|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() Też miałem kiedyś takie problemy a czego?? BO MOJA MATKA UCZYŁA W TYM GIMIE CO JA UCZĘSZCZAŁEM! Klasa była zazdrosna... I na dodatek tępili mnie nauczyciele bo nielubieli mojej matki...
(uczyli mnie akurat ci którzy jej nie lubili) Przynajmniej klasa dorosła i w drugiej klasie to się skończyło...
|
![]() |
#82 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Wieszok
Co do twojego podejścia "dręczenie jest spox" napiszę tak, bo się chyba nie do końca zrozumieliśmy: Żaden z ciebie psycholog żeby snuć teorie "jest za słaby, i tak by się potem powiesił". Osobiście wydaję mi się, że jest to bullshit, ale kłócić się nie będę; też nie jestem psychologiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja opowiem historie którą parę dni temu opowiedział nam (mojej klasie) nauczyciel od WoS'u. Więc do mojego gimnazjum chodził jakiś taki koleś co to generalnie że tak powiem taki bandyta był. I w ogóle on odwalał różne rzeczy i był zUy generalnie. Więc przenieśli go do CKU czy co to tam jest. I w tym CKU pewnego razu wziął jakąś kule metalową czy coś takiego i rzucił w nauczyciela tak że ten stracił przytomność. I co się stało z tym uczniem? A wrócili go z powrotem do mojego gimnazjum. Także...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Re.Up
Cytuj:
Edit: Oops, niechcący napisałem nowego posta, miał być edit w poprzednim. Ostatnio edytowany przez Thero - 04-12-2006 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Weldox Cadeltia
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 9
Skille: 22/20
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() pomysł Giertycha to sposób dobry tylko na krótką mete. Moim zdaniem trzeba dać do zrozumienia dręczycielom że nie są bezkarni. i wziąść się za problem porządnie ![]() |
|
![]() |
![]() |