|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Wejdz najlepiej do Venore , idz na bugi (kolo statku jest ich "jama" ,trenuj do 30/28 i idz na roty) Aha to znaczy ze zza duzo ludzi w grze ![]() Ps: Do tematu : Trolle,Bugi,Spidery i Wolfy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Ja expie na bugach i na wolfach , jak mi wypadnie silver amulet z trolla to expie na poison spiderach
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Zaczynając od: rat,cave rat,spider,bear,bug,poison spider,orc,wasp,orc spearman kończąc na Rotworm i Minotaur (Oczywiście z Ekipą) napisałem tak żeby nikt się nie czepiał że solo na Rooku takie monstery
![]() P.S Moze jakieś punkciki reputki ![]() Bye All |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Ja najcześciej expuje na p-spiderach, spiderach, bugach i ratach.
Mniej na minosach i orkach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Ja expie na wschodniej częsci Rookgaardu, zaczynam od góry czyli jaskinia z wolfami, idąc na południe, bije spidera, potem znów wolfy, potem spidery, poison spidery i bugi a na końcu miśki <=-) W taki sposób mam 12 Lvl rook stayerem^^ Ale na tym nie poprzestane.
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ja tam leje wszystko co popadnie. pierwsze wchodze do kroliczkow i zbieram miesko. potem ide na trolle i na 2 skelle, a potem na drugie skelle, potem na bugi i wracam na trolle. od zera czyli od 0expa do 8 leva zajmuje mi to jakies 6-8 godzin w zaleznosci od lagow i od ilosci konkurencji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Ja chadzam po całej mapie rooka i pacyfikuje wszystko co mi się na miecz nawinie, ostatnio zauważyłem że na bagnach jest dość dobry resp Snakeów, polecam, szczególnie niższym lvlowcą rookowcą, Snake łatwy a 10 expa zawsze coś, można szybko nabić
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() fakt faktem racja. 10 pd to moze malo, ale zawsze... paldkiem swoim ktory jest jeszcze na rooku zanim doszedlem do jaskinii rabbitow mialem 2 lev... ot kilka spiderow i kilka snakow... w sumie byl deep red ale co tam
![]() ps zeby nie bylo niedomowien... szedlem prosto do jaskinii po stronie dla pacc
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() Swoją najnowszą postacią na deep redzie to ja jeszcze się expować wybieram, bo do tego zioma na moście mam za daleko. ^^
Chyba, że idę od Bear Caveu do Troll Towera, to wtedy zachaczam o most. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsze miejsce do expienia to jest jakinia niedźwiedzi na południowym-wschodzie. Bardzo szybki jest tam respawn. Więc siedzę tam cały czas i sobie chodzę... jak zabiję jednego misia to w innym miejscu tej jaskini już jest drugi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Zabrze
|
![]() Ja najbardziej lubie chodzic na zachod od miasta, w podziemiach xp leci tam dosc szybko na pajaczkach i bugach, jak sie przez nie przedrzemy i mamy dosc sily to na koncu spotkamy jednego rota ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Z domq
![]() |
![]() Wedlug mnie najlepsze na exp sa szkielety -> a do tego niezly loot zostawiaja, do skilowania natomiast sa dobre trole ale ostatnio sie przezucilem na orki
cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() na rooku wolfy. to tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Ulubione stworzonko na expowanie na rooku to szkielety
Wystarczy tylko wyjsc na 1lv z miasta zdobyc Carlina, Chaina i jakas tarcze i nawalanka ![]() Albo mino hell tam tez lubie przebywac :tongue:
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Re up: Na 1lvl nie można wyjść z miasta.
![]() No to ja weszłem w najgłębsze miejsce pod sklepem Al'Dee, (no, może nie najgłębsze) powybijałem wszyskie bugi, (circa 200exp) odczekałem minutkę, i znowu... W ten sposób potrzebowałem 2h żeby przejść na Mainland. (Nie licząc innych n00bie, które zabijają potworki - kiedyś to było życie w tym miejscu, pełno trupów i wszyscy bali się tam iść - a tam nawet cave ratów nie ma ![]() A najbardziej nieopłacalne optworki (mam na myśli TYLKO exp, nie l00t) są minotaury, rotwormy (cięższe do zabicia, niż np. 3 trolle) no i orki (znowu, dają niewiele więcej expa niż troll) Ostatnio edytowany przez Descartes - 26-08-2004 o 07:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
![]() |
![]() [quote=Kuraj]Re up: Na 1lvl nie można wyjść z miasta.
![]() Ależ można :tongue: Jest taki podziemny tunel którym można wyjść pozamiasto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() Wąż:
-baaardzo dużo tego paskudztwa -zabijasz błyskawicznie -10exp - ale jak trafisz na 3 sztuki to masz je w 20 sekund ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: -----------
![]() |
![]() ja zawsze ide pozdobywać lewele na minotaurah zabijam szybko mam 9 lewel minotaury są na foldzie jak jest Carlin idzie sie na orcland a potem na samą gure będzie takie brą zowe po lewj stronie muwi sie:hi folda yes(20 gp podruz) tam będzie takie duze sare tam jest dziura whodzi sie na sam duł potam w prawo potem jest taka duza przestzeń i tam są minotauruy loot mam bardzo duzy!!!!!!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Zgadzam sie z SAdamem
![]() Z tych węży to jak dobrze trafisz jest duuuużo expa ![]() ![]() A na rooku to jeszcze dobra jest jaskinia pająków. Na 5,6(chyba)lvl łatwo zabijasz i szybki resp. |
![]() |
![]() |