|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() CZemu jeste wqrzony?
1. Za wolno sie Sorkiem klepie exp bez run 2. Nikt mnie nie czai w nowej szkole i tylko moi starzy znajomi rozumieją moją nienormalność (sami są tacy sami ![]() 3. JEStem chory i nie moge prawie przed kompem siedzieć 4. W skzole nie mam średniej 5.0 ![]() 5. Nie mogę wbić na serwer 6. Noga mnie nawala 7. PRzegralismy w mistrzostwach szkoly w noge ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() GRAAAAAAARRRRR JETSEM ****A W****IONY W****U TRENOWAC NIE MOGE NOOBY MI SIE WBIJAJA NA MIEJSCOWE BR? BR? NO CHILENO JEZUS KRISTUS MADAFAKA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() juz mi lepiej ![]() zwlaszcza kiedy zobacze napis ju adwansed in szilding ![]() non pvp jednak suxx..
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura) (cenzura).
I to by było na tyle. Dzięki za ten temat ![]() A na serio: jak jesteście wkur... to się jakoś wyżyjcie,a nie piszecie bezsensowne posty, nie możecie iść pograć w piłkę? Za zimno? A kto wam każe grać na boisku? Nie masz z kim? Sorry, ale do skopania piłki nie potrzeba znajomości. Problemy w Tibi? dedzik? hack? Napisz to co chciałeś napisać w notatniku, zapisz, bądź dumny z siebie, a po 10 minutach to wywal... A jak masz jakiś inny problem to musisz wiedzieć, że jest tyle innych miejsc gdzie możesz o nich napisać... choćby na forum strony http://www.psychologia.apl.pl/ Wybaczcie, ale ten temat jest... niepotrzebny (delikatnie mówiąć) zauważyliście, że treść postów się powtarza? Ok, nikt nie opatentował powodów wkur... ale nie wierze, że komuś to pomaga... to zwyczajne nabijanie postów.
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Jestem ****a Mac Za***iscie W****iony Bo Mnie Net Dobija
24h Na Dobe Lagi/kicki/ Freezy/ I Za***ana Blokada Ip Na 30 Min, Aha Nie Mowie Ze Lagi Non Toper A Kicki Mniej Wiecej Co 3-4min. Ufffffff Zaraz Zwariuje...
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() A ja jestem tak bardzoooo w****iony ze chyba nie wytrzymam.
Od 3 dni mam takie lagi ze jak siel logne na tibie to zrobie krok i freeze i kick i tak co chwile nie da sie grac ![]() mysle ze to nie przez ten update bo inni graja i nie maja lagow. Jesli by ktos mogl mi pomoc niech pisze. GG: 6083188 |