![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Tez mam neo i jest ten sam problem, wszedzie lagi tylko nie na aldorze...
_/ BW //Metek. Ostatnio edytowany przez Meteon! - 13-01-2007 o 03:20. |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ludzie
![]() ![]() ![]()
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Skc
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja nie mam lagow, neo ma lagi i tibia tez troszke laguje. Ja to odczuwam w postaci freezow co 10 min na jakies 2-3 sec, da sie grac ale nigdy nic nie wiadomo.
Jeden buch z fajki wodnej odmula ![]() edit. Ja osobiscie nie mam neo i bardzo sie z tego ciesze xD
I don't mean to be mean but that's all I can be is just me. Ostatnio edytowany przez Necrius - 13-01-2007 o 04:41. |
![]() |
![]() |
#964 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Bezok: Siemka! Royal Maciek: speir**laj Bezok: Exevo Gran Mas Vis Warning! The murder of Royal Maciek was unjustified! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#965 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
Jakbym tak uważał to przez ten czas robiłbym sobie postać na innym serwie. A teraz, póki jeszcze z prawie każdego potworka lecą te prezenty, wszystko bezwartościowe orprócz skarbonki ( 2k max ![]() Pozatym nie jeden dzień tylko lagi zaczęły się jakoś 2 dni przed updatem urodzinowym, a po nim tylko się nasiliły. Btw: Pacc się skończył więc nie ma się co martwić, "kiedyś" to naprawią |
|
![]() |
![]() |
#966 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jestem zmuszony w pełni poprzeć Rankora bo człowiek mądrze kmini, a wy daliscie dupy na całej linii z Arc ![]() |
|
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Up
My przynajmniej staralismy sie zrobic cos co prawda sie nie udalo.A Ty co zrobiles?Mądry jesteś na forum tak pozatym to wylizujesz im tam all dupy pewnie guwno byś zjadł żeby Cie do gildi wzieli co? |
![]() |
![]() |
#968 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
#Edit Apropo wasze starania nikłe były, brak organizacji, każdy chciał być kimś etc widziałeś ile biliście Chealino ? MARNOŚĆ NAD MARNOŚCIAMI I TYLKO MARNOŚĆ :| Ostatnio edytowany przez Phoenix_Vast - 13-01-2007 o 12:43. |
|
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Kolejna osoba ktora podczas wojny stala z zalozonymi rekami i tylko wypomina bledy, poki co to ty nic nie zrobiles i potrafisz tylko siedziec z zalozonymi rekami krytykowac zza kompa czekajac na resp guardow. Polaczku... - Br? Swe?
Wez sie rozpedz a sciana sama cie znajdzie... jeszcze raz mowie krytykowac to wszyscy umiecie, a jak przychodzi co do czego... Poki co naro i arek wiecej zrobili na iridi i dla iridi, wiec siedz cicho i chowaj dalej glowe w piach bo to ci najlepiej wychodzi... |
![]() |
![]() |
#970 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Phoenix, z nimi nie warto sie sprzeczac. Ich tok rozumowania wyglada tak:
Nie lizesz nam dupy - Jestes be, lizesz dupe swe i nie masz pojecia o wojnach. @Anas Kiro Cytuj:
A pozniej taki dzieciak bedzie na kazdego Szweda krzywo patrzyl bo go zabili w pixelowej gierce =) @up berger, czekaj, czekaj. Cos Ci sie pomieszalo, kto w ogole powiedzial, ze my chcemy, zebyscie wygrali? Cytuj:
Apropo krytykowania. Czy jesli krytyk filmowy, wystawi slaba ocene filmowi, to czy rezyser kaze zrobic krytykowi lepszy? NIE To, ze krytykuje wasze dzialania, nie znaczy, ze sam musze robic lepiej tylko po to, bo nie potraficie powiedziec nic wiecej niz: Cytuj:
@down nawzajem =) ------------------------------------------------------------ @beger 2 raz 39. Od razu widac, ze dowartosciowujesz sie porownujac swoj lvl do innych w pixelowej gierce =) Ostatnio edytowany przez Rankor - 13-01-2007 o 13:30. |
|||
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Rankor phenix zal mi was
|
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rankor - Odrazu widac ze miales na 2gie imie Armanio... Takie swoje madrosci to ty se mozesz pod depo w Carlin wyglaszac... Bedziesz mial tam godna siebie publike...
Jaki miales max lvl w tibi?? ja ci daje 35 w porywach do 40 ale to juz byl by wyczyn ![]() Rankor@ - @beger 2 raz 39. Od razu widac, ze dowartosciowujesz sie porownujac swoj lvl do innych w pixelowej gierce =) - mam 3 lvl nie gram w tibie... wiec w czym problem? Ostatnio edytowany przez berger - 13-01-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Dobra może i przegrali z arc, ale walczyli i nikt temu nie zaprzeczy. Phoenix i Rankor wybrali opcje neutralności to także ich wybór. Każdy ma wolną wolę i robi co uważa za słuszne. Znów na forum dochodzi do kłótni i znowu temat zamkną, może odpuścicie??
#974 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak wy sie tłukliście ja nawet nie myślałem o Iridii, ale polewki z filmikow i polskiego pvp (nawet po upie) mialem na maxa xD Anas, znałem takiego kozaka jak ty, gra na galanie [CHAR]Sir Zemus[/CHAR] się zwie i jest skończony :rolleyes: |
|
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() @Valard
Tematu nie zamkna poki nie naciagamy za mocno regulaminu =) |
![]() |
![]() |
#976 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja juz sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac po przeczytaniu Twoich postow, mosci Rankorze. W moim poscie odniose sie do Twoich wczesniejszych tekstow albowiem jak sie mozesz domyslic nasz medrcze, bylem wczoraj na imprezie i nie bylem wstanie udzielic wczesniejszej odpowiedzi na Twoje przezabawne posty. Zatem.
Piszesz o tym, ze Berger Cie ani razu nie hitnal podczas polowan na czlonkow DB. Ok. Tutaj sie zgadzam. Ale chwila, jak mogl Cie hitnac skoro jezeli sie juz lognales (co raczej stanowilo rzadkosc) to tylko po to zeby postac w dp. Jesli chodzi o gh to wybacz ale nic mi sie nie ubzduralo. Skoro nie potrafisz przyspamowac kilka razy czlonkow gildii w kwestii zaplaty za gh a pozniej publicznie na forum wypierasz sie bycia skarbnikiem DB w tamtym okresie no to przepraszam bardzo ale nie mamy o czym gadac. Jedyne co pozostaje mi napisac na koniec to: "Koncz wasc, wstydu oszczedz." Elo.
|
|||
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ups tu się myliłem.... źle przeczytalem, cuz of % ^^
Ale z ta neo to prawda ^^ Przyspieszają łącza i chyba ich serwy nie dają rady ![]() A co do wojny, która się odbyła.. Każdy decydował o tym czy do niej przystąpi czy nie.. i nie warto znów odgrzebywać starych śmieci.. każdy ma swój rozum. Wielu z Was chce wmówić komuś innemu swój tok myślenia, nie uda się to.. swoje mądrości zachowajcie dla siebie i swoich znajomych co myślą tak samo. A co do "lizania dup", naprawdę nie trzeba tego robić żeby grać w spokoju na Iridii, nie podejrzewajcie każdego kto sobie gra spokojnie, że liże dupe. Wystarczy grać "fair" żeby nie robić sobie problemów.. Takie jest moje zdanie i jeśli ktoś się z nim nie zgadza to ma do tego prawo ![]() Edit: anyway akcja zaplanowana na Chealino była niemal idealna... Ostatnio edytowany przez Rastafarians - 13-01-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
|
![]() @rastaf- Nie masz racji, nie masz prawa tak pisac, nic nie jest prawda........................................
![]() P.S. Lubie twoje posty <3 |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94