|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9881 |
Użytkownik Forum
|
![]() Banished: until Nov 12 2008, 15:42:34 CET because of hacking
zgadnijcie kto -.- poul the pall !!!! ![]() ![]() @up, ligu rzyt?
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 14-10-2008 o 20:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9882 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam pytań kurwa co to Visionów bocących jest to hujowe jak barszcz z grzybami....
Oct 14 2008, 20:10:07 CEST Killed at Level 115 by Krwawy Rozpustnik and by Drut Zenka co do tego bota na ELF to aż zal dupe sciska weźcie go ogarnijcie !!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bartonisko - 14-10-2008 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9883 |
Użytkownik Forum
|
![]() tera ja tam boce, jak cos mam duzo potow i soul fire to nikt z was nie przezyje
![]()
![]() |
#9885 |
Guest
|
![]() Ma ktoś ''cam'' z tego ubica Arherox'a???
|
![]() |
![]() |
#9886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9887 |
Guest
|
![]() THCX
W sumie troche noobowskie te akcje. Ubijać typa na 97 levele który w sumie i tak to pewnie odrobi (nawet te 3 lvl), a potem być pewnym śmierci i paść na 157 levelu? Jakaś logika tu jest, czy tylko ja jej nie dostrzegam. Rozumiem jak by padł (bez urazy) Imargam, Spaaw, Gremar czy wogule jakiś 200+ no to co innego (chociaż on i tak odrobi) ale żeby robić mass log na 97 EK?! ![]() No ale przynajmniej się coś działo ![]() Ostatnio edytowany przez Yakky - 15-10-2008 o 17:08. Powód: error 404 phht.de |
![]() |
![]() |
#9888 |
Użytkownik Forum
|
![]() CO kurwa tylko Karol potrafi skomentować a wy pedały bez szkoły nie możecie nawet "gz" napisać zebyśmy czuli sie lepsi albo ze gz ubijania botów.
Huj wam w te lyse pały i huj jeszcze raz wam w dupe i taki huj..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9889 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9890 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ale z twojego punktu widzenia jest to pewnie opłacalne, paść na 157 lvl zeby tylko ubić 97 ek ... Niewiem czy miał być jakiś większy mass czy co tam sobie wykombinujecie, poprostu opisałem moje odczucia po obejżeniu filmików więc nie pisz mi tu żebym używał rozumu bo używam go częściej niż ty i trzy pokolenia twoich bliskich w wstecz. No o tej akcji nic nie wiedziałem, ale mówie co widać na filmiku a nie... |
|
![]() |
![]() |
#9891 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wlasnie wiem jak Ty go uzywasz jak mowisz ze akcja byla na brewera on sie tam znalazl przez przypadek ... A ze 2 raz w trapa wpadl Tomo Crusade to chcielismy go ukuc ...
![]() |
#9892 |
Użytkownik Forum
|
![]() Etteron jest znany z tego ze nie przejmuje sie lvl i zreszta bardzo dobrze bo to tylko gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9894 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yakky
czasem nie ktore sprawy warto przemilczec , wez to sobie do serca =)
![]() |
#9896 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() http://www.wrzuta.pl/audio/cO04igTXVV/van_liden-_kontra
Słyszeliście to ? ![]() Yo! yo! zapierdole twoją matke halo halo masz wpierdol! halo halo halo nie zyjesz! no mnie rozjebalo totalnie ![]()
![]() |
#9898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Czyzby dlugo oczekiwany rozlam stal sie faktem?
Name: Malpkaa Guild membership: Recruit of the Guardians ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9899 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9900 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a kto to jest malpkaa?? a pamietam smiec ktory mial niby niegrac,ze to niby wojna, ze to nie dla niego,ze nie bedzie przeciwko kumplom walczyl (we 3 siedzielismy na kanale ja on i burn) a po tygodniu char byl w rekach inshon ![]() BTW POUL POWIEDZ CZEMU MASZ BANA ???
![]() |