuje te co teraz przedstawiles. Byl bezok online. Atakowalismy tych co wchodzili. Najpierw weszly pale i padli. Sorki ale nie potrafimy strzelac w ich sorcow ktorzy nie weszli do drag lair. nie mamy bota co pozwoli nam strzelac poza ekran i poza poziomy. Pozniej ich sorce weszly.... Firenze to nie sorc?
|
![]() |
![]() |
#966 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() omg..i dobrze ze wyrzucaja polakow z servera...polacy sa jak plaga wiec trzeba ja zniszczyc...a bezok akurat sial pa wiec dobrze mu tak ;]
Cytuj:
Ty jestes taki glupi sam z siebie, czy ci za to placa?? Triada by nei zaplacila pozniewaz Bezok i przyjaciele sa w trakcie wojny przedziej triada sie przyalczy i razem zniszcza polakow ;] Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 01-10-2006 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
|
![]() Firenze tak, mówię o tym co się działo później, czemu kashrius lał jakiegoś 117 palla zamiast sorka? Bezok może i był online, ale jakoś go tam nie widziałem. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale jeżeli na jednym sqm zgromadzi się wielu ludzi, to każdy sd wchodzi w każdego z nich, więc strzelając tam, mieli by niezłe kłopoty
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
|
![]() @Yapan - nie powiedzialbym, ze zjebali battle na d lair.. Po prostu zostali backstabbed (:* spies).. normalna akcja powinna wygladac tak ze wpadaja, zabijaja i leca sie schowac a tu nagle z glebi laira wybiega chea z kims tam no sry ale szans nie mieli :S. I tak gz 2 fragow w szczegolnosci na firenzie ktory wbiliscie gdy juz ze 20 osob z arc i triad bylo na dole, spokojnie powinni go wyuhac i znow widac jakie to sa pipy
![]()
#970 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy doliczylem sie chyba 10 osob ktore rozpisuja sie tu co trzeba robic, jak i w kogo.
wszystko fajnie, tylko moze trzeba bylo takie teksty tu wrzucac miesiac temu? moze nawet by sie komus przydaly ^^ teraz to 'musztarda po obiedzie' panowie. wojna jest niemalze przegrana, w tym skladzie chyba jedyna bronia MM sa sneaki... zreszta, co ja tu bede duzo pisal, MM wie co robi i, mam nadzieje, wie co robic... signed, maciek |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
|
![]() no pipy, pipy, tylko czemu nikt niechce walczyć przeciwko tym pipom?
|
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
|
![]() @harru- zgodze sie w 100%
@Yapan - Sir grodek czasem wbije tam wyslij list do venore kiedy co i jak mam byc a dam ci odp. @down- napisz a ja ci cos odpisze i zobaczysz ze sie dowiem. pozatym nie znam cie nie chce bys mial moje gg a co dalej z tym idzie moje IP ;p Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 22:00. |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej gdybyś napisał na gg, bo skąd będziesz miał pewność że to ja napisałem?
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arek 21:59:17
juz mnie *** strzela przez tcyh noobow na forum co guwno wiedza o tym co sie dzieje...niemoge tego czyatc ja peir*** -to wypowiedz anasa kiro na gg do... mnie xD On wie co i jak jest i sami widzicie nic dodac nic ujac. Dlateg prosilbym by osoby nie biorace udzialu w wojnie kontaktowwaly sie ze mna (venore depot list) albo kashem dzieki temu unikniemy zbednego spamu i niepotrzebnych 100000000 komentarzy na jeden i ten sam temat walkujacy w nieskonczonosc. Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Nareszcie. Widze ze yappan ma jakies pojecie
![]() Ja jestem za i jestem chetny na najebanie swe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#977 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Swoją droga czy byłby takim bohaterem na nieswoim charze? :> Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Oni wiedza ze olanie sprawy to zranienie kumpli. POLs =D troche mniej o tym wiedza. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jeszcze dodam tylko, że Freedom & Kazadum aka Okhrana z Titanii, nauczyli się od Unitów tyle, że mają naprawdę dobre PvP. Bolesne lekcje uczą najlepiej, jak widać, bo po 13/2/2006 (każdy Titan powinien pamietac ta date), gdzie Kazadum dostało tak ostro w dupe, Kazadum sie nie zniechecilo, a zaczelo dzialac i myslec logicznie, chociaz juz nawet byli blisko tego dnia zabic Garimo. Słabość Kazadum na Titanii leży IMO, w 3 rzeczach: a) Unit jest świetnie zorganizowaną gildią, żaden przeciwnik im nie straszny. b) Unit ma bardzo wysokie lvle, czego nie można powiedzieć o Kaz/Okhr. c) Kazadum nie ma hlv sorców oprócz Sumera, no i warto dodac ze Mastah Dadi to niestety druid... /Lovah
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Yapan już niemoge sie doczekąc by zobaczyć co ty zrobisz ze swoja ekipa buahahah....Jak nie chiałem sie tu udzielać tak już nie wytrzymałem...Wykazujesz poprostu totalny brak wiedzy o tym co sie dzieje...Ja wiem stary wyskoczysz na Triad zabijesz jednego fantastyczny jestes tylko Triad expi jak jest ich w h** online łącznie z Arc i nie sztuka jendego ubić sztuka jest uciec przed minimum banda 20 osób które Cie beda potem gonić -.-.Nie pisz mi o moltsie i innych to troche trwa biec z drag lair na moltse. myslisz ze oni nie maja tam noob charow podobnie jak w 1 sqm korytarzach?oni nie maja pz i taki chealino pobiegnie za 80 lvl sorcem od nas dogoni go i co? on go wyprzedzi zgadnij kto 1st bedzie bidz
Ostatnio edytowany przez Anas Kiro - 01-10-2006 o 22:53. |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co z d lair? Ustawiasz się na mostku między d lair a venore, i cię mogą co najwyżej mocno cmonknąć w pompkę. Myk tkwi w tym by nie zostawiać nikogo w tyłu. Jak mi dzisiaj jeden z unitów powiedział, lepiej by zginęli wszyscy niż ma zginąć jeden.
Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#980 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |