Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-02-2007, 14:39   #961
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
@Laros: Koti pokazał już gdzie Was wszystkich ma, wypłacił się, wypiął się i tyle. Ja na jego miejscu zrobiłbym dokładnie to samo, nie wracałbym do Was za żadne skarby, zresztą głupotą totalną by to było, nie sądzisz?
Wiesz mlody, wojna niebyla moim pomyslem. Ja sie zgodzilem chetnie pomuc. To wszystko w hu*a poszlo po tej pierwszej bitwie.
LarosFeleon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-02-2007, 15:42   #962
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Heheh milo Cie widziec Laros znowu ale uwierz nie poszlo w chuja wygralismy jakims cudem jednego opena a to ze staty wygladaja tak a nie inaczej to nasza pierwsza wojna i ty o tym doskonale wiesz a ze jestes w miare inteligetna osoba wiesz ze swe namieszali i to ladnie we fragach i z 5 tych fragow nie powinno sie liczyc a jak sie licza powinni nam dodac pokera pro, johna the smashera i paru innych nie chce mi sie pisac dlaczego i tez wiesz.Kazdemu z nas przytafilo sie pare bledow ale jak juz powiedzialem to nasza pierwsza wojna a walczymy z bardzo doswiadczonym teamem ale i tak sie nie poddamy.;p
Czekamy na twoj powrot mam nadzieje ze nie polozyles na to lachy
Sidar jest offline  
stary 26-02-2007, 16:03   #963
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Heheh milo Cie widziec Laros znowu ale uwierz nie poszlo w chuja wygralismy jakims cudem jednego opena a to ze staty wygladaja tak a nie inaczej to nasza pierwsza wojna i ty o tym doskonale wiesz a ze jestes w miare inteligetna osoba wiesz ze swe namieszali i to ladnie we fragach i z 5 tych fragow nie powinno sie liczyc a jak sie licza powinni nam dodac pokera pro, johna the smashera i paru innych nie chce mi sie pisac dlaczego i tez wiesz.Kazdemu z nas przytafilo sie pare bledow ale jak juz powiedzialem to nasza pierwsza wojna a walczymy z bardzo doswiadczonym teamem ale i tak sie nie poddamy.;p
Czekamy na twoj powrot mam nadzieje ze nie polozyles na to lachy
Mysle ze nie powinienes sie tlumaczyc brakiem doswiadczenia bo w takim razie po co przystepowac do wojny skoro nic sie o niej nie wie.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 26-02-2007, 19:43   #964
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@up
Moze ku chwale ojczyzny?

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 26-02-2007, 19:50   #965
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

A tu ci powiem mój kochany szaranczq ze po to zeby nabrac doswiadczenia, no i moze z nudów ;d

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 26-02-2007, 20:49   #966
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarosFeleon Pokaż post
Wiesz mlody, wojna niebyla moim pomyslem. Ja sie zgodzilem chetnie pomuc. To wszystko w hu*a poszlo po tej pierwszej bitwie.
Właśnie, zgodziłeś się pomóc - po co? Przecież Ty ze Szwedami miałeś spokój [chyba?], zrobiłeś ten sam błąd co Koti - to nie była Wasza wojna, nie potrzebnie do niej wstąpiliście. A to, że Koti sie wypłacił to zupełnie inna sprawa. Ty sie nie wypłaciłeś - nie wiem czemu, ale to nie mój biznes ;-)

@Sidar: Właśnie, póki jest w Was choć ciut odwagi połączonej z honorem i poświęceniem nie powinniście się poddawać, walczyć "partyzantką", bo teraz [niestety] tak sie wojny wygrywa [przynajmniej fragami]. Sneak attack, mass log, atak noob-charami - zresztą, co ja Was uczyć będę, mimo tego, że nie macie doświadczenia - i tak zapewne macie go więcej ode mnie ;-)

@Zalfik: Myślisz, że jakby PL wygrali tą wojnę to byłoby lepiej? Jestem przekonany, że nie, a wręcz przeciwnie - byłoby gorzej.

Btw, czyżby mnie wzrok mylił czy Shadar się wypłacił? ;-)

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 28-02-2007 o 17:49.
sir Tifejo jest offline  
stary 26-02-2007, 21:41   #967
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post

@Zalfik: Myślisz, że jakby PL wygrali tą wojnę to byłoby lepiej? Jestem przekonany, że nie, a wręcz przeciwnie - byłoby gorzej.
Ale skad masz takie przerzucia - przeciez mozna tylko gdybac bo pl nie wygrali jeszcze ani razu. Juz stawiasz jasno wszystko - to po co oni walcza? Jak sie nie ma celu to nie ma determinacji a to czesto przechyla szale na kogos korzysc.
Marczio jest offline  
stary 26-02-2007, 23:29   #968
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

Polacy wygraja bo maja determinacje---czyli ucisk szwedów którzy mysla ze sa bogami na Selenie nie do zabicia,
a okazało sie juz ze jednak sa smiertelni.
Shifos Wielki jest offline  
stary 27-02-2007, 00:21   #969
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

@up
Wyjdz I zamknij drzwi.
KubaGuzikkk jest offline  
stary 27-02-2007, 00:26   #970
Schnapie
Guest

Domyślny

Burn...
<kur_a za krótka>

stary 27-02-2007, 08:41   #971
Orius
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shifos Wielki Pokaż post
Polacy wygraja bo maja determinacje---czyli ucisk szwedów którzy mysla ze sa bogami na Selenie nie do zabicia,

EHehehehehehehehehehehehe
Orius jest offline  
stary 27-02-2007, 10:19   #972
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Dokladnie ku chwale ojczyzny ale kiedys trzeba bylo wystapic w swojej pierwszej wojnie nie uwazasz? 115 lvl jak na ten server to chyba wystarczajaco a co do Shadar to nvm nie bede tego tlumaczyl no ale o nic sie nie martwcie.

_/Marczio
_/Zalfik
Sidar jest offline  
stary 27-02-2007, 10:51   #973
Legiren
Guest

Domyślny

Sory ze tak pisze i nie wyzywajcie mnie odrazu bo nie chcialo mi sie czytac tych wszystkich postow po tym ostatnij battle co polacy wygrali ze swe na ankh to ile jest teraz we fragach ? moze ktos mi powiedziec?

stary 27-02-2007, 11:59   #974
Orius
Zbanowany

Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legiren Pokaż post
Sory ze tak pisze i nie wyzywajcie mnie odrazu bo nie chcialo mi sie czytac tych wszystkich postow po tym ostatnij battle co polacy wygrali ze swe na ankh to ile jest teraz we fragach ? moze ktos mi powiedziec?
Wg danego:
31:9
Wg Maca:
26:9
Orius jest offline  
stary 27-02-2007, 13:35   #975
Legiren
Guest

Domyślny

o wow duza przewaga ;p ale jezeli szwedzi dalej beda tak noobkowali jak na tym battle ankh to masakra polacy wygraja napewno widzieliscie w ogole co oni odpierdzielali ? na tej tombie w ankh to w ogole byla porazka padali jak psy szwedzi nie mieli nawet scarab coinsow haha cisze sie ze puge padl ha walony PA! nie uhnol sie w ogole gratulacje Alucard fraga i w ogole powodzenia zycze wam jak by co to ja mam 21 sorca na selenie kiedys gralem ale mialem hunta od puge i sprzedalem chara ale jak bedzie trzeba to ja moge tym 21 sorcem jako noob char blokowac ich albo cos wystarczy ze napiszecie posta na tibia.pl o ktorej zbiorka i gdzie to sie pojawie

stary 27-02-2007, 16:10   #976
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shifos Wielki Pokaż post
Od kiedy ucisk ma byc jednoznaczy z determinacja drugiej strony? Chyba nie czaisz co to jest determinacja :/
Marczio jest offline  
stary 27-02-2007, 16:57   #977
Kapucyn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Elder Druid
Poziom mag.: 48
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Od kiedy ucisk ma byc jednoznaczy z determinacja drugiej strony? Chyba nie czaisz co to jest determinacja :/
Sluchaj, myslalem, ze jestes bardziej inteligentny ale widze, ze Twoja mozgownica ciezko kapuje, wiec Ci wytlumacze co Shifos mial na mysliolacy sa zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow.To tyle do Ciebie.
Wracajac do wszystkich postow dotyczacych wojny na Selenie.Brawo dla Ultimation za wygrany open battle.Ale jak to zwykle bywa na tym walka sie zakonczyla i teraz ani jednej akcji od tego czasu.Swe znow sie loguja, expia a Ultimation byc moze przeprowadzi jakas akcje za miesiac?W taki sposob wojna bedzie trwac wiecznosc.Zreszta powiedzmy sobie prawde, ze Polakom nie chce sie walczyc lub nie umieja.Jedna akcja byla udana tylko na open battle.Reszta to porazka w chinskiej dzielnicy.Wezcie sie wreszcie za walke a nie "gdybajcie" na forum, co i jak by bylo.Jesli oczywiscie macie zamiar wygrac ta wojne.
Kapucyn jest offline  
stary 27-02-2007, 19:24   #978
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucyn Pokaż post
Sluchaj, myslalem, ze jestes bardziej inteligentny ale widze, ze Twoja mozgownica ciezko kapuje, wiec Ci wytlumacze co Shifos mial na mysliolacy sa zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow.To tyle do Ciebie.
Zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow?
To chyba nie uwazales na lekcjach jezyka polskiego packu, bo zdeterminowanym mozna byc do zrobienia czegos np. jestem zdeterminowany do udowodnienia ci ze jednak jestes idiota. Wiec zanim mnie bedziesz poprawial to se poczytaj bo wyszedles teraz na frajera a nie na znawce polskiego.

edit. jakbys nie dowierzal swojemu malemu mozgowi.
http://www.slownik-online.pl/kopalin...B8000E6EEF.php
determinacja stanowczość, zdecydowanie; przest. rezygnacja; dawn. postanowienie, decyzja.

Masz swoja glupote teraz czarno na bialym

Ostatnio edytowany przez Marczio - 27-02-2007 o 19:25.
Marczio jest offline  
stary 27-02-2007, 19:43   #979
Orius
Zbanowany

Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legiren Pokaż post
o wow duza przewaga ;p ale jezeli szwedzi dalej beda tak noobkowali jak na tym battle ankh to masakra polacy wygraja napewno widzieliscie w ogole co oni odpierdzielali ? na tej tombie w ankh to w ogole byla porazka padali jak psy szwedzi nie mieli nawet scarab coinsow haha cisze sie ze puge padl ha walony PA! nie uhnol sie w ogole gratulacje Alucard fraga i w ogole powodzenia zycze wam jak by co to ja mam 21 sorca na selenie kiedys gralem ale mialem hunta od puge i sprzedalem chara ale jak bedzie trzeba to ja moge tym 21 sorcem jako noob char blokowac ich albo cos wystarczy ze napiszecie posta na tibia.pl o ktorej zbiorka i gdzie to sie pojawie
Te 25/31 fragów to dla cruoris
Orius jest offline  
stary 27-02-2007, 19:56   #980
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Marczio

żondzisz

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania