|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
a co chcą pokonać fastfoody? Stary takie żeczy widać po pierwszych kilku odcinkach kiedy zaczyna wyjaśniać sie fabuła... @down NOwy... Jak byś siedział w tym tyle co ja, widział byś takie rzeczy ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 19-01-2007 o 20:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @Drakon
Ohhh widać jak myślisz <po kilku odc już wiadomo> bo co czytasz w myślach -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() srry za double posta ale chce dac next part
odc 8 64 ![]() 65 ![]() 66 ![]() 67 ![]() 68 ![]() 69 ![]() 70 ![]() 71 ![]() plx komentować Ostatnio edytowany przez Sarix - 20-01-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() +efekty
+moja nazwa ![]() - literówki 9\10
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() Fajne. More more! Znalazlem cos na zdjeciu 70. Abraham lezy i ma nuul zycia, a na 71. Stoi i ma max zycia(z lewej strony). Co sie stalo? Zmartwychwstal? Evul go uleczy?
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 20-01-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Slabe... bardzo slabe... Popracuj nad szczegolami.
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() -Krutkie.
-Mało sie dzieje. -Okropnie wyglądające bronie. -Nigdy żeczy złotych nie pokazuj jako zółte. -Pół duch? To tak jak w połowie spać a w połowie być przytomnym. Idiotyczny pomysł... -Teksty (N.C.) -Literówki, zapominasz o spacji po znakach interpunkcyjnych. -Debilnie wyglądające gimpowe efekty (nawet tych trzeba umieć dobrze używać) -Ogólnie nie wiele sie dzieje... Postanowiłem ci wytknąc wszystkie zauważone błędy byś chociaż o nich wiedział i postarał sie poprawić. To tyle odemnie. P.s. Juz widac super herosów, ale ja sie tego nie czepiam, o czym jest fake to już sprawa autora, chciałęm tylko podkreślić że miałem racje kilka postów wyżej ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 20-01-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drakon
Gimpa nie używam.-photoshop to jest to ![]() 2pol spanie jest możliwe wiesz co to jest "paralisz senny" twoje ciało śpi ale mózg pracuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Hm... Takie dzikie to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Gówno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kedven
zjedz se równo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() srry za doubla ale nEXt pARt
part 9 72 ![]() 73 ![]() 74 ![]() 75 ![]() 76 ![]() 77 ![]() 78 ![]() 79 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() JEP! supeeer! Najbardziej mi sie podobają niki! Evul i Black fire ghost czy jakośtak ! =D
Szkoda że nie ma gościa który sie nazywa "Super Evul Wojownik" , "Dark Noob warrior" albo "Wojownik buszu of Fire" !!!111oneon11 A tak na serio to Wieś Tańczy I Śpiewa -.-" Jak zobaczyłem gościa z nikiem Evul to... to samo za siebie mówi... I nie lubie super hero... -.- Ostatnio edytowany przez Glaves - 27-01-2007 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wsiockie nazwy i genialne efekty -.-
Do tego jeszcze koniosmoki... Kolorowe napisy (gosh jak dzecko, wszystko musi mieć kolorowe) Jest gożej niż było... @down ta poprosty zajefajne ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 27-01-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Gówno
![]() Lubię tak komentować Twojego fake'a. Nie muszę przynajmniej zmieniać tego komentarza, zawsze jest taki sam i raczej zawsze taki będzie ![]() Badziewne efekty, imiona, fabuła, super hiroł -.- @Drakon Co chcesz od smokokoni ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
|
![]() Zjeb**e super hiroł, ortografia aż się prosi o komentowanie tego gówna;].
1/10(za wykonanie) Podam Ci tą "siópęr órtugrawien": powruciles - powrociles ciwiczcie - cwiczcie czwurka - czworka powiudl - powiodl Sorry, ale ta ortografia mnie już w*****a... EDIT@ Autocenzura rox xD. Ostatnio edytowany przez Verious - 28-01-2007 o 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() Naprawde dobry fake ... ORTOGRAFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tak jakbys napisal takie cos: rzulf ktury hodzj po bezdrorzah. FATALNIE! ale fake super za fake 10/10 a za ortografie to ... nie chce tego juz wiecej komentowac...
![]() |
![]() |
![]() |