![]() |
#9821 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rozpaczam nad faktem, że jest dopiero 6 epów K-On!'a. Nie dość, że samo anime ciekawie wykonane, ciekawe postacie, realizm przedmiotów to jeszcze strasznie podoba mi się opening i ending. ;o
|
![]() |
#9823 |
Fallen Angel
|
![]() FLCL miazdzy system i kilka czesci ciala przy okazji tez.
BTW. w trakcje Fumoffu zajawiłem się na komedie. Wiem że ciezko jest cos innego w tym stylu znalesc, ale jestescie w stanie jakas ciekawa komedie polecic?
![]() |
#9824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zależy od tego co oglądałeś
![]() Co powiesz na Green Greena, Toradorę (ostatnio standard : P), School Rumble, czy Seto no Hanayome?
Ostatnio edytowany przez Nari - 11-05-2009 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9825 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 05 2009
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 105
|
![]() Gangrel zabiera sie za GTO ^^ Chyba dobrze mu polecilem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9826 |
Guest
|
![]() Hiho, Panie i Panowie ;d.
Tak z ciekawości zapytam: ile średnio oglądacie epków dziennie i tygodniowo? [wiadomo, że podczas weekendu ilość może/pewnie się zwiększa] ![]() |
![]() |
![]() |
#9827 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio mam dużo nauki- góra 5 dziennie a i to rzadkość.
![]() |
#9828 |
Zbanowany
|
![]() @semilunaris
Zalezy, ostatnio obejrzalem ok. 30 w 24h, tak to normalnie podczas dni szkolnych 2-3, teraz wzrasta, bo rosnie ilosc wolnego czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9829 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zależy od serii jaką oglądam... ale i tak minimum 2 epy tyg. bleach i naruto.
Bo jeśli seria jest dobra to mogę obejrzeć 10 epow a jak średniawa to 1-2 epy... ![]()
![]() |
#9830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @semil~
Tak średnio 3 epy na dzień, lub jak mam czas wolny to z 5. Więcej w "łikend". ![]() No i wychodzi 10 i więcej odcinków tygodniowo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9831 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Popros o sonde na tibia.pl... Jak wala juz sondy z zapytaniem o rachunki telefoniczne to i o ilosc majtek w szafie czy ilosc odcinkow anime na tydzien by sie mogli spytac.
![]() |
![]() |
#9832 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Z ciekawości obejrzałem 1 ep Toradory i mam nadzieję, że w dalszych epach będzie ciekawiej, bo póki co, to szczerze mówiąc do gustu mi nie przypadło.
![]() |
#9833 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zapytałem z czystej ciekawości, o czym wspomniałem, gdyż osoby wypowiadające się tutaj obejrzały tyle serii/anime/ep/łotever [stwierdzam obiektywnie], że wydawało mi się, że jest tego ciut i jeszcze więcej na dzień/tydzień. Wynika, że ludzie wypowiadający się w tym wątku po prostu oglądają anime od dłuższego czasu, nie są 'nowi' w przeciwieństwie do m.in. mnie ;p. |
|
![]() |
![]() |
#9834 |
Fallen Angel
|
![]() @Que
Mnie sie FLCL bardzo spodobalo. Prawda, jest dziwne do granic mozliwosci, i totalnie zwariowane, ale w tym wszystkim jak sie dobrze zastanowic cos jest. @all Zeby ulatwic mi pomoc, skompletowalem swoja liste na anime planet ![]()
![]() |
#9835 |
Zbanowany
|
![]() @semilunaris
Ja w tym temacie siedze juz od dobrego roku, a to i tak niewiele ![]() @FLCL Seria (?) pozytywnie zakrecona. Strasznie dziwna, ale swietnie wykonana i zostawiajaca jak najbardziej przyjemne wrazenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9836 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @semilunaris
Nie ma co przesadzać z oglądaniem ; ), to nie są wyścigi. A odpowiadając na twoje pytanie. Na początku strasznie no-lifowałem i wchodziło około 10-15 epów dziennie, później był okres około 10/24h. Ostatnio nie oglądam niemalże nic z powodu matury, ale po 13 wracam do tego sportu ; >. P.S. Nie przesadzasz z używaniem nazbyt zawiłego słownictwa? Po mojej małej przerwie zrobię sobie powtórkę z Seto no Hanayome, ubóstwiam to animu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9837 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9838 |
Zbanowany
|
![]() A ja skonczylem te nieszczesne Tales of the Abyss. Fabularnie - porazka. Strasznie rzuca sie w oczy, ze anime jest na podstawie gry. W grze moze fabula bylaby OK, anime wymaga jednak czegos wiecej. Zwroty akcji byly lekko mowiac smieszne, a zwiazkow przyczynowo-skutkowych najnormalniej w swiecie nie bylo. Postacie tez zachowywaly sie smiesznie, w szczegolnosci Generalowie (tu uklon w strone loli-Arietty). Sytuacje jednak ratuje troche postac Tear Grants - wyglada strasznie podobnie do C.C., ta sama seiyuu, ale za to nie-dajacy-sie-nie-lubic charakter. Kreska i animacja jest w miare przyzwoita, jak w wiekszosci nowych serii. Walki sa calkiem ciekawe, ale wypowiadanie nazw ciosow kojarzy mi sie z Pokemonami (skad sie to w ogole wzielo? Z One Piece?). Opening jest fajny, a ending znosny. Jednym slowem - jak ktos chce niewymagajaca myslenia serie to od biedy mozna obejrzec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9839 |
Fallen Angel
|
![]() Z tym stylem wydzierania sie przed atakiem to pierwszy byl chyba dragon ball(KAMEHEMEHA!) xD
Przynajmniej nic wczesniejszego mi do glowy nie przychodzi ![]()
![]() |
#9840 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Mi do głowy bardziej przyszedł Yattarman z lat 70-tych (Dragonball 80-te).
|
![]() |
![]() |