|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blackness Thanatos
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
|
![]() No wielkie sorry Panie Vil - nie wiem jaką profesją grasz ale na 90% to nie jest sorc - na takim eq jak moje (czyli cienkie bo nie będę wydawał fortuny skoro z zaleceń nie muszę) 1 soldek może mnie hitnąć nawet za 25-28hp (przeciętnie za 12) więc jak walcze z 3 to MUSZE łazić żeby kontaktowo biły mnie max 2 a i wtedy obrywam ZA DUZO zeby zabić 3 z axa :/ a UH był PO zabiciu 3 - miałem reda I NIE URZYŁEM ANI RUN ANI MANA SHIELDA!! Więc jak nie wiesz jak sorc jest słaby w takiej walce to sie nie wypowiadaj!
Soon Earth will be ours!! ![]() Tekkaman & Tibia Rulez!! ![]() Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy. Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Ja jak trenilem sheldnig moim palem to ze swordem asz wkoncu mialem 37 sworda ale to jest wogule nie oplacalne bo robilem to bardzo dlugo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
jestem tego samego zdania co kolega wyzej(cytat) moj kolega pall 47 ktory juz nie gra (hail dedzik) tez trenowal sworda i co z tego ze dlugo trenuje ale ma z tego naprawde duze korzysci a bodajmy kamil wyszedl z rooka nie ma za duzo hajsu zeby sobie odrazu kupic tone spir to przeciez tez kosztuje a wszystkie ciala potworkow sa puste bo ludzie tez zbieraja spiry ![]() Więc moim zdaniem nie zrobil zle trenujac sworda bo dzieki temu ma lepszy shielding co jest potrzebne potem i kase na dalsze spiry jesli trenuje z potworkami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() -robimy sobie te 65-70 axe ( nie znam nikogo kto by tego doczekal, zdaje sie ze jest jeden koles na antice ale z oczywistych wzgledow nie da sie tego sprawdzic ), tracac czas ktory moznaby spozytkowac na mocny boost dla naszego palka, robiac hybryde ktora faktycznie niczemu nie sluzy
-knight jest wielce zdziwiony, bo mu palek robi tyle, co duza mucha.. Rownie dobrze sorc moglby go bic z hmm.. -palek nawalajacy po 70 srednio z gsa to chyba tylko w nieuzbrojonego rsa ( moim rycem nie jestem w stanie walic tyle w ludzi a mam niezle skille ) -po kilku miesiacach treningu mamy stforka, ktory bez bardzo silnej broni ( sca .. ) nie bedzie w stanie wydajnie expic nawet na guardach, melee dmg w pvp bedzie zalosny, cos tam robi z sd ale jak to zwykle u palka bywa jest to symboliczny dmg, blokuje tak samo jak normalny pal, znacznie nizszy dist i lev niz konkurencja ( konsekwencja zmarnowanych miesiecy ) -shielding nie liczy sie gdy uzywamy kuszy ( 0 obrony ). finito.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abysus Invocation
Profesja: Paladin
Świat: Antica
Poziom: 10
Skille: 33/15
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja też jestem paladynem i wale z miecza.
![]()
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem takie używanie broni białej przez palka to ciekawe rozwiązanie, jeżeli znudziło ci się granie twoim 100+ lvlem i ubijanie w kółko demonów w poszukiwaniu MPA ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Kraj Kwitnącej Wiśni
Stan: Na emeryturze
|
![]() A tak wracając do pierwszych stron. Gdzie ktoś napisał, że pall na 70/90 byłby super. To taki train palla od 10 do 70 w mieczu czy obojętnie jakim 'malee' trwałby około 11269 godzin. Ale co to jest dla wytrwałego gracza.
![]() -dodane- + Przeliczając to na doby, wychodzi, bagatela! 470 takich 24 godzinnych eskapad na traina xD + W tym samym czasie broń dystansową jesteśmy w stanie wyszkolić do: ok. 125.5! Co daje nam hity z bolców ok. 200, zaś z p-bolców ok. 300-350. No i teraz, co się bardziej opłaca? -.- PALL TO PALL Ostatnio edytowany przez Claymor - 04-11-2005 o 05:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Jak byłem newbie to wybrałem palka i wogle niewiedziałem co to pal. nikt mi w Tibii niepomagał więc miałem palka i walilem ze sworda i miałem go 34
![]() ![]()
![]() |
#49 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: bartosz tarik
Profesja: Knight
Świat: astera
Poziom: 16
Skille: 47/46
Poziom mag.: 3
|
![]() siema ja sadze ze paladyn na cluby,axy lub miecze jest dobry slabijej wali ale ma exure gran i exure vite wiec moze sie szybciej leczyc ja mam palka na 16 lvl 8 mlvl 29 club 31 distans (bo kiedys uzywalem luku)i jest fajnie robie hmm i je sprzedaje wiec kase mam a walenie z luku jest nieoplatne bo strzaly sie szybko konczom jak chcecie pogadac to muj nr gg 5445116 d hammer i hity po 50 wale soldom
|
![]() |
![]() |