|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Logo, nic specjalnego, po prostu wkleiles postacie biorace udzial w fake'u. Rob szybciej i wiecej.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Hmm... ta walka była dziwna.
Efekty nic specjalnego, oprócz tego takiego niebiesko-czarnego (całkiem ładnie wyszło) Niewiem jak ocenić... 8/10?
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @mati8dwa
Chcesz komcenia? Masz! komckomckomckoróbszybciejfakemckomckomckomc 8,5/10 za to że mało robisz. Jedan uwaga ; rób szybciej,więcej i wydajniej. Hehehe. Ostatnio edytowany przez Dragonius - 17-02-2007 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Dla mnie ten fake za nuudny jakies pierdulki
te gowno niebiesko czarne to domyslna tekstura w pixie xD no rob dalej a i ten pokojik nie twoj tylko z poradnika dla NOWYCh Fa... A ty jestes juz nie taki nowy Opinia koncowa nic szczegulnego :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Up
Co? Ten pokój sam sklejałem ![]() a nie od kogoś kto robi ciągle fake na odwal się. @Dragonius Pomyślimy ![]() @Virusmaxi Właśnie tamto mi się najbardziej podobało ![]() @Cloy Nic specjalnego ja ci dam, to ma przyciągać uwagę, a nie być czymś specjalnym. @Next party Dzisiaj, albo jutro zobaczymy. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 17-02-2007 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne logo(Bo ja w nim jestem) A fake jest świetny.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() @mati8dwa jak narazie to widziałem trupy ale gdzie te moje nieumarłe sługi?
![]() ![]() ![]() @Cloy;Dragonius padacie tak od mojego hita bo ja większe doświadczenie w czynieniu zua posiadam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tronic
Dużo potrafię się dowiedzieć od ludzi po ich postach, avatarach, podpisach, mnie nie okłamiesz, chyba, że potrafisz kłamać w oczy ![]() @Songo Patrz i marz o swoich sługach: ![]() Aktualna wersja, ale będzie jeszcze 1, a może nie ;/. @Kogucik może gdzieś wcisnę, mam aktualnie role szlachcica, ale on jest przez 2 sceny przez co 1 martwa^ ^. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 17-02-2007 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogę sasugerować? Onie te miecze powinni mieć wbite w brzuchy.
![]() A ja potrafię kłamać. Z moich postów, podpisu, i avatara można wywnioskować: -Mam rozdwojenie jaźni(Wcale nie! Wcale tak!) -Nie lubi pokazywać swojej twarzy -lubie obejrzeć dobry fake -Jestem Evul ![]() -Lubię się pośmiać
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Mati8dwa to są prawdziwi słudzy zuego nekromanty
![]() ![]() @down: Ani ja ni nikt inny tego nie mówił ![]() ![]() ![]() EDIT: Tylko więcej niż te 3 obrazki ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 17-02-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam następną scenę 3 obrazki (najlepszy z moich braci siedział-.- jedyny) i czy chcecie zobaczyć ją teraz czy później piszcie. Oczywiście jeśli później to będzie więcej scen.
@Tronic Wyjęli se ![]() @Songo A ktoś powiedział, że tylko z nich się będzie składać ![]() @Edit Dobra robie więcej, jeśli chcecie następny odcinek to musi być jeszcze 1 koment bo nie dam. Aktualnie następna część ma 8 obrazków. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 17-02-2007 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() daj teraz bedzie ciekawie
![]()
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next part, miłego oglądania:
22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 9 obrazków starczy? Komentować jeśli chcecie wiedzieć kto się tam teleportował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Fajnie to wygląda
![]() ![]() ![]() ![]() @down: gratulacje dla pana poniżej za zostanie zbanowanym tego samego dnia co założone konto ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 18-02-2007 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Ale ja tak szybko nie padne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Songo
Skończył wręcz bardzo szybko ![]() @Rothes Dziękuje za usunięcie spamu, zaglądaj tu częściej jak możesz. @Kasztaniaczek Nie. Magiczne słowo: Komentować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Fajne... Ja tam jestem ^_^
8/10 Dawaj next part...
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
|
![]() ZAWALIŚCIE !!!
Ja tam tylko stoje (nawet się nie odezwałem [mhrrrok style?]) Nic żadnego ataku... A ta czarna kulę to ja zrobiłem ? ^^ Logo: Fajny napis a podoba mi się to że ja stoje jakby naprzeciwko napisu i po środku ^^ 9/10. DAJESZ DAJESZ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No nie jest źle xD
Troche chaotycznie i niewiele sie dzieje. Efekty nawet nienajgorsze. Tylko jedno mniew ciekawi: Co to za półwidoczne dziury?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |