Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-12-2006, 10:39   #81
FilthyVampire
Użytkownik Forum

FilthyVampire's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
FilthyVampire ma numer GG 6920899
Domyślny

Też miałem kiedyś takie problemy a czego?? BO MOJA MATKA UCZYŁA W TYM GIMIE CO JA UCZĘSZCZAŁEM! Klasa była zazdrosna... I na dodatek tępili mnie nauczyciele bo nielubieli mojej matki...

(uczyli mnie akurat ci którzy jej nie lubili)

Przynajmniej klasa dorosła i w drugiej klasie to się skończyło...

OWN3D
FilthyVampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-12-2006, 12:20   #82
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dariusz Pokaż post
A mi się twoje słowa kojarzą z pełną złą ideologią...Czyli, co lepiej niech go biją, to się zabije, bo był słabszy??? Sorry będąc w gimnazjum widziałem jakiej pomocy można oczekiwać jak bili moich kolegów Wychowawca nie mógł nic zrobić zresztą sam był przezywany... Psycholog miał wszystko w d****. dzielnicowy? Chodzi chyba o takiego policjanta, co łazi po szkole??? Tak świetnie... Najwyżej spisywał dane, a tak to nic nie robił! Żadna z tych osób nie była w stanie pomóc normalnym ludziom... Więc nie mów o odwadze, bo jak widze takie komentarze, które najwyraźniej nie znają realia gimów albo chodzisz do jakiegoś super idealnego gimnazjum, to mi się źle robi...
No i właśnie w ten sposób tworzą się wychowawcy co nic zrobić nie mogą bo oni sami są prześladowani... Tak trudno złapać gnoja za fraki, do dyrka z nim i rausem go z tego gim?! Co prawda z gimnazjum nie można wywalić, ale można przenieść do innego, a jak dzieciak będzie musiał jeździć codziennie przez pół miasta to może my coś tam zaświta... Psycholog ma w dupie? idziesz do dzielnicowego - takiego gostka co jest mastha na posterunku w twojej dzielnicy i wcina pączki, to nic nie daje, idź za przykładem w/w chłopaka i leć do komendanta wojewódzkiego or something like that....
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2006, 13:09   #83
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Wieszok
Co do twojego podejścia "dręczenie jest spox" napiszę tak, bo się chyba nie do końca zrozumieliśmy: Żaden z ciebie psycholog żeby snuć teorie "jest za słaby, i tak by się potem powiesił". Osobiście wydaję mi się, że jest to bullshit, ale kłócić się nie będę; też nie jestem psychologiem.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2006, 15:08   #84
Eivrel
Użytkownik Forum

Eivrel's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Tak trudno złapać gnoja za fraki, do dyrka z nim i rausem go z tego gim?! Co prawda z gimnazjum nie można wywalić, ale można przenieść do innego, a jak dzieciak będzie musiał jeździć codziennie przez pół miasta to może my coś tam zaświta...
To ja opowiem historie którą parę dni temu opowiedział nam (mojej klasie) nauczyciel od WoS'u. Więc do mojego gimnazjum chodził jakiś taki koleś co to generalnie że tak powiem taki bandyta był. I w ogóle on odwalał różne rzeczy i był zUy generalnie. Więc przenieśli go do CKU czy co to tam jest. I w tym CKU pewnego razu wziął jakąś kule metalową czy coś takiego i rzucił w nauczyciela tak że ten stracił przytomność. I co się stało z tym uczniem? A wrócili go z powrotem do mojego gimnazjum. Także...
Eivrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2006, 19:37   #85
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
@Wieszok
Co do twojego podejścia "dręczenie jest spox" napiszę tak, bo się chyba nie do końca zrozumieliśmy: Żaden z ciebie psycholog żeby snuć teorie "jest za słaby, i tak by się potem powiesił". Osobiście wydaję mi się, że jest to bullshit, ale kłócić się nie będę; też nie jestem psychologiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Aww... mi ogólnie nie chodzi o to, że bicie w gimnazjach jest spox, bo "hartuje" przed biciem w dorosłym życiu... [...]
zehn symbolen...
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2006, 17:00   #86
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Re.Up
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
ale szkoła ma też uczyć życia ludzie... a co wy myślicie, że jak będzie ktoś chodził do "bezbiecznej" szkoły to nie będzie się niczego obawiał w dorosłym życiu?! Niby ta cała fala itp itd są złe, to prawda, ale w pewnym sensie hartują ludzi... co prawda są słabsze jednostki, które powinny chcieć same szukać pomocy a nie skakanka... l;ajf is brutal i nie będzie się ono z wami cackać...
Odniosłem wyraźne wrażenie, że dla ciebie "dręczenie jest spox" i nie przekonuje mnie twój obrany cel takiej wypowiedzi.

Edit:
Oops, niechcący napisałem nowego posta, miał być edit w poprzednim.

Ostatnio edytowany przez Thero - 04-12-2006 o 17:01.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2006, 17:56   #87
Weldox Cadeltia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Thais

Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 9
Skille: 22/20
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Verlian Pokaż post
I przepraszam bardzo, nie popieracie pewnego Pana Romka, który chce założyć szkoły o zaostrzonym rygorze? Bo ja akurat to popieram.

Może tacy dręczyciele tam trafią, i nie będzie więcej samobójstw.
Teraz to pomoże "dręczonym" ale gdy ci źli wyjdą po kilku latach będą jeszcze gorsi , a wtedy co? do więzienia ich dać? państwo ma za nich płacić?

pomysł Giertycha to sposób dobry tylko na krótką mete. Moim zdaniem trzeba dać do zrozumienia dręczycielom że nie są bezkarni. i wziąść się za problem porządnie
Weldox Cadeltia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania