|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() No właśnie, to ja jestem Bogiem!
Tylko coś mi nie wychodzi chodzenie po wodzie... A co do ciemności to może chodziło o to, że ściany i podłoga są szare :)
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mors musi sie na tobie odegrac... mozna sie bylo tego spodziewac.
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jak twierdziłeś, że moge wystąpić w tym fake'u, to nie sądziłem, że w tak fajnej roli
![]() ![]() Fajne Ci to wychodzi. Bez żadnych wodotrysków osiągasz dobry, solidny efekt, który potrafi przykuć wzrok czytelnika. Bardzo miło mi się czytało/oglądało, nawet pomimo paru błędów w pisowni ![]()
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Przed ostatnia czesc ;<
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, ze slabo... ;< Ale nie mialem sie czym zajac ^^
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 15-03-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Fake Veruisa sa niezmierzone 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Jak narazie świetnie Ci idzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Skoro tak lubisz krytykować, to patrz jak krytykują ciebie...
![]() Zacznę od tego że odcinek jest dosyć nudny i niewiele wnosi, mało sie dzieje na zbyt wielu scenach, wszystko tak pogmatwałeś że wielu ludzi nie zrozumie o co chodzi (nie mówie że ja). Sceny są małe i puste, nie chodzi mi o to że czarne tło, chociaż po części też, ale skoro ona jest w czeluściach, to mogłeś dodać jakieś głosy obłąkanych dusz, trzaski, zgrzyty (kto wie co tam sie dzieje), bo to, że są głęboko nie znaczy, że panuje tam grobowa cisza. Większość dostępnego obszaru zajmują teksty, głupio to wygląda kiedy zasłaniają postać. Mógł byś dać większe sceny żeby to jakoś pomieścić. Ta "wspaniała szóstka" stoi tak równo jak na baczność, co oni w wojsku, czy jak? Mógł byś ich ustawić "jak ludzi". 9 scen? Już dzisiaj jednego opieprzyłem za to że wraca z fake i robi kilka scen od niechcenia, tobie przydało by sie to samo. Nudno tam jak w tłoczni oleju, mugł byś dodać troche akcji dla równowagi. Jestem szczegółowy, wręcz czepliwy, specjalnie dla ciebie. Puki co słabo, spadasz po równi pochyłej, wypij sobie jakiegoś energ drinka i sie postaraj. Następnym razem ma być lepiej
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Z tymi scenami to chodzilo o mnie? xP @fake: Mi się podoba... Nie chcę mi się wymieniać, pozatym Drakon all powiedział, co ja chciałbym napisać xP
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() W sumie Drakon powiedzial wszystko. Moze byc, ale koncz szybko bo nudny ten fake ;p
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Muahahahahahaha
![]() ![]() No więc tak...Zaczyna się robić mętnie. Wiesz... Mogłeś dać jak ona się błąka po tych czeluściach, dodać jakieś odgłosy (jak powiedział Dtakon), trzaski ![]() No... To by było na tyle, bo reszte wygarnął ci Drakoś ![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Troszku słaby ten odcinek, nic się nie dzieje. Samo gadanie, może trzeba coś wnieść do fabuły czy cuś, ale mogłeś dodać trochę akcji i urozmaicić tło. Ogólnie fake fajny, jest tylko jedna rzecz, która mi się nie podoba. Nie jest to żaden błąd, ale po prostu nie przypadły mi do gustu te wszystkie lokacje, bo są strasznie ciemne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Moge wam obiecac, ze w nastepnej czesci bedzie ostra jatka
![]() Nie bede nic pisal na swoja obrone, bo nie na tym wedlug mnie polega krytykowanie ;<
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @up
mam nadzieje ze taka bedzie ta czesc mozna u ciebie pobierac lekcje krytyki?jestes w tym najlepszy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |