![]() |
#9941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Tyrael of Refugia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellows of Death
Poziom: 100
Skille: ~/~
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9944 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
![]() Cytuj:
![]() "pipa" ??sory nie znam Twojej siostry "kiwiczysz" ?? sory nie znam Waszego jezyka którym posługujecie się w domu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9945 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja go nienawidzę ale podejście do tego mamy takie samo, nowe ,,pokolenie'' dzieci którzy myślą że odpalą bota i podliżą się komuś w Top-ie to sa elo yo ziomalscy. Kiedyś grali w to bardziej rozwinięci ludzie a nawet swoich wrogów się szanowało. Świetne słowa Vielebny ;] Co do Maffia to kilogram gwoździ i koń po westernie starczy ![]() Śmieszne jest że wartościowych ludzi takich jak Don czy drugi przykład Myst'Sharion się jebie z góry na dół na tym forum. ![]()
![]() |
#9946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fina Flain
Profesja: Elder Druid
Gildia: Noble Warriors
Poziom: 108
![]() |
![]() @wojtekzs
Chlopcze, prosze nie rozsmieszaj mnie ![]() Nie bede sie z Toba klocil, bo nie jestes tego wart, nie gram od dawna, na forum wchodze i czasem sie wypowiadam, jestem tutaj dluzej, wiec moze po prostu nie pisz nic, zamiast napisac cos naprawde glupiego. A co do twojego drugiego postu hmm.. zalosny ![]() I nie odpowiadaj, nie chce patrzec na twoje wyzywanie/bluznienie itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Baus Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
|
![]() Siemano.
Moze zaczne od tego ze CIP'y same zwalily sprawe, dodajac LH, ulepszajac knightow, i wiele wiele innych, bardzo ulatwiajacych gre. Z jednej strony sie z Wami zgodze - bot, teraz tylko najbardziej wytrwali graja bez botow, sharowania, lub innych, jakich kolwiek spomagaczy. Tak jak powiedzialem - zostali wytrwali, ja do tych wytrwalych nienaleze, moze dlatego ze poprostu gram tylko dla kumpli, zeby pogadac? Zrozumcie ludzie, w Tibie gram ponad 3 lata i wiem jak to bylo, jest, a co bedzie? Sam niewiem, lecz wiem tylko jedno - jezeli wypali projekt o odpaleniu serva tibi 7.6 to tam sie jako pierwszy pojawie. Dla Was czlowiek ktory botuje = smiec? Tak samo bylo w przypadku LDS'a, Kaniena, chodzby i Waki ktory nie botuje/owal ani Sharowal, tylko przyczepil sie do niego Don - dlaczego? jest to czysta zazdrosc, bo on ma ten lvl a ja ten... Ludzie... jezeli macie naprawde taki duzy problem to sami sciagcie sobie triala NG i pobodzce sobie te 3 dni, prosze pamietac ze w zyciu trzeba wszystkiego zasmakowac, jak to mowia: ,,I wódki i piwa i sexu" w tibi jest podobnie - trzeba isc z biegem czasu. Z drugiej strony bot to zajebista sprawa, dlaczego? proste, w czasie gdy ludzie mecza sie na malpach, mozesz ustawic bota i robic milion innych rzeczy. Jezeli znow Wy wybieracie styl: No rl life to Wasza sprawa, ja wybralem drugi styl - Free i jest mi z tym dobrze. A teraz cos dla tych ktorzy tylko umia jechac, po ,,Botersach" Czy Wy tego nie kapujecie, ze ktos chce wszystkigo w zyciu probowac? Nie rozumiecie ze on ustawi sobie bota na tydzien na malpach i moze wastowac ja - bawiac sie i przytym wbic duzo expa. A Wy co? Gracie 24/h zeby tylko zdobyc wiecej kolorowszych pixeli. Wiec pomyslcie dlaczego bluzgacie i czy to ma wiekszy sens dlaczego bluzgacie. Dobra a teraz, mozecie po mnie jechac, wyzywac, bluzgac, kopac - mnie to nie obchodzi, ja gram dla siebie i dla kumpli. Pozdro dla tych ktorzy botuja bo chca cos w RL ZYCIU OSIAGNAC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Baus Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Imię: Fina Flain
Profesja: Elder Druid
Gildia: Noble Warriors
Poziom: 108
![]() |
![]() @ Up
Zgodze sie z Toba, choc nie popieram botowania. Ale kazdy ma swoj wlasny styl i jedni wola siedziec 20 h na kompie, inni zalaczyc bocika :> A w koncu to tylko gra, wiec nie ma co sie zloscic o jakies marne pixele. Tylko to ostatnie zdanie mnie troche zdziwilo, a tak jakos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Lublin
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
|
![]() COś NIE TAK?? ![]() ![]() ![]() 4xDOWN a ty nie pomyślałeś ze sam by nie dał rady wyczyścić? jesli nie zauwazyles(w co nie watpie) behemoty juz obsidian knife ktos wzią wiec nie wal smutów ze solo zrobil pozatym na combo by padł.... Ostatnio edytowany przez Aran_Huges - 25-03-2008 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: jelenia góra
Imię: Krot Astimerin
Gildia: emishi
Świat: refugia
Poziom: 102
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Rozjebało mnie to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Barlinek
Imię: Lord Xerando
Profesja: Paladin
Gildia: White Army
|
![]()
16:22 Monath Toyan [88]: masz deda 16:23 Monath Toyan [88]: kyurwa masz hunta 16:23 Monath Toyan [88]: napoi niepujdzesz 16:31 Monath Toyan [88]: juz 100usub cie zchunci i niemasz poi Z serii Feuq naszym miszczem 12:46 Lord Xerando [85]: wujek mi dal telefon 12:46 Lord Xerando [85]: xdd 12:46 Feuq [78]: jaki? 12:46 Lord Xerando [85]: nokia n95 12:47 Feuq [78]: oooooo 12:47 Feuq [78]: noooooobiiie 12:47 Feuq [78]: sprzedaj na allegro i graj w tibie ![]() Ostatnio edytowany przez He'xo - 25-03-2008 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() 4xUp. A nie przyszło Ci do głowy, że robił solo i ktoś poszedł z nim, żeby zrobić questa? Może powiedział, że chce zrobić ss sam, żeby taki koleś jak Ty nie szukał dziury w całym? "Myślisz, że wszystko widzisz? z wszystkiego szydzisz? chcesz być fajny, ale się wstydzisz..." Pozdro
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9955 |
Zbanowany
|
![]() KOCHAM MASS CICKI ! - tak to ironia
Mar 24 2008, 22:31:31 CET Died at Level 89 by a barbarian bloodwalker Mar 23 2008, 22:26:10 CET Died at Level 91 by a bonebeast Mar 17 2008, 12:52:06 CET Died at Level 88 by a dragon ![]() http://img512.imageshack.us/my.php?image=dibujoff4.jpg Ostatnio edytowany przez Cery - 25-03-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9956 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vetiax
Gildia: Silence Army <33
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9957 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Shoter of Darkness
Poziom: 102
![]() |
![]() Tibia 7.6 - gra wszechczasow! Zawsze OTSy na taka robilem... Jesli ruszy taki server, chocbym juz nie gral w tibie to wroce
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Gildia: Nightmare Souls
|
![]()
![]() |
#9959 |
Ognisty Lis
|
![]() Panów up zapraszam na PW lub jakiś komunikator
![]() Pozdrawiam HubertPol Żeby nie było offtopa ![]() Stary screen ![]() ![]()