![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() @Up:
To ja poprosze - łucznik z ekipy "Lodowa Prawda" Nick: Lordos Out: ![]() Ostatnio edytowany przez Lordos - 27-02-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 27-02-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() @2xup
Hehee.. do mnie też to było? ![]()
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @mati8dwa
Przemyslalem sprawe, i wycofuje poprzednie 2 postacie dam nowa!: Imie: Luca Pone Wiek: 32lata Historia: Z pochodzenia Kubanczyk. W wieku 19 lat postanowil opuscic kube i wyjechac do Londynu. Postanowil ze zbije fortune jako gangster, jak postanowil tak tez zrobil. Dzis ma juz 32 lata ponad 5mln euro, dom i bmw Auto: ![]() Out: ![]() @down Nieskreslaj go! Outa mu pozwolilem, a niech samochod tez ma! Nie rozumiem co z tym outem zlego. Tyl samochodu troszke dziwny. sprobuje samm zrobic. Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 28-02-2007 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Lordos
Z powodu iż okazuje się, że twój outfit i auto to plagiat wykreślam Cię z listy. Jak chcesz wystąpić to zgoda autora lub własny. @Aress Ok, tylko w tym outficie z samego dołu jak się patrzy w dół dziwnie wygląda, zrób coś z tym jak możesz. A cha i auto po drobnych przeróbkach i dorobionej tylnej części: ![]() Nie pozwalam używać, ani ja i prawdopodobnie Aress się nie zgadzamy. PS Przyznaje tył mi coś nie wyszedł. @EDIT Dobra nie skreślam go. W oucie jest tak dziwnie, że tak dziwnie trzyma broń: ![]() @Lordos Auto może być ;p. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 28-02-2007 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PO 1 OUT TO NIE PLAGIAN
PO 2 TO DAM INNY SAMOCHÓD JAK CHCCESZ ARESS SAM NIEWIE CO PISZE, PIERW PSIZE ZEBYM ZROBIŁ TEMAT O JEGO SAMOCHODACH A POTEM ŻE KUR** PLAGUJE JEGO SAMOCHODY. TEN OUTLIFT MI DAŁ BO BŁAGAŁEM GO I CHCIAŁEM WYSTĄPIĆ W FEJKU MASZ TU SAMOCHÓD I ON NIEJEST PLAGIANTEM! BO JEST MÓJ! I JAK CHCESZ TO GO POKOLORUJ NA JAKI CHCESZ KOLOR ŻEBY NIEBYŁO ŻE UKRADŁEM CZERWONY KOLOR;/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Więc ja chce jak mniejszość ludzi chce zrobić fejka z wieku XX.
PODANIE: Imię Nazwisko: Ksywa: Wiek: Historia: Outlift: Auto: A TRZA WAM WPISAĆ NP. TAK: Imię Nazwisko: np. Mirosław Kiełbasa (lol) Ksywa: np. Sezu,Glaves,Aress Wiek: np. 21 Historia: historia waszej postaci ![]() Outlift: CHODZI O SPÓŁCZESNY A NIE JAKIŚ GOŚĆ Z MIECZYKIEM LUB Z LUKIEM ![]() Auto: Niemusowo ale chociarz nazwe. np. Lamburinhi Diablo GT THX ![]() PRZYJĘCI: ~Lordos- (out taki fajny niebieski xD, auto własnej roboty). Ksywa: Lordos ~ARESS15- (pikny out, fajne auto własnej roboty). Ksywa: Aress ~DracoR- (out może być) Ksywa: DracoR ~ ~ ~ ~ ~ ~ Ostatnio edytowany przez Lordos - 28-02-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Lordos
Podanie: Imię Nazwisko: DracoR (Jeśli potrzebne nazwisko to Riddle) Ksywa: DracoR Wiek: Nie za stary, nie za młóody ^^ 25 lat ![]() Historia: Rodzice zmarli mu w wieku 3 lat. Potem trafił do miejscowego sierocinca. Tam wiele czasu spędzał nad książkami. Uczył się wielu rzeczy na temat chemii, broni i maszyn wojskowych. Po osiągnięciu 18 lat i wydostaniu się z katurgii sierocińca trafił do zakładu mechanicznego gdzie ćwiczył przerabianie samochodów. Po 3 latach pracy komornik wyrzucił go z mieszkania. Nie miał gdzie się podziać... Spotkał Lordos'a... Razem z nim przeżył wiele przygód... Outlift: Da lem ci już ![]() Auto: BMW, Zielone. Spojler z tyłu ^^ (urozmaicenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Ja nadal przypominam o rekrutacji do mojego fake.
Nazwy na razie nie ma. Czas: 2010 r. Miejsce: Londyn Temat: Auta, gangi, uliczne wyścigi. Warunki rekrutacji: nie głupia nazwa postaci np. makropalek ;/. Co ma być w podaniu: Imię i nazwisko postaci: Ksywa: Wiek (18-35): Historia: Auto (Jeśli potrafisz to możesz sam zrobić): Outfit (tylko normalne, a nie mi dacie Wizarda, jak coś to sam zrobię): @Lordos Auto już pokolorowałem, ale zobaczysz je dopiero, tak jak reszta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
Sp0k0 ![]() ![]() ---------------- Więc ja chce jak mniejszość ludzi chce zrobić fejka z wieku XX. PODANIE: Imię Nazwisko: Ksywa: Wiek: Narodowość: Historia: Outlift: Auto: A TRZA WAM WPISAĆ NP. TAK: Imię Nazwisko: np. Mirosław Kiełbasa (lol) Ksywa: np. Sezu,Glaves,Aress Wiek: np. 21 Narodowość: UKRAINA [UA] Historia: historia waszej postaci ![]() Outlift: CHODZI O SPÓŁCZESNY A NIE JAKIŚ GOŚĆ Z MIECZYKIEM LUB Z LUKIEM ![]() Auto: Niemusowo ale chociarz nazwe. np. Lamburinhi Diablo GT THX ![]() PRZYJĘCI: ~Lordos- (out taki fajny niebieski xD, auto własnej roboty). Ksywa: Lordos ~ARESS15- (pikny out, fajne auto własnej roboty). Ksywa: Aress ~DracoR- (out może być) Ksywa: DracoR ~ dalione- Ksywa: Cień ~ ~ ~ ~ ~ Ostatnio edytowany przez Lordos - 01-03-2007 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez chce byc w tym fejku
Imie i nazwisko: Carl Jensen Ksywa:CJ(czyt sidżej) wiek:24 lat Historia: Urodzil sie w pewnej wsi zwanej jako Oklahoma City. W wieku 5 lat zmarli jego rodzice zabili ich gangsterzy z którymi mieli porachunki. W wieku 10 lat jego starszego brata złapały psy i wsadzili do wiezienia za karadzierze i przewoz kokainy. Kilka lat pozniej CJ stal sie zwyklym brudasem okradal ludzi raz napadal na bank i tak stal sie złym czlowiekiem nie jest doskonale ale nie chce mi sie wymyslac.
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 01-03-2007 o 08:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() Fake Lordosa.
Imie i nazwisko: Gary Gonsen Ksywa: Licen Wiek: 25 lat Historia:Urodził się w Angli, lecz odrazu po urodzinach przeprowadził się z tatą do Francji (Jego matka była angielką, lecz ojciec francuzem), mieszkali w domu w Tulonie. Gary w wieku 5 lat nauczył się pływać, plaża była o krok od jego domu. Majac 10 lat stratowal w różnych zawodach i wygrywał. Kiedy miało miejsc napad na bank, jego ojciec jako klient zginął. Gary nie miał juz nikogo(matka zmarła przy porodzie). Zaczął kraść. Był w więznieniu 3 lata za kradzież z pobiciem.. Teraz wyszedł... Auto: BMW Outfit: ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 01-03-2007 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Imie i nazwisko: Czarny Joe
![]() ksywa: Cień wiek: 21 lat Historia:Urodził sie w Nowym Jorku. Został porzucony przez matke w wieku 15 lat. Zaczął spotykać sie z gangami ulicznymi. Bił sie z innymi gangami o tereny , dużo pił i palił. W wieku 19 lat wyrzucono go z gangu bo miał problemy z piciem. Od wtedy uświadomił sobie że nie będzie pił i palił chociaż to dla niego było trudne. W wieku 20 lat zwano go Cień , chodził w nocy i okradał ludzi a ludzie nawet go nie widzieli stąd ta ksywa. Auto:Czarne BMV jeśli byś mógł to zrobisz bo ja próbowałem i mi nie wychodzi ![]() Outlift ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ALE NAPISZCIE DO KGOO FEJKU REKRUTUJECIE SIE! DO MOJEGO CZY DO mati8dwa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Lordos ja do ciebie oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
A niemasz jakiegos outa? przydałby sie ![]() Samochód to sam zrobie ci ;] ---------------- Więc ja chce jak mniejszość ludzi chce zrobić fejka z wieku XX. PODANIE: Imię Nazwisko: Ksywa: Wiek: Narodowość: Historia: Outlift: Auto: A TRZA WAM WPISAĆ NP. TAK: Imię Nazwisko: np. Mirosław Kiełbasa (lol) Ksywa: np. Sezu,Glaves,Aress Wiek: np. 21 Narodowość: UKRAINA [UA] Historia: historia waszej postaci ![]() Outlift: CHODZI O SPÓŁCZESNY A NIE JAKIŚ GOŚĆ Z MIECZYKIEM LUB Z LUKIEM ![]() Auto: Niemusowo ale chociarz nazwe. np. Lamburinhi Diablo GT THX ![]() PRZYJĘCI: ~Lordos- (out taki fajny niebieski xD, auto własnej roboty). Ksywa: Lordos ~ARESS15- (pikny out, fajne auto własnej roboty). Ksywa: Aress ~DracoR- (out może być) Ksywa: DracoR ~dalione- Ksywa: Cień ~Dzolk (dziwna broń ale niech będzie xD) Ksywa: Licen ~R.R. (daj outa...) Ksywa: Razor ~Elor Vener(daj outa...) Ksywa: Zielony ~ ~ Ostatnio edytowany przez Lordos - 01-03-2007 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Imie Nazwisko:Rychu Śmigalski
Ksywa:Zielony Wiek:21 Narodowość ![]() Oufit:gangstera.Dol ciemnoszary a gora zielona Auto:Ford Mustang GTR 2004