Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-10-2006, 21:05   #961
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
Berger, o czym ty pieprzysz, tą wojnę spokojnie możecie jeszcze wygrać. Rozumiem że pogodziłeś się że wasze postacie będą leżeć nieużywane i campić w pz a sweki robić lvle? No to gratulacje, jesteście zajebiści, lepiej odrzucać pomoc i siedziec w pz

Powiem ci ze aktualnie jestem z jedna najwiecej udzielajacych sie na ven i probojacych cos jeszcze zrobi ja nadal chce i bede walczyc,walcze do samego konca. Jak mamy ich bic skoro mamy dolek finansowy? a jest nas garstka a ich całe dzikie stado z duzymi zasobami fonansowymi(nie wiesz skad swe maja kase? wejdz na szwedzki e-bay). Jaka pomoc nikt nam nie pomaga ani sie nie kontaktuje z jakimikoleiwk dyrektywami. Jaki masz lvl ze chcesz teraz walczyc z nami ramie w ramie?? 50-60? jak tak to jestes free fragiem albo kolejnym spy.

Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 21:07.
berger jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-10-2006, 21:10   #962
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Mniejszy niż 60 Przejdźmy do konkretów, czy każdy ma blessy i pare bp sd i uh oraz mag walle?
P.S. Chcecie podreperować kasę? Bijcie triady, oni są słabi, szybko się wypłacą

Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 21:11.
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 21:14   #963
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Nie bede ci mowic jaka jest u nas sytuacja. Ale my wiemy jak wojowac znamy sie na tej sztuce i nie raz wojowalismy wiec musza byc jakies przyczyny i powody czemu jest tak a nie inaczej. Jakos na Drag lair nas bylo Full a ich byla polowa i mielismy 30 ludzi na glowie. Czy ty uwazasz ze nie znamy sie na wojowaniu? lol

Jak mamy bic tylko triade jak oni siedza w Pz bez polowy arc online?

Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 21:17.
berger jest offline  
stary 01-10-2006, 21:14   #964
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Dokładnie tam uważam, albo się nie znacie, albo brak wam zaangażowania

Was było full? Jak dla mnie to było was 6-7 osób, w tym brak bezoka + atakowaliście zamiast sorców to jakichś pallów, mam dalej wyliczać błędy?

Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 21:20.
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 21:31   #965
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Tak chetnie sie posmieje z twoich glupot i bylo nas 10 online. a narazie zanalizuje te co teraz przedstawiles. Byl bezok online. Atakowalismy tych co wchodzili. Najpierw weszly pale i padli. Sorki ale nie potrafimy strzelac w ich sorcow ktorzy nie weszli do drag lair. nie mamy bota co pozwoli nam strzelac poza ekran i poza poziomy. Pozniej ich sorce weszly.... Firenze to nie sorc?
berger jest offline  
stary 01-10-2006, 21:36   #966
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

omg..i dobrze ze wyrzucaja polakow z servera...polacy sa jak plaga wiec trzeba ja zniszczyc...a bezok akurat sial pa wiec dobrze mu tak ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
Mniejszy niż 60 Przejdźmy do konkretów, czy każdy ma blessy i pare bp sd i uh oraz mag walle?

Ty jestes taki glupi sam z siebie, czy ci za to placa??

Triada by nei zaplacila pozniewaz Bezok i przyjaciele sa w trakcie wojny przedziej triada sie przyalczy i razem zniszcza polakow ;]

Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 01-10-2006 o 21:39.
Elder Nagan jest offline  
stary 01-10-2006, 21:37   #967
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Firenze tak, mówię o tym co się działo później, czemu kashrius lał jakiegoś 117 palla zamiast sorka? Bezok może i był online, ale jakoś go tam nie widziałem. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale jeżeli na jednym sqm zgromadzi się wielu ludzi, to każdy sd wchodzi w każdego z nich, więc strzelając tam, mieli by niezłe kłopoty A tak wogóle, jak chcesz pogadać na poważnie i przeanalizować sytuację to pisz na 3171131, może coś uda nam się wspólnie wymyślić Ja wcale nie chcę się z tobą kłócić, chcę abyście wygrali.

Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 21:39.
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 21:39   #968
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Domyślny

@Yapan - nie powiedzialbym, ze zjebali battle na d lair.. Po prostu zostali backstabbed (:* spies).. normalna akcja powinna wygladac tak ze wpadaja, zabijaja i leca sie schowac a tu nagle z glebi laira wybiega chea z kims tam no sry ale szans nie mieli :S. I tak gz 2 fragow w szczegolnosci na firenzie ktory wbiliscie gdy juz ze 20 osob z arc i triad bylo na dole, spokojnie powinni go wyuhac i znow widac jakie to sa pipy

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!
Hellraider jest offline  
stary 01-10-2006, 21:41   #969
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005

Imię: m
Poziom: 12
Domyślny

ziomek nie wiesz co i jak bylo na d-lair to sie nie odzywaj plx

"Kto Nie potrafi podniesc sie po porazce nie jest w stanie uniesc ciezaru Zwyciestwa!"

Banditos jest offline  
stary 01-10-2006, 21:44   #970
maddie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Kato Vice

Imię: M&M
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fidelity
Domyślny

yyy doliczylem sie chyba 10 osob ktore rozpisuja sie tu co trzeba robic, jak i w kogo.
wszystko fajnie, tylko moze trzeba bylo takie teksty tu wrzucac miesiac temu? moze nawet by sie komus przydaly ^^
teraz to 'musztarda po obiedzie' panowie. wojna jest niemalze przegrana, w tym skladzie chyba jedyna bronia MM sa sneaki...

zreszta, co ja tu bede duzo pisal, MM wie co robi i, mam nadzieje, wie co robic...

signed,
maciek
maddie jest offline  
stary 01-10-2006, 21:47   #971
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

no pipy, pipy, tylko czemu nikt niechce walczyć przeciwko tym pipom?
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 21:50   #972
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@harru- zgodze sie w 100%

@Yapan - Sir grodek czasem wbije tam wyslij list do venore kiedy co i jak mam byc a dam ci odp.

@down- napisz a ja ci cos odpisze i zobaczysz ze sie dowiem. pozatym nie znam cie nie chce bys mial moje gg a co dalej z tym idzie moje IP ;p

Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 22:00.
berger jest offline  
stary 01-10-2006, 21:56   #973
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Lepiej gdybyś napisał na gg, bo skąd będziesz miał pewność że to ja napisałem?
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 22:08   #974
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Arek 21:59:17

juz mnie *** strzela przez tcyh noobow na forum co guwno wiedza o tym co sie dzieje...niemoge tego czyatc ja peir***

-to wypowiedz anasa kiro na gg do... mnie xD

On wie co i jak jest i sami widzicie nic dodac nic ujac. Dlateg prosilbym by osoby nie biorace udzialu w wojnie kontaktowwaly sie ze mna (venore depot list) albo kashem dzieki temu unikniemy zbednego spamu i niepotrzebnych 100000000 komentarzy na jeden i ten sam temat walkujacy w nieskonczonosc.

Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 22:13.
berger jest offline  
stary 01-10-2006, 22:09   #975
Mocny Smok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
Domyślny

Nareszcie. Widze ze yappan ma jakies pojecie

Ja jestem za i jestem chetny na najebanie swe czyli macie juz 7 osobe chetna :0 nie mam pacc ale chealino expi na d-lair w veno wiec z nim nie bedzie problemu Jak cos to piszcie tutaj na forum albo na Vrell , Smoka
Mocny Smok jest offline  
stary 01-10-2006, 22:17   #976
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Arek 21:59:17

juz mnie *** strzela przez tcyh noobow na forum co guwno wiedza o tym co sie dzieje...niemoge tego czyatc ja peir***

-to wypowiedz anasa kiro na gg do... mnie xD

On wie co i jak jest i sami widzicie nic dodac nic ujac. Dlateg prosilbym by osoby nie biorace udzialu w wojnie kontaktowwaly sie ze mna (venore depot list) albo kashem dzieki temu unikniemy zbednego spamu i niepotrzebnych 100000000 komentarzy na jeden i ten sam temat walkujacy w nieskonczonosc.
Nie trzeba być geniuszem, żeby za przeproszeniem zauważyć że gÓwno robicie
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 22:48   #977
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jinikao
Name: Genkotsu
Sep 21 2006, 02:47:30 CEST Killed at Level 84 by Latuz
Sep 15 2006, 13:48:04 CEST Killed at Level 84 by Joel Backman
and by Boa The Stryporm
Sep 02 2006, 14:41:19 CEST Killed at Level 85 by Vazz
Arcanium i Triad to nie Unit. Poza tym przynajmniej na tym fragu co widziałem Genkotsu padł jak bohater ocalając kumpli, był bez szans.

Swoją droga czy byłby takim bohaterem na nieswoim charze? :>

Cytuj:
Na moje to ta wojna już jest przegrana. Taka prawda. Polacy ci którzy walcza wykazuja całkowity brak zorganizowania i teraz sie wykrecja ze mieli szpiega. Dobra mieli ale juz nie maja wiec o co im teraz chodzi Bóg jeden wie.
Polacy nigdy nie beda rzadzic na Iridi z prostego wzgledu. Jak dojda do wladzy to rzuca sie sobie jak psy do gardeł o to kto ma rzadzic i kto am byc najwazniejszy. Pozatym PA w wykonaniu polaków jest gorsze niz szedów lub brazylijczyków z prostego wzgledu. Polacy to niespelnieni w realnym zyciu ludzie ktorzy odreagowuja w tej grze. Zaznaczam ze nie do wszystkich jest to adresowane bo czesc polakow nie stosuje PA po wygranej wojnie ale ci co to robia naprawde maja jakies problemy ze soba i daja upust swoim emocjom w grze. Tyle. Hail Arcanium&Triad Pozdro
Nie wszyscy tak robią, znam przynajmniej 2-3 osoby, które nie walczą dla władzy a dla kraju/kumpli/ideałów :>

Cytuj:
Postac ktora ma 800hp+ i ja moglbym sie takiej pozycji podjac

nick w grze - Zimn Torque
Imo, nie byłby to zły wybór, bo Ty masz cos swe do pokazania, nie jestes asslickerem który był w Arc albo cos, po prostu w pewnym momencie rzuciles gildie Swe, zeby ratowac Six Sens, skonczylo sie jak sie skonczylo ale przykladem jestes godnym do nasladowania.

Cytuj:
Nie powiedział bym, że Arcanium to słaby przeciwnik...
Nie zgadzasz sie?? To zaglębij sie w hitorii tego servera.
Arc~ wygrywalo dzieki determinacji, lojalnosci wobec siebie i szpiegach we wrogiej gildii. Nigdy dzieki organizacji czy boskim pvp. Inna sprawa z Triad ale oni nawet lvli nie maja, poza tym czasy sie zmienily.

Cytuj:
najwiekszym naszym minusem jest to ze kilku znas padlo i sie podlamalo a na pocizatku wojny miowilem ze ten kto niechce walczyc i jak padnie kilka razy to sie zlamaie to niech niewalczy no ale niedotarlo , szwedzi tez kilka razy padli ale dla nich to nadal gra i im to nieprzeszkadza ze padli no z tymi sorcami to dobry pomysl sami chcielismy to zrobic ale mowic a robic to 2 rozne rzeczy xd
I na tym polega legenda Arcanium, że oni padali, ale ciagle expili i zawsze predzej nudzily sie wrogom sneaki niz Arc~ expienie.

Oni wiedza ze olanie sprawy to zranienie kumpli. POLs =D troche mniej o tym wiedza.

Cytuj:
W dodatku te wojne moglismy wygrac ale spy zadecydowaly o naszej porazce. Sukcesem Arc w dotychczasowych wojnach jest to ze maja spy. Oto cala prawda i tylko prawda
Ta wojne dalej mozna wygrac. Jak dojdzie ekipa z Titanii to juz w ogole powinna byc rewolucja.

Cytuj:
Pierwsza głupia wypowiedz, ktora padla z Twoich ust [klawiatury iks de]. Jak myslisz ze Triady się wypłacą to Ty chyba nie znasz Triad =P Daj mi przykład 1 osoby, która sie kiedys z Triad wyplacila?

Cytuj:
Firenze to nie sorc?
Druid tak na dobrą sprawę.

Cytuj:
teraz to 'musztarda po obiedzie' panowie. wojna jest niemalze przegrana, w tym skladzie chyba jedyna bronia MM sa sneaki...
Moja teoria nt. sneaków jest taka - sneakami wojny wygrać się nie da, albo wygrać nią jest bardzo ciężko, ale da się osłabić wroga/zmniejszyć jego ambicje do expa/osłabić jego budżet, zwiększyć swój/blokować im możliwość zdobywania lvli/oslabic morale, wiec da sie nimi zwiekszyc swoje szanse przed regularnymi bitwami.

Jeszcze dodam tylko, że Freedom & Kazadum aka Okhrana z Titanii, nauczyli się od Unitów tyle, że mają naprawdę dobre PvP. Bolesne lekcje uczą najlepiej, jak widać, bo po 13/2/2006 (każdy Titan powinien pamietac ta date), gdzie Kazadum dostało tak ostro w dupe, Kazadum sie nie zniechecilo, a zaczelo dzialac i myslec logicznie, chociaz juz nawet byli blisko tego dnia zabic Garimo.

Słabość Kazadum na Titanii leży IMO, w 3 rzeczach:
a) Unit jest świetnie zorganizowaną gildią, żaden przeciwnik im nie straszny.
b) Unit ma bardzo wysokie lvle, czego nie można powiedzieć o Kaz/Okhr.
c) Kazadum nie ma hlv sorców oprócz Sumera, no i warto dodac ze Mastah Dadi to niestety druid...

/Lovah
stary 01-10-2006, 22:52   #978
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

Yapan już niemoge sie doczekąc by zobaczyć co ty zrobisz ze swoja ekipa buahahah....Jak nie chiałem sie tu udzielać tak już nie wytrzymałem...Wykazujesz poprostu totalny brak wiedzy o tym co sie dzieje...Ja wiem stary wyskoczysz na Triad zabijesz jednego fantastyczny jestes tylko Triad expi jak jest ich w h** online łącznie z Arc i nie sztuka jendego ubić sztuka jest uciec przed minimum banda 20 osób które Cie beda potem gonić -.-.Nie pisz mi o moltsie i innych to troche trwa biec z drag lair na moltse. myslisz ze oni nie maja tam noob charow podobnie jak w 1 sqm korytarzach?oni nie maja pz i taki chealino pobiegnie za 80 lvl sorcem od nas dogoni go i co? on go wyprzedzi zgadnij kto 1st bedzie bidz

Ostatnio edytowany przez Anas Kiro - 01-10-2006 o 22:53.
Anas Kiro jest offline  
stary 01-10-2006, 22:53   #979
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Co z d lair? Ustawiasz się na mostku między d lair a venore, i cię mogą co najwyżej mocno cmonknąć w pompkę. Myk tkwi w tym by nie zostawiać nikogo w tyłu. Jak mi dzisiaj jeden z unitów powiedział, lepiej by zginęli wszyscy niż ma zginąć jeden.

Ostatnio edytowany przez Yapan - 01-10-2006 o 22:55.
Yapan jest offline  
stary 01-10-2006, 23:00   #980
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro Pokaż post
Yapan już niemoge sie doczekąc by zobaczyć co ty zrobisz ze swoja ekipa buahahah....Jak nie chiałem sie tu udzielać tak już nie wytrzymałem...Wykazujesz poprostu totalny brak wiedzy o tym co sie dzieje...Ja wiem stary wyskoczysz na Triad zabijesz jednego fantastyczny jestes tylko Triad expi jak jest ich w h** online łącznie z Arc i nie sztuka jendego ubić sztuka jest uciec przed minimum banda 20 osób które Cie beda potem gonić -.-.Nie pisz mi o moltsie i innych to troche trwa biec z drag lair na moltse. myslisz ze oni nie maja tam noob charow podobnie jak w 1 sqm korytarzach?oni nie maja pz i taki chealino pobiegnie za 80 lvl sorcem od nas dogoni go i co? on go wyprzedzi zgadnij kto 1st bedzie bidz
WOOOOOOOORD MATEEE <333!

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania