|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Kamienna Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciah Arak
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Je**ć takie chary!! To na poczatku byl fajny temat, ale teraz...
![]() Jedynie co to Chesterkaa, BaaDeeN i kolo od tej laski z axem ..::RULEZ::.. ps Pewnie zara namnie wyjedziecie, ze co ja sie wpi*****am ze zrobilem takiego chara jaki mi pasi a ty sie odwal!! itp. ale co tam... byle by kogos w****ic... jak te ![]() [CHAR]Ciah Arak[/CHAR] [CHAR]Amart Nitsil[/CHAR] [CHAR]Arin Pion[/CHAR] [CHAR]Dobel Zacus[/CHAR] "Niech każdy dzień spędzony z najbliższymi będzie Twoją ucieczką od szarej rzeczywistości..." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Dzieki za "uznanie" (o ile mozna to tak nazwac ;]) mmmm a mozecie mi podsunac jakies pomysly jak mam cos narysowac bo mi sie wsumie skonczyly... A jak nawet cos rysuje to chuj**o to wychodzi ;/
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() @up
nie przeklinaj! ile masz lat zeby przeklinac?? ja mam dopiero 10 lat i moze nie chce widziec takich rzeczy na forum bo mi to popsuje psychike! a myslalem ze to porzadne forum bez chamow, tylko z samymi kulturalnemi ludzmi. narysuj swoj autoportret, z checia zobacze jak wygladasz... @edit ups.. ort ort ort ;p mam tak na kazdej klasowce @down pracuje caly czas nad ortografia.. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 24-01-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() @up ty zamiast siedzieć na forum popracuj nad swoją ortografią
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hhahahaha napewno wiecej od Ciebie. nie umiem siebie rysowac ;]
prosze specjalnie dla Ciebie : ![]() lol.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
P.S Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#88 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() A może by to tak przykleić? =D
@Down Zwrócę się do 2 pierwszych zdań Twojego podpisu ^^ Ostatnio edytowany przez Zotemut - 24-01-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() kiepski pomysl
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
Imię: -_-bAdEn-_-prof.Hax-08r.
Gildia: _\|/_ Hemp gru _\|/_
Świat: Mokotów
|
![]() A jest co ? .... bo mi sie wydaje, ze nie nikt tutaj nie rysuje ani nie zamieszcza nawet (byle czego) . . . Tutaj tylko krytykujecie ciekawe jak wy rysujecie _._ WkuRw!4Ja mnie czesto takie dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Alez sie slicznie topic rozrosl
![]() Apropo ocen z polskiego to ja tez zawsze 3 plussssssssssssssssssz ![]() A co do topicu to ja poprosze o wiecej zdjec autorki niz jej prac. Zdecydowanie przyjemniej sie takowe oglada ![]()
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Baden + paint = rox
![]() Niektore obrazki rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Zalfik
nooo niepowiedzialabym ;] nie kazdy jest fotogeniczny... *** hahaha a to bylo rysowane metoda prob i bledow wiec jest do dupy... 0 weny tworczej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
A Twój post oznacza rysunek? ;o Można przykleić, bo temat jest w miarę młody, i są w nim fajne prace, jak np. prace autora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Coraz mniej obrazkow, coraz wiecej klotni...
Ostatnio edytowany przez Baku' - 27-01-2007 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() no coz to nie moja wina
![]() @ Baku uraziles mnie troche do siebie. Zastanawiam sie czy gorszcze jest robienie bledow ort w wieku 20 lat czy stawianie emotek... albo ta interpunkcja cala ;] @ Do WSZYTKICH jezeli nie jestescie to sie nie czepiajcie innych kk ?
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wa-wa
Imię: Ferion Korton
Profesja: Sorcerer
Świat: guardia
Poziom: 19
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie jestem kreatywny, może nawet ładnie rysuję na rl, ale chyba mój "wymarzony" tibijczyk wygląda jak postać na moim Avatarze ![]() spx talent, ale poćwicz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia