|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() aa i taka prośba ..powrzucaj wiecej filmów np. z demonow i najlepiej edytuj pierwsza strone i tam wklejaj kolejne zdjecia i filmy ,bo tak wszystko sie zgubi w tych stronach
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() NO NO LADNE xD more plx
|
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() screen shoty fajne miło sie patrzy na takie rzeczy ; )
btw mam pytanie co to jest to : "compensation for hacking'' - powiedz jak to wyglądało itp bo jestem ciekawe bo pierwszy raz widze coś 'takiego' :> Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 24-01-2007 o 01:40. |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() koackie SS'ki
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wogóle do uzyskania new rec key, posłużono się sfałszowanym moim paszportem(jego skanem). Więc po części to też wina Cipp, bo to oni są odpowiedzialni za wydawanie rec key. Ostatnio edytowany przez Paladinka-Danubia - 24-01-2007 o 09:43. |
|
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osz w mordeeee .... Powierwszy raz słysze, zeby CIP'y oddali chociazby PACC po hacku ... , a o eq to już nie mówie
![]() ![]() Gratz fotek ![]() Pzdr.
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() Zdjęcia są dobre... ale ogólnie temat śłaby... 17 stron gadania a zdjęć niewiele...
Pzdr.
#89 |
Guest
|
![]() SS ładne podobają mi się. Miło patrzeć jak char jakiegoś polaka rośnie w siłę. Exp sobie dalej i nie przejmuj się wypowiedziami innych. To prostaczki są, co się chcą znaleźć w tłumie.
WIĘCEJ SS!!! |
![]() |
#90 |
Zbanowany
|
![]() /Offtopic
HA HA HA! Paladyn i knight to teraz najgorsza profesja , żal mi CIP że cały czas tylko sorkow ulepszaja... Sorce moga teraz ponad 300k na godzine wyciagnac a pall co najwyzej ~160k. Dobry net... Kto taki ma żeby expiąc wogóle się nie wyłaczał? Tak samo zarobek, no wiesz expiąc na dragach 24h/7 to se mozesz taki loot wyciagnac ale jaka z tego frajda? Demki to juz nc 500 z sd a sorc 800 jebie ;_) wiec nie wiem skad ty taki zarobek wyciagasz, pvp 160lvl~palka wydaje mi sie ze powinno byc dobre, dosyc duzo hp, niezle sd ![]() @Co do tematu nic nie mam tyle że ty pala nie potrzebnie odpisujesz dla takich dzieci jakie tu sa, jezeli bedziesz tak caly czas odpisywal, oni dalej beda zadawac ci pytania a ty bedziesz odpisywal i bedzie niedlugo 100 stron tego... Poprostu wstawaj screeny(moglbys troche wiecej) i nic nie komentuj pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: POLAND/Polska
Imię: Galython
Profesja: Paladin
Gildia: Company of Boozers
Świat: Candia
Poziom: 59
Skille: ~80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Evul super SS more plz
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() ![]() Povi, Povi i jeszcze raz Povi. Ahh ten jego domek :-). Nejllepszy wizualnie Set - wedle mnie. ![]() Next domek, next kumpla. ![]() Słodka niewiasta. ![]() Porażony prądem. ![]() Ninja man. Ostatnio edytowany przez Paladinka-Danubia - 24-01-2007 o 19:46. |
![]() |
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() gz 44 lv Mr White
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() eee.. ss'y jak stoisz pod domkami kumpli nie są zbyt ciekawe.. mógłbyś pokazać przynajmniej swój domek... i ta reszta jak stoisz przy syrenie itp to też...
Pokaż jakieś walki z Nazgulami... i też ss'y z huntów by się przydały...
#97 |
Guest
|
![]() http://www.**************/file/o28fn0
Demon hunt - film. Co wy myślicie że nie ma co innego do roboty tylko fotki pstrykać. Od czegoś zaczełem, teraz bedę to wmiarę płynnie kontynuował. Ostatnio edytowany przez Paladinka-Danubia - 25-01-2007 o 18:46. |
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Speed Wojtek
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 127
Skille: 99/70
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Wybacz ale nie widze ss z demonow i behe
![]() @edit Przedtem pisales ze ss dajesz i zostawiles miejsce o tak.. Behe Demy ![]() Ostatnio edytowany przez Wojtek Speed - 25-01-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() |